Счетоводител в нужда се познава 12

• 43 839
  • 758
  •   3
Отговори
# 600
на равно са значи.

# 601
Здравейте!
Имам един въпрос и се надявам да е за тук.Назначиха ме на 4-часов трудов договор,като учител,теоретично обучение.Понеже училището предлага и задочна форма на обучение, уговорката ни е да взема аз тези часове.Те са събота и неделя по 8-10 учебни часа.Въпроса ми е те дали влизат в основната ми заплата или ще ми се заплатят допълнително,като лекторски часове?

# 602
През м. септември бях в платен годишен отпуск. Днес отивам на работа и си получавам фиша. В него имам удържана сума за представително облекло за времето, в което съм била в неплатен отпуск. /март - август/. Има ли право работодателя да ми ги удържи от заплатата без мое съгласие?

# 603
ТК вписва ли се някъде, както вписват договорите в НАП?
Написаха само начало и после му сложи един голямо зачеркване. "За 1 ден няма смисъл. Може да си я ползваш". Но ако не се вписва някъде направо нова си взимам и все едно не е било.

# 604
Да ви се оплача-проверяват ми едната фирма във връзка с касови наличности, а имаме 100лв.
Искането включва един куп неща Pensive

# 605
Какво сте показали  към 31,12,206г.?Искането по какво е -ревизия,проверка,установяване на факти и обстоятелства?

# 606
  • В полите на Пирин планина
През м. септември бях в платен годишен отпуск. Днес отивам на работа и си получавам фиша. В него имам удържана сума за представително облекло за времето, в което съм била в неплатен отпуск. /март - август/. Има ли право работодателя да ми ги удържи от заплатата без мое съгласие?
Вероятно така е вписано в колективния трудов договор.

ТК вписва ли се някъде, както вписват договорите в НАП?
Написаха само начало и после му сложи един голямо зачеркване. "За 1 ден няма смисъл. Може да си я ползваш". Но ако не се вписва някъде направо нова си взимам и все едно не е било.
Може би ще анулират договора. Няма ли други вписвания в тази ТК? Ако няма, то не е проблем да се изхвърли.

# 607
няма друго, тя е продължение иначе. казаха че ще анулират договора (или че са го анулирали вече, не разбрах. но имам ПИК от НАП и НОИ ако помага).
може би нищо не пречи да се хвърли.

# 608
няма друго, тя е продължение иначе. казаха че ще анулират договора (или че са го анулирали вече, не разбрах. но имам ПИК от НАП и НОИ ако помага).
може би нищо не пречи да се хвърли.
Щом ще го анулират я махни...

# 609
Какво сте показали  към 31,12,206г.?Искането по какво е -ревизия,проверка,установяване на факти и обстоятелства?

Искането е по проверка, към 31.12.2016 сме показали 132лв.  Grin

# 610
Интересно. Нали проверяват само големи  наличности?

# 611
Ами хайде де..то е някаква мешана скара м/у касови наличности, активи за лични нужди, стоково-мат. запаси,  лица по трудов договор-"договори, документи за заплатени суми, декларирането и осчетоводяването им"..нямам думи

# 612
  • Пловдив
Момичета,някой да води счетоводство на новинарски сайт?  Grinning Извинявам се,че така питам,ама...не знам какво е естеството на работа там...

# 613
За лично ползване се включат във всяко искане вече. Попаднали сте в някаква извадка на НАП. Мен ме проверяваха за едно леко МПС, защото било купено през последните 5 години.

# 614
Чл. 152. (1) Ревизионният акт може да се обжалва изцяло или в отделни негови части в 14-дневен срок от връчването му.

Срокът в този член от ДОПК започва да тече от деня на връчването или от следващия? Например, ако акта е връчен и приет по е-мейл на 21.09., кога е 14-ия ден - 04.10. или 05.10.?

Общи условия

Активация на акаунт