Що е то домашна ноктопластика? -тема 9

• 40 346
  • 427
  •   1
Отговори
# 45
Не знам какъв е-киселинен или безкиселинен.
Направо да купя нов за по-сигурно,нали?Купувала дъм го с геловете Т3 на Старнейлз от Стар нейлз

# 46
Здравейте, виждам, че сте доволни от гела на Нейлексперт. Мисля да го поръчам. Досега ползвах на гел на Супер нейл, праймър и база на Чу джи. Някоя от вас има ли идея дали праймъра и базата ще си паснат с гела на Нейлексперт, или е по- добре да си купя нови? И още един глупав въпрос- каква е разликата м/ у цветен гел и гел лак? В/ у гел лака слага ли се още един пласт гел? И евентуално да ме посъветвате за някаква марка цветен гел, или гел лак.

# 47
  • Gotham City
Аз наскоро си взех праймър само за 10 лева от Старлет, и съм на принципа - щом ми щипе при допир с кожата, добър е  Mr. Green в действителност не ми е мръднал гела от както го ползвам. Взех EzFlow, ако някой мисли да го пробвам, само информирам

# 48
Здравейте, виждам, че сте доволни от гела на Нейлексперт. Мисля да го поръчам. Досега ползвах на гел на Супер нейл, праймър и база на Чу джи. Някоя от вас има ли идея дали праймъра и базата ще си паснат с гела на Нейлексперт, или е по- добре да си купя нови? И още един глупав въпрос- каква е разликата м/ у цветен гел и гел лак? В/ у гел лака слага ли се още един пласт гел? И евентуално да ме посъветвате за някаква марка цветен гел, или гел лак.
само праймъра ползвай, без базата. Няма да имам проблем. Цветните гелове нямат твърдост и са само за рисуване.

# 49
Здравейте, може ли да ми кажете с какво да сваля изцяло този материал, ув гел на SNB.

http://starnails.bg/bg-bg/category/product/283164195938109060/

# 50
  • Горна Оряховица
момичета много съм доволна от нещата на KODI. направих си поръчка и дойде бързо. взех си base gel - явно базов гел, имах от преди тяхната каучукува база, primer, ultrabond /на SNB от преди го имам/ и гел на Nail Expert/пак си го имам отпреди/ на  И НОКТИТЕ МИ СА БЕТОН вече 2 седмици. Имах проблеми  с отлепянето постоянно след 1-вата седмица. Отдавам го на праймъра и това бейс гелче. взех си и акрилна пудра  с идеята да топвам пръста след като съм нанесла гел, за да става по-здраво ама не съм пробвала, дали ще стане?

# 51
момичета много съм доволна от нещата на KODI. направих си поръчка и дойде бързо. взех си base gel - явно базов гел, имах от преди тяхната каучукува база, primer, ultrabond /на SNB от преди го имам/ и гел на Nail Expert/пак си го имам отпреди/ на  И НОКТИТЕ МИ СА БЕТОН вече 2 седмици. Имах проблеми  с отлепянето постоянно след 1-вата седмица. Отдавам го на праймъра и това бейс гелче. взех си и акрилна пудра  с идеята да топвам пръста след като съм нанесла гел, за да става по-здраво ама не съм пробвала, дали ще стане?
Здравей!От къде ги поръча?

# 52
Здравейте момичета ,искам и аз да попитам ,тъй като нямам възможност да прочета всички коментари .Отнася се за ел.пили в домашни условия.Ще се радвам да прочета полезна информация.
Благодаря Ви предварително за отделеното време.

# 53
Здравейте, момичета,

бих искала да задам следния въпрос - мисля да сложа УВ гел за здравина и отгоре да лакирам с гел лак.
Притеснява ме свалянето на лака след това - като кисна ноктите в ацетон, за да сваля САМО лака, няма ли да се махне и самият гел? Как да предотвратя това според вас?

Благодаря ви предварително за отговорите!

# 54
Здравейте, момичета,

бих искала да задам следния въпрос - мисля да сложа УВ гел за здравина и отгоре да лакирам с гел лак.
Притеснява ме свалянето на лака след това - като кисна ноктите в ацетон, за да сваля САМО лака, няма ли да се махне и самият гел? Как да предотвратя това според вас?

Благодаря ви предварително за отговорите!

Не се кисне, а се пили. Ако киснете ще развалите и покритието.
Изпилете само лака, после леко оформяне на гела, ако няма нужда от поправка с гел, сложете само фин слой или топ гел и е готово.

Последна редакция: ср, 11 окт 2017, 12:34 от JLo

# 55
Не се маха само едното, прави се поддръжка и на двете. Ув гел с киснене не пада, само лед гела. Директно пили всичко

# 56
Той не пада, но се разваля. Случвало ми се е да се размеква и рони. За това казах, че ще развали покритието, ако реши да накисва.

# 57
Тоест като дойде време да се смени гел лака само се изпилва отгоре, после се коригира УВ гела и се нанася нов лак, нали така?

Благодаря ви за отговорите, надявам се съвсем скоро да успея да покажа достойни резултати!

# 58
Изпилваш гела лак и част от гела, така че да няма надигнат или отлепен гел. КАто е изпилен трябва да се изравнен с плочката, без бабунка. И слагаш новото покритие.

# 59
Изпилваш гела лак и част от гела, така че да няма надигнат или отлепен гел. КАто е изпилен трябва да се изравнен с плочката, без бабунка. И слагаш новото покритие.
И след новото покритие пак пилваш и заравняваш, иначе пак стават бабунки

Общи условия

Активация на акаунт