Искам да кажа ... (126)_12.06-18.06

• 80 075
  • 865
  •   1
Отговори
# 105
Тони, и мен така ме бяха отлъчили, когато синът ми имаше шарка Laughing
Работя в северен офис и си ми беше добре цял ден, като излязох да си тръгвам се изненадах от високите температури...

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 18:13 от blackcat6

# 106
Мари, благодаря!
Елит, благодаря и на теб за пожеланията за лек път!
Ние започнахме да действаме по задачи, аз от края на седмицата започвам работа, малкото е рожденик тези дни. Поръчах тортата от една вълшебница. Утре окончателно ще се спрем на ресторант. 2 пъти съм правила парти вкъщи и изнемогвам от търчане по подготовката, така че съм мерси. Предпочитам ан ресторант, чиста работа. Иначе, дворът ни е хубав, имаме атракциони за децата и е удобно, нооо не.
Милата ми баба (на 86 години) ме зарадва с бухти сутринта. Тооолкова е хубаво да си вкъщи. Баща ми цял следобед се занимава с децата, а малката лепка не го пуска. Мн обича дядо си. Вчера, преди да акостираме вкъщи, се отбихме да видим татко, че беше на работа, работи във фирма за продажба на известа марка трактори, малката фурия изпадна в екстаз при вида им. Ама и те едни огормни, лъскави, с найлони по седалките, чак аз ги харесах. Шефът дойде след малко по работа и обеща, че в по-нормално време ще му отключи един-два, за да се качи. Типичен мъж си отглеждаме.
След малко оставяме децата на баба и дядо, не яе татко не беше цял следобед с тях, и отпрашваме на кръчма с бившите колеги на супръга ми. Казах ли колко е хубаво да съм си в България?

# 107
Лято, каква работа? Не си ли тук за 1-2 месеца?

# 108
Лято, приятно изкарване в Бг! Щастлива си, усеща се Grinning
Тони, ми к'во, готин колектив сте, има емоции.Най-много ме кефи, че в петък на обед пиете вино Laughing
И аз не се оплаквам от колектива си, има мн интересни екземпляри Mr. Green
Маре, ти никога ли не си яла таратор Crazy
Хич не ми идва отвътре да организирам и анимирам деца.Предпочитам клуб, отиваме, забавляват се децата, плащаме и чао.

# 109
Лято, каква работа? Не си ли тук за 1-2 месеца?
Мари, мястото ми се пази, защото се връщам след майчинство. Препочитам месеците, през които съм в България, да работя, а натрупаната отпуска да я ползвам след това. Няма смисъл да стоя и бездействам цяло лято и отпуската ми да тече. Peace

# 110
Благодаря за темата! Лимонада не правя, но за сметка на това пием бира.

# 111
  • София
Кате, спираме виното. Започва сезонът на бирите.  Wink
Стига бе, Миме, как не ядеш таратор, не се излагай. Аз бих яла нон стоп, ако някой ми прави. С минимум копър, но задължително смлени орехи, че да не ми хрускат на парченца.

# 112
Ох бе, Тонка, и таратор ли не правиш Close Ква си бг мама, разваляш ни пИрфектния образ  Joy И аз много обичам, с всичко да е моя  Wink

# 113
  • София
Райче, правя таратор, но гледам да не прекалявам. Два пъти през лятото стигат. Почти всеки ден ям, когато съм на работа.

# 114
Таратор и всеки ден да ям, няма да ми писне. Или да пия, аз го консумирам в чаша. Grinning Обичам го с копър и чесън, но никакво олио. И без орехи. Става чудесен и без мазнина, не понасям таратор с олио. Sick

# 115
Айде да внеса едно уточнение- аз не ям таратор(и никога не съм яла), защото не обичам кисело мляко. Проядох млякото, когато бях бременна за първи път. Не мога да се пречупя да пробвам таратор, както и млечна салата, и млечен сос. Иначе правя.  Wink

# 116
  • Mediterraneo
Тъкмо мушнах една купа таратор в хладилника да се изстуди за вечерята.
В отговор на въпроса на темата- не правя нищо специално за жегите. Пием много вода, но и чувствително увеличавам купуването на безалкохолно. Зимата почти не пием, но лятото не мога без кока- кола, например.
Бира почти не пием. Но съм открила едно газирано розе тук, мале, мале! Изстудено, с лед...

Тони, а каква е диагнозата на Кати всъщност? Понеже скарлатина точно от стрептокок тип А се причинява...

Аз вчера прочетох тук, че има промоция на Киндъл в немския Амазон. Реших да поръчам, не карат до тук и ме препратиха към испанския  Crossing Arms Да, ама там без промоция. ядосах се и отидох и си купих четец! Толкова дълго отлагана покупка. Много съм щастлива, за 1 час свикнах с него, днес четох на плажа, мечта!

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 21:16 от Тарталета

# 117
И аз никога не съм яла таратор  Mr. Green Не намирам логика в тая гозба  hahaha Не ям копър и чесън, орехи обичам, но не и в храна и то остава айран с краставица. Ми не, мерси  Laughing

Ходих на пробен грим аз, доволна съм. Казах на девойчето, че не знам какво искам, но определено не искам да ми сменя физиономията и да ми рисува два пръста веждИ. Разбрахме се. Кифлите и мъжът ми одобриха.
И ходих да кормувам. Значи този нашия град е кошмарен, а инструктора ми дваж по. Закатери ме по разни чукари, тесни улички с много завои. Препотих се 16 пъти. Ама се справих. Май ще стане шофьор от мен в крайна сметка. Сега остава и изпита да си взема...

# 118
Али, дай и ние да те одобрим! Blush

# 119
Аз пък току що изпих една голяма чаша таратор и ми дойде екстра, само без чесън беше че в лятото ми идва много силен чесъна. Иначе обичам краставицата на кубчета, не рендосана.
Газирано у нас не се купува дори и за гости, само вода айрян или някви сокове се пият.
Кисело мляко обожавам, много ми липсваше в чужбината и като се върнах всеки ден изяждах по 3 кофички докато се наситя, бях бременна. Резултатът-дете, което без кисело мляко не може да живее.

Общи условия

Активация на акаунт