Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 579
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Д-р Персенска лично ще ти направи ЦС и не мисля, че е необходимо да е с пълна упойка. На мен ми я правиха с местна. Пункции мисля, че се правят в неделя, а за трансферите, така ги изчисляват, че да не се падат в неделя. Зависи от кога ще започнеш с прогестерона и колко дневни ще са ти ембрионите, така се брои деня на трансфера. Това е за ЗЕТ, а пресен след пункция пак се броят дните на колкото са ембрионите, но от следващия ден. Денят на пункцията е нулев

# 586
  • София
Аз съм имала трансфер в неделя, за който д-р Персенска специално дойде.
Но пункция не съм имала в неделя.

# 587
Потвърждавам, правят пункции в неделя.

# 588
  • Sofia
И аз потвърждавам, последната ми пункция беше в неделя и на смяна за пункциите се Тихомирова. Така, че се правят в неделя Simple Smile

# 589
Благодаря, момичета. Значи ако се падне пункция или трансфер в събота или неделя може да е при някой друг лекар ли?

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 15:01 от Mandarinata

# 590
Няма от какво да се притесняваш. Всичко е много добре координирано.
  А по- важно е кой ще опложда яйцеклетките и какъв ще бъде резултатът.
 Всеки ще направи пункция и трансфер и с хубави ембрита веднага си бременна.
 Успех!

# 591
Благодаря ти, Герда! Аз обаче много се притеснявам за трансфера специално.

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 14:52 от Mandarinata

# 592
С какво е бил по особен последниятти трансфер?

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 18:15 от Анонимен

# 593
Порядките за пункции и трансфери са страшно различни в Щерев и Надежда. Аз също се чувствах доста объркана как точно се случват нещата, когато се преместих, и се притеснявах. Бъди абсолютно спокойна! Да, не те глезят със самостоятелна стая и вафла Морени, но за сметка това всичко е идеално организирано. Успех!

# 594
  • София
Аз обаче много се притеснявам за трансфера специално.
Бъди спокойна за трансфера, настрои се психически, че това ще бъде твоя успешен опит и ввсичко ще мине перфектно за теб. Всичко което за което се притесняваш би могла да обсъдим с твоя доктор или да коментирате с акушерките, на мен акушерките са ми помагали с много адекватни и разумни съвети.Успех  Hug

# 595
Здравейте момичета, може ли да ми кажете какво включва изследването за тромбофилия в клиниката? Март месец имах аборт поради кухо яйце, сега отново съм бременна и ми зацапа в 5г.с. Вчера видяхме сакче, АГ-то ми ми каза да се изследвам за тромбофилия в ГЕНИКА, но там гледах, че има пакети между 160 и 350лв, пък в Надежда по телефона ми казаха че всичко струва 150лв. Та ако някой може да ми каже какво е това всичко? Хубав ден Blush

# 596
Здравейте момичета, може ли да ми кажете какво включва изследването за тромбофилия в клиниката? Март месец имах аборт поради кухо яйце, сега отново съм бременна и ми зацапа в 5г.с. Вчера видяхме сакче, АГ-то ми ми каза да се изследвам за тромбофилия в ГЕНИКА, но там гледах, че има пакети между 160 и 350лв, пък в Надежда по телефона ми казаха че всичко струва 150лв. Та ако някой може да ми каже какво е това всичко? Хубав ден Blush
След дълго ровене в нета открих, че в майчин дом е наи-евтино, 103 лева платих там. Прото за инфо

# 597
Здравейте момичета, може ли да ми 8кажете какво включва изследването за тромбофилия в клиниката? Март месец имах аборт поради кухо яйце, сега отново съм бременна и ми зацапа в 5г.с. Вчера видяхме сакче, АГ-то ми ми каза да се изследвам за тромбофилия в ГЕНИКА, но там гледах, че има пакети между 160 и 350лв, пък в Надежда по телефона ми казаха че всичко струва 150лв. Та ако някой може да ми каже какво е това всичко? Хубав ден Blush
След дълго ровене в нета открих, че в майчин дом е наи-евтино, 103 лева платих там. Прото за инфо

Благодаря, а къде се намира лабораторията, на кой етаж е?

# 598
  • София
Лабораторията се намира в ниското тяло на 2-ри етаж.Успех!

# 599
Лабораторията се намира в ниското тяло на 2-ри етаж.Успех!
Благодаря много!!!

Общи условия

Активация на акаунт