Отговорите са в сърцето! Възможности анализираме, посоки си избираме!

• 97 036
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Дали са излизали данни от нво по чужд език? Интересувам се за да преценя знанията на детето ми, някаква статистика?

# 436
Дали са излизали данни от нво по чужд език? Интересувам се за да преценя знанията на детето ми, някаква статистика?
И да има такава статистика нищо не е реално в нея. Яко преписване е падало. Ресултатите са в небесата от 33 т. надолу е резил.

# 437
Скрит текст:
Тренирам на сухо със системата за да не направиме някоя дивотия при реалното подаване след ден-два. hahaha Joy
Нещо като прекъснат клик в последния момент?  Joy
Ако прекъсне кликът пак ще влезнем , ако има номер на заявление ще го разпечатим, ако не пак ще го потвърдим.
Надявам се от петък до неделя с детето да осъществиме един успешен клик с входящ номер  Laughing
В краен слуай, ако не стане ще снесем заявлението в някое гнездо.

# 438
За мен има значение, тъй като мислехме да включим училището именно заради втория език, който е испански.

# 439
  • София
И да има такава статистика нищо не е реално в нея. Яко преписване е падало. Ресултатите са в небесата от 33 т. надолу е резил.

Ужас, мон искат да излъжат сами себе си. Знанията по език идват основно от платени курсове.
Вчера пък племенничката ми /10кл./ се оплака от изпит по информационни технологии, пълен провал, писали децата жалби. Оценката им се нанася в дневника.

# 440
Ужас, мон искат да излъжат сами себе си. Знанията по език идват основно от платени курсове.
Вчера пък племенничката ми /10кл./ се оплака от изпит по информационни технологии, пълен провал, писали децата жалби. Оценката им се нанася в дневника.
Те щото за НВО и ДЗИ идват основно от училище.
Какви жалби? Гледах пилотните НВО от предходни години, нищо особено.  А и една текуща оценка няма да натежи кой знае колко.

# 441
Те щото за НВО и ДЗИ идват основно от училище.
Какви жалби? Гледах пилотните НВО от предходни години, нищо особено.  А и една текуща оценка няма да натежи кой знае колко.
В СМГ на 14.06 е имало НВО по Инф.техн. за 10 клас. Изпитът е преставлявал тест в онлайн система. Голяма част от децата не са успели да го завършат , защото постоянно се е разпадало и забивало.

# 442
  • София

В СМГ на 14.06 е имало НВО по Инф.техн. за 10 клас. Изпитът е преставлявал тест в онлайн система. Голяма част от децата не са успели да го завършат , защото постоянно се е разпадало и забивало.

Същото вчера се е случило в 91 НЕГ с практическата задача, на предната част, с теорията, май всички са си получили процентите. Peace

И какво, Дидева, като е текуща? Остава си фактът, че ще има деца с 0 точки на практическата задача от разни училища (може и в тестовата да има неуспели да изпратят, не знам), оттам и с незаслужено ниска  оценка.

# 443
  • столицата
http://www.vmg.bg/index.php?option=com_content&view=article& … =59&Itemid=34А и е краят на годината и няма много време тези оценки да се поправят newsm78
Пак не са си написали домашното от МОН.
Варненки, това ми звучи интересно особено за момчетата.

# 444
  • Пловдив
Ау, голяма трагедия е една по- ниска текуща оценка. И аз, ако съм нормален учител по информационни технологии, изобщо няма да я взема под внимание, като знам какво се е случило.
А дали системата не се е бъгнала от натоварване. Доколкото си спомням, за това НВО можеш да си избереш ден и час, в който да го правиш, не е нужно всички да са по едно и също време в платформата.
Галимар, гимназиите имат още 2 седмици часове.

# 445
http://www.vmg.bg/index.php?option=com_content&view=article& … =59&Itemid=34А и е краят на годината и няма много време тези оценки да се поправят newsm78
Пак не са си написали домашното от МОН.
Варненки, това ми звучи интересно особено за момчетата.

Някога беше възможно най- семплото заведение в града, като кажеш за някого, че е от СТУКК-а, по-надолу нямаше и накъде.

Престижен беше ТКК, който се намираше на съвсем друго място, при останалите техникуми.Но след обединяването им, май не си струва.

# 446
  • столицата
Светкавица,друго си е местен да се произнесе. Иначе от сайта им ми прозвуча атрактивно-кораби,далечни морета.... Laughing

# 447
 galimar , не ти трябва!

Скрит текст:
Още един щрих към мнението ми, който вече десетилетия помня. Преди много години учителката ни по БЕЛ ,която вкл. пишеше и учебници и беше признат авторитет, не само в града ни , а и в страната, разказваше за младите си години като учителка в СТУК-а- това, същото училище.Тема- някакъв въпрос от "Стани, стани юнак балкански"-Д. Чинтулов. Половината от класа започвали темата си по този начин :"В стихотворението "Стани, стани ,юнак балкански, с думите "Стани, стани ,юнак балкански, авторът кара юнака балкански да стане"

Друг е въпросът, че навсякъде може да се намери златно зрънце, но то ще е изключение.

# 448
Според мен би трябвало да се попълват заявленията с данните от официалния сайт на РИО-то. Какво училището си е писало на сайта и т.н. според мен е без значение.

Примерно за 73:

Скрит текст:
Поредно    Пълно наименование на училището, профил или специалност от професия      КОД
желание
1.                73. СУ "Владислав Граматик", Чужди езици-НЕ:АЕ:М                                  0734
2.                73. СУ "Владислав Граматик", Чужди езици-НЕ:РЕ:М                                  0731
3.                73. СУ "Владислав Граматик", Чужди езици-НЕ:РЕ:БЕЛ                               0732
4.                73. СУ "Владислав Граматик", Чужди езици-НЕ:ФЕ:БЕЛ                              0733
Водихме нещо като спор във ФБ. Действащ учител от 73-то твърдеше, че грешим и профилиращите предмети не са три, даже се обажда на директора да махнат третия излишен, но в двата файла на РУО и в онлайн системата са така, а на сайта на училището отстраниха третия профилиращ буквално преди няколко дни.

И този спор каква истина роди в крайна сметка?
Профилиращ предмет Мат и Бел действително няма, а паралелките са описани така.

# 449
  • София
Ау, голяма трагедия е една по- ниска текуща оценка. И аз, ако съм нормален учител по информационни технологии, изобщо няма да я взема под внимание, като знам какво се е случило.
А дали системата не се е бъгнала от натоварване. Доколкото си спомням, за това НВО можеш да си избереш ден и час, в който да го правиш, не е нужно всички да са по едно и също време в платформата.
Галимар, гимназиите имат още 2 седмици часове.
Това е подигравка с труда им. Да Ви кажа, че в една частна компания за такъв грандиозен провал ще те уволнят задължително. В администрацията наказани няма. Нали видяхте, че г-жата от УНСС е пенсионирана, а момчето подало жалба, наказано.  Това е арогантно, нагло, безцеремонно и не знам още колко квалификации мога да използвам.

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 08:16 от aninica

Общи условия

Активация на акаунт