Подготовка за малкия човек

• 74 633
  • 884
  •   1
Отговори
# 840
Супер, че ще има щанд на Ергобейби, досега май нямаше официален внос, продаваха се някакви китайски ментета в олх.
Те Ергобейби направиха и количка, от скоро я промотират, готина изглежда, дано някой я вкара, имам мерак да я видя на живо.

# 841
Като отидете на щанда, да не забравите да ги пробвате (за раниците говоря) с вашето собствено дете! Не с кукла и не с чужди бебета, и не с деца под 4 седмици и над 6 месеца! И да разкажете за шоуто после. Wink

# 842
Трябвало предварително да си купим капки против колики. Вие какво избрахте?

# 843
Аз давах Колийф, но няма такова нещо, че се купуват предварително. При някои бебета коликите започват на втория ден, при други на втората седмица. Като усетиш, че започват - отиваш и купуваш.
Евентуално Лефакс ако ще поръчваш от чужбина може да го поръчаш предварително. И пак не е задължително, предлага се във фб групи, така че поръчваш на единия ден, на другия е при теб.

# 844
Е що пък да трябва предварително? Може да ви пропуснат коликите Simple Smile Аз най-доволна останах от Инфакол, ако може да се каже, че изобщо съм доволна се, тъй като нищо няма достатъчен ефект Grinning Може пък педоатърката да ти препоръча някакви, не бързай предварително.

# 845
Аз пък въобще не съм давала, в САЩ не са норма, дори педиатрите ги отричат. Давах обаче пробиотик на капки.

# 846
Да бе, как пък да не си купя нещо дето я ми потрябва, я не. Дъщеря ми не е имала ни един път колики, не е изпила и една капка. 😒

# 847
Синът ми също нямаше колики. Няма смисъл да се купуват предварително.

# 848
  • София
Ех, мислех, че тези бебета са само мит. Grinning

# 849
Нашето бебе има колики, но прецених, че няма да давам капки. Беше ме страх да не се запече и да стане още по-зле.
Масаж, гушкане, възглавница с костилки от череши- така ги борим.

# 850
Ех, мислех, че тези бебета са само мит. Grinning
Не са, не са 😆 Около мен даже има още 2-3 дечица, които нямаха колики. Колко бях наплашена и ги очаквах с такъв ужас, а то какво стана. После със зъбите започнаха да ме плашат, ама и там имах късмет. Сега обаче ще ми се върне, сигурна съм. 😁

# 851
Моето момче първите 3 месеца сучеше по 9-10 часа на ден, а през останалото време спеше или повръщаше. То не остана кога и колики да има.

# 852
Какъв пробиотик за бебе?

# 853
Аз до ден днешен пробиотик не съм давала, на 5 месеца и половина е.
Ако няма проблем с изхожданията, не виждам смисъл да се дава.

# 854
  • София
За колики давах Лефакс + Био гайа. Не е имал проблеми и колики. Пробиотик продължам да давам, но био баланс бебе.

Общи условия

Активация на акаунт