Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 571
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Лабораторията се намира в ниското тяло на 2-ри етаж.Успех!
Благодаря много!!!
Между другото в Малинов съвсем малка разлика в цена с майчин дом и няма опашки, аз там кариотипи направех, в майчин трудо се правят и с пари и без😂

# 601
  • пазарджик
Изследването за тромбофилия е 150 лв в Надежда ,кариотип е пак по 150 лв за двамата с партньора.

# 602
Здравейте момичета.Желая късмет на всички. Досега не съм писала тук. Пациентка съм на д-р Персенска. Искам да ви попитам колко време се чака хистологията след хистероскопия  и колко време след процедурата не трябва да ходя на море. Може да е диагностична, а има вероятност за полип.

# 603
  • София
ina80, аз заминах на море 10 дни след лапаро и хистероскопията, когато попитах акушерката която ми сваляше конците от лапароскопията дали може да отида, тя ми отговори, че нямало проблем, е проблем аз нямах. Само да поясня, че при мен с хистероскопията бяха премахнати само някакви сраствания, полипи не съм имал.

# 604
Maksy, много ти благодаря.

# 605
Момичета Здравейте,
Реших и аз да сменя клиниката с Надежда Simple Smile
Знам, че съм закъсняла много, но колко се чака за час горе долу за първа консултация при репродуктивен специалист?
Отделно  ми предстои да си правя цветна снимка и съм се спряла на др Василева от Вита. Дали ще ми я признаят след като съм я направила там или да изчакам в клиниката да ми я направят? Какво ще ме посъветвате ?
 Аз съм с СПКЯ и ЛУФ, нямам овулация от 6 месеца, поне от толковя я следя с фоликулометии, още съм в началото на борбата и се чудя при кой специалист ще ме насочат в клиниката ?

# 606
Всички са много добри.

# 607
Сигурна съм в това, просто се чудех дали ще чакам много за час и за цветната снимка как да процедирам

# 608
Анета,
За час при репродуктивните в Надежда се чака доста, долу -горе. около 6месеца.  Първо трябва да попълниш онлайн формата за час и те ще разпределят при кой доктор ще си. Както каза Герда, там всички специалисти са добри.
Относно цветната снимка, мисля, че е по-добре да се направи в Надежда .

# 609
Анета,
За час при репродуктивните в Надежда се чака доста, долу -горе. около 6месеца.  Първо трябва да попълниш онлайн формата за час и те ще разпределят при кой доктор ще си. Както каза Герда, там всички специалисти са добри.
Относно цветната снимка, мисля, че е по-добре да се направи в Надежда .

Благодаря за отговора Simple Smile А задължително ли е да попълня първо онлайн формата, не мога ли да звънна по телефона и да си запазя ?

# 610
  • В сърцето на любимия човек
Не може, защото в онлайн формата се попълва медицинска анамнеза и на базата на нея се определя при кой лекар ще бъдеш. Д-р Стаменов поема най-тежките случаи, до колкото знам.

# 611
То да се чудиш да се радваш ли, да плачеш ли, че са те разпределили при Стаменов... В нашия случай любопитството му беше възбудено от 2те тежки хиперстимулации, които ми докараха в Щерев.

# 612
Кaквa е упойкaтa зa хистероскопия?

# 613
Аз бях без. Даже и полип махна.

# 614
Кристи, блaгодaря. Aз обaче мaй нямa дa посмея без. Не боли ли много без упойкa? Не може ли с крaткa венознa?
Ти ли реши да е без или те ти предложиха така?

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 19:15 от ina80

Общи условия

Активация на акаунт