Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 174
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 5 310
Защо, нищо лошо не виждам в думите на Кика, а дори и да има, никой не може да отнеме нечие право на мнение.   

Андариел, това са пълни глупости. За бъде някоя пищна далеч не е нужно да има пълен комплект.  Много жени могат да бъдат наречени "пищни" само заради наличието на сочен задник. Няма как да им кажеш, че са дебели, а те и не са. 

# 5 311
  • София
да, бе, само заради задник! И задник, и предник, и страничен калник, и всичко.

# 5 312
Да, само заради задник. Мен определено не са ме наричали пищна заради наличието на цици, а съм далеч и от дебела. 

# 5 313
Антигонче, екстра си!
Кажи кой е ирландеца?  Sunglasses

# 5 314
Антигонче, екстра си!
Кажи кой е ирландеца?  Sunglasses

Ирландец като ирландец, рижав, трансперантен, висок 2 метра, с дълга брада и модерна прическа  Laughing Ирландски лъмбърджак  Mr. Green

# 5 315
Мене ми е странно изказвания като "тоя ще те хареса,  онзи няма, за този си ок,  за другия нв си" Joy,   Точно токова са ми умиляващо-детински колкото и изказванията "моя мъж никога не би погледнал жена с руса/червена/зелена  коса, а най трогателното ми е 40 годишни да тропат  с краче, че изглеждат по- добре  от 20 годишни.
Ако изглеждаш добре, то просто си хубава жена, била си и ще си на всяка възраст.
Но да се сравняваш с жени,  наполовина на възрастта ти, намирам за инфантилно и неподобаващо за имаща претенции са ум,  успялост,  зрялост  и пр. жена.

Последна редакция: нд, 23 юли 2017, 16:27 от Шару

# 5 316
Ша, спомням си твое изказване, че мъжът ти признавал само блондинки. Wink

# 5 317
Аз съм на принципа, че притежаваш ли нещо то ще се види, усети или изпъкне без да си даваш зор. Има хора, на които им се отдава да натъртват "Аз, аз, аз, аз...". Радват ме такива. Определено ги предпочитам пред онези, чиито хоби е fishing for compliments или самосъжаляващите се.

# 5 318
За това е с мен, Цвети. При красива руса и красива брюнетка ще избере  руса.
Но да кажа, че при смотана руса  и хубава брюнетка,  пак ще избере русата, е несериозно. Sunglasses

# 5 319
Да не се окаже само, че смотаната руса е смотана единствено в очите на единия.   Wink

# 5 320
Ти си кажи-речи брюнетка сега, Ша. Simple Smile Доста си потъмнила косата. Пробвай с по-тъмно, може да се харесаш повече.

# 5 321
Ау, не по -тъмно,  стига. Confused
Да де, смотана в неговите очи, на кой  друг, пък ти, Антигона Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 322
Е, казвам само, защото смотаната жена за мен може съвсем да не е смотана в очите на моят партньор.  Simple Smile Както и vice versa, разбира се.

Има го и моментът, в който ако и ще и Кралицата на Смотанията да е ще те бие по точки само защото е... ами, различна. Нова, неопозната, незавладяна.

# 5 323
Под пищна нямах предвид дебела! Имах предвид натокана мадама! Факт е че арабите които се захващат с бели жени, гледат да е някоя завъртяна и се хвалят с нея като трофей. Имам приятелка с вида на Антигона и арабите постоянно я свалят, с тази разлика че тя не си пада по тях и ги намира за лукави и отблъскващи. Няма лошо да те харесват араби, но намирам за тотална липса на вкус да харесваш такива мъже.

# 5 324
  • София
Да се чудиш кои са  тези жени с липса на вкус, които се омъжват за араби! Какви лузърки, а? Да дойдат и да се поучат що е то вкус за мъже!

Общи условия

Активация на акаунт