Що е то домашна ноктопластика? -тема 9

• 40 385
  • 427
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момичета!
Моля за мнение - вчера за пръв път се пробвах с УВ гел, сложих 2 тънки слоя, след което два слоя цвят гел лак и отгоре топ. Ноктите ми 12 часа по-късно се лющят и всичко без базата пада. На какво може да се дължи това - ползвах една лампа на заем ( тъй като моята не беше при мен) но уж гледах да пека по 2-4 мин. за по-сигурно. Че не ми е качествен гела знам, но да падне така бързо...
Ползвам база Коди, ув гел Лина взех за проба като новобранец в тази област и цвета е също Гелиш не оригинален може би...

# 61
Здравейте, може ли да ми препоръчате форми удължители, от които сте доволни.  Praynig

# 62
Здравейте! И аз съм от начинаещите и въпреки многочасовото четене на темите все си имам въпроси.

За първи път пробвах вчера да си направя само един нокът (за да не прецакам всички, ако не се справя).

Взех си изграждащ гел на Лина - в розова кутийка, прозрачен. Обаче така и не разбрах дали базата за гел е задължителна и тъй като нямах, не нанесох. Като цяло извърших следните стъпки:
Матирах нокътя, нанесох Primer, после директно сложих 2 слоя изграждащ гел. Визуално се получи каквото трябва. И сега идват въпросите:
1. Тъй като след това искам да нанеса цветен гел лак, какви са стъпките - аз изпилих нокътя без да махам лепкавото, но при пиленето се махна и започнах стъпките, които следвам при нанасяне на гел лак на обикновен нокът, но не съм сигурна дали е правилно - сложих пак Праймър, база за гел лак, гел лак и топ. Моля да ме посъветвате дали това е процедурата.

2. Тъй като ми е едва втори ден с изградения нокът, още всичко си е на мястото, но въпросът ми е задължително ли е да се слага база за гел и ако да, може ли да ми дадете линк към конкретен продукт, понеже не мога да се ориентирам в интернет кое е база за гел и кое база за гел лак. Ако установя, че ми държи гелът, може ли директно да го нанасям върху нокътя, като сега?

3. При поддръжката, след като израсне нокътя, като изпиля малко гела, после директно ли отново нанасям гел или да слагам пак Праймър?

4. Когато дойде време да си сменя цвета на гел лака, като го махам както се сваля гел лак, ще ми се надраска ли изградения гел - изобщо каква е процедурата за сваляне на гел лака, когато още не е станало време за поддръжка на изградения гел?

Извинявам се за многото въпроси, ще се радвам, ако някой ми отговори стъпка по стъпка.

Много благодаря предварително! Simple Smile

# 63
Моля препоръчайте ми пила за нокти и педикюр, позвах лидл-ска, но мисля че ме изоставя, а на лидл нямат пили в момента. Махам и гел с нея, така че нещо което да върши и тази работа

# 64
маратон 3 шампион

# 65
  • София
Здравейте, момичета. След около година мъка с поставянето на гел, мисля, че най-после се понаучих да го правя прилично (поне според моите, не особено високи изисквания Grinning ). И тъкмо в този момент, топ лакът и базата ми са на привършване, така че ще ви помоля да дадете препоръки за добър топ и база за гел (и гел лак). Единствените, които съм ползвала до момента са на Блускай и не мога да кажа, че не бях доволна, но ми се иска да пробвам нещо друго.
Благодаря предварително Simple Smile

# 66
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате хубава ув лампа?Какви ползвате вие?Също така марките лакове, гелове, бази, обезмаслители, топ и т.н.Благодаря предварително на всички!

# 67
  • Gotham City
Моля препоръчайте ми пила за нокти и педикюр, позвах лидл-ска, но мисля че ме изоставя, а на лидл нямат пили в момента. Махам и гел с нея, така че нещо което да върши и тази работа

Аз съм супер доволна от opi edge

# 68
  • На плажа
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате хубава ув лампа?Какви ползвате вие?Също така марките лакове, гелове, бази, обезмаслители, топ и т.н.Благодаря предварително на всички!
В тази тема http://www.bg-mamma.com/?topic=1007482.msg36042683#new  на първата страничка е подробно обяснено всичко което те интересува Simple Smile

# 69
Благодаря !❤

# 70
последен въпрос кой лампи са по-хубаво и по со заслужават, тези които са със сменящи се крушки или тези с диоди?

# 71
Здравейте, мами!
Искам да си купя комплект за ноктопластика с акрил. Не съм фен на чуждестранните сайтове, затова искам да питам за някой Бг сайт или магазин в Пловдив, защото нямам възможността да пътувам.
Благодаря предварително мацки, 💕💕💕💕💕

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 00:26 от elisavetanikolova

# 72
работата с акрил е много трудна и миризлива, моя съвет е да се насочиш към гел

# 73
работата с акрил е много трудна и миризлива, моя съвет е да се насочиш към гел
Ами четох че акрила е по-издръжлив,  пък мойте нокти са просто ужаснооо чупливи, а много харесвам дълги нокти

# 74
Някой ползвал ли е база,  топ или гел лак на тази марка ?

https://prettyzone.net/maniciur/gel-lakove/pretty/Pretty-top-base

Имате ли мнение за нея ?

Общи условия

Активация на акаунт