Подготовка за малкия човек

• 75 087
  • 884
  •   1
Отговори
# 705
Ариа, и кана ако имаш е вариант. Макар, че аз не ползвам такава, защото има много котлен камък

# 706
  • София
Момичета подарявам активна гимнастика Чиполино. Ако някой има нужда да пише.

# 707
Пийкок, имам кана забутана някъде по шкафовете, даже съм забравила за нея. Купих я когато дъщеря ми беше беше бебе, не помня много да съм я ползвала. 😒 Ще в намеря да видя в какво състояние, мерси за предложението.

# 708
Какъв трябва да е термометърът?

# 709
Нашият е безконтактен, става и за водата във ваничката. Акушерките в родилното и педиатрите на бебо също ползват такива, но някои майки във форума не ги харесват.

# 710
Колко струва?
А каква е нормалната температура с този термометър, как се работи с него?
Как да го обясня, като отида да го купувам?

# 711
Gerda, ще ме умориш, кой ти ги говори тези неща GrinningНямало да яде ако не му бил почистен носа, чакайййййй
Нослето може и с тампон за уши да се почиства.

Няма да яде ако му е запушен носа, защото не може. Ти можеш ли да смучеш дълго време със запушен нос, без да дишаш. Пуска гърдата/шишето и реве.

# 712
  • Стара Загора
Gerda, ще ме умориш, кой ти ги говори тези неща GrinningНямало да яде ако не му бил почистен носа, чакайййййй
Нослето може и с тампон за уши да се почиства.

Няма да яде ако му е запушен носа, защото не може. Ти можеш ли да смучеш дълго време със запушен нос, без да дишаш. Пуска гърдата/шишето и реве.
И какво, преди всяко хранене слагаш физ р-р ли? Не се ли прави само когато е запушен носа? Тя каза преди всяко хранене.
"Преди хранене се капвало физиологичен разтвор в носа, за да се прочисти, тъй като ако носа е запушен бебче не ядяло."
Не пия продължително със запушен нос, не съм казала, че и бебето го прави, казах "почистен", има известна разлика.

# 713
Ами често се запрашава нослето или има секрети, така че няма лошо.  И мен така ме бяха инструктирали, но само в началото по-често, защото беше важно да суче добре, вече като дръпна малко, само при симптоми почиствах.

# 714
  • Стара Загора
Известно време дърпах с аспиратори, и правих промивки, само си тормозех детето, изпадаше в нервна криза, по часовник всяка сутрин около 4 часа се започваше сополения кошмар, траеше около 2 часа. Един овлажнител за въздух реши проблема със сухата лигавица, изобщо не тормозех повече детето.
Днес почиствам като капвам по една капка физ р-р върху тампон за уши, почиствам набързо и това е.
Надявам се да не се разболява, но имам и цяла колекция аспиратори за по- сополиви случаи.

# 715
Аз не съм ползвала уреди, само тампонче - клечка за уши и физиологичен. Тия бръмчалки, особено дето се монтират към прахосмукачката не смеех и сега няма да посмея Simple Smile

# 716
С какъв термометър се мери температурата на бебе?

# 717
Сега последно гледам при личния, че ползват тези контактните за ухо и едни за еднократна употреба лепящи лентички на челото.

# 718
  • София
Аз меря с обикновен в дупето и свалям0,5 това е. И на първородния и сега на малката пак така.
Аспиратор за нос нямам дори незнам как изглежда. Нос не чистясутрин й излизат пильоците иги избурсвам като правя тоалета.

# 719
Какви са тези термометри за уши?

Общи условия

Активация на акаунт