Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 503
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мистика, честито  Hug

# 76
Момичета моля за съвет, миналия четвъртък правих имунологична биопсия при д-р Персенска, разбрахме се на следващия цикъл да започна от втори ден с естрофем, ако всичко е наред да правим ЗЕТ и да си запиша час за 10 ден, но докато се обличах, дойдоха и я извикаха в операционната и тя тръгна, аз въобще изключих да попитам сестрата как ще си разбера резултата, чета, че пращате SMS - такава ли е практиката, а и аз и нямам тел. номер  newsm78

Kupu,
аз правих имунологична биопсия април месец. Казаха ми от регистратурата, че резултата го вижда само лекуващият ме лекар, а ако аз го искам , трябва да си го взема лично, но така или иначе пациентите не разбирали резултатите  Grinning. Ако искаш се обади на регистратурата да ги питаш, на теб може и друго да кажат.

# 77
  • София
Благодаря ти, в крайна сметка ти как научи резултата, като отиде на следващия преглед ли?
Притеснено ми е, понеже не знам дали ще правим ЗЕТ въобще ?

# 78
  • пазарджик
При мен беше така-резултата на слядващия преглед и след това даже в същия цикъл повторихме и направи зет Персенска,като е деня на трансфера имах и лепило

# 79
Мистика, честито,
Да си го гушкаш до термин. Hug

# 80
Мистика, честито,
Да си го гушкаш до термин. Hug
Благодаря, Анджи, желая ти същото  Heart Eyes

# 81
Браво Мистик!
Много непритен проблем имам аз.
Пропуснала съм обаждането днес от централата на болницата и около 17 часа им връщам обаждането да ги питам защо са ме търсили.  Отсреща ме разпитват за кво им звъня и ме отсвирват да си чакам обаждането, в смисъл, който ме е търсил пак ще ми се обади.
В 18 часа отново звъня да питам защо са ме търсили, и ми се казва, че колежката си била тръгнала утре щели да ми се обадят.
 Питам ги в 17 часа като звънях колежката ви беше ли си тръгнала?
 Казват ми  - не , не  си беше тръгнала.
 Това е безобразно обслужване на телефоните. Звъним си ей така просто да си говорим ала-бала.
 А аз разчитам на информацията, за да си планирам нещата.

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 18:58 от Анонимен

# 82
# 83
Здравейте!
Днес бях на пункция и ми предписаха Естрофем, Утрогестан и Неофолик. Искам да Ви попитам как се приемаха - преди, по или след хранене.
Предварително Ви благодаря!

# 84
Герда, за час ли чакаш?
И аз така си пропуснах обаждането за часа и ми се обадиха пак след няколко дни. А аз като им звънях ми казаха да изчакам, че пак ще ме потърсят.

# 85
  • София
Здравейте!
Днес бях на пункция и ми предписаха Естрофем, Утрогестан и Неофолик. Искам да Ви попитам как се приемаха - преди, по или след хранене.
Предварително Ви благодаря!
Утрогестана се приема вагинално, неофорика е фолиева киселина (витамин В9) няма никакво значение кога ще го пиеш, естрофема до сега не ми се е случвало да ми дразни стомаха, за да го приемам след храна.

# 86
  • София
д-р стаменов в събота не преглежда, но в неделя да, за който го вълнува.
Предложиха шефкетова, а не тихомирова.

# 87
Вече ми е все едно кой ще ме преглежда. Grinning

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 02:20 от Анонимен

# 88
Привет и от мен Simple Smile
След едногодишни опити, днес попълних формата в Надежда, ще очаквам другия месец вече да имам записан час някъде там във времето.
Тъй като съм от Варна, ме чака голямо пътуване.
Въпроса ми е - ако си направя тук цветна снимка, пусна хормони, ще ми ги признаят ли там?

# 89
Според мен, е хубаво да си направиш ЦС при лекаря, който ще те поеме. За хормони не бързай - виж кога ще е нужно.

Общи условия

Активация на акаунт