Искам да кажа ... (126)_12.06-18.06

• 80 074
  • 865
  •   1
Отговори
# 750
  • Бургас
Добро утро! ММ ме събуди в 5ч да чистя на кучето,докато той го разхожда. Това куче ме е побъркало вече. Тази седмица май ще го вземи колега на моя. Ще започват да ни санират и ще пречи на терасата.
Днес почивам. Искам времето да е много топло,че ми се ходи на плаж.
Мислех да спа до късно днес,а то.... Но ей сега ще се сгуша в малчо 💕 както е затоплен и пухкав ммм .

# 751
  • на Мелмак
Добро утро!

# 752
  • София
Добро де е! Навънка пак е некъв студ, бррр! Има слънчице, но и духа яко. Ще излезнем по-късничко, да не простудим козуначето. Между другото, да се похваля, той снощи започна да гука  Heart Eyes Откри, че има глас и сега много сладки звуци издава Grinning
Сесил, и аз мисля, че децата очебийно приличат на теб, многоооо!
Предложението за брак ми е безразлично откъде ще дойде и дали въобще. Любов като има, другото е все тая.

# 753
Сесили, ти пък. толкова да приличат на теб и двамата, че не е трудно да се сетят хората.

Белинда, аз съм пропуснала, но за колко време ще сте на морето? Милото бебе, много са сладки с гукането. На моят си му остана Гуги, като ник нейм, а смешното беше, че когато дойдохме, се оказа и че на братовчедка му и казват така и беше много смешно, когато някой извика "Гуги" и те и двамата пристигат.

# 754
Добро утро!
Събудиха ме рано, рано. Щерката сънувала кошмар, а аз използвах намалението, за да й пръсна имунотерапията. Сега спи блажено с баща си, а аз изгледах един филм по НВО с кафето.
И да помоля за помощ- някой знае ли от къде мога да се снабдя с учебник по CorelDRAW(по възможност за тъпаци  Mr. Green). В нета намирам все едни тухли, които ще ми изядат и минималният ентусиазъм, който имам. Уви, това не е моето прозвище, но трябва да помагам на ММ.  Sad

# 755
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добро де е! Навънка пак е некъв студ, бррр! Има слънчице, но и духа яко. Ще излезнем по-късничко, да не простудим козуначето. Между другото, да се похваля, той снощи започна да гука  Heart Eyes Откри, че има глас и сега много сладки звуци издава Grinning
Сесил, и аз мисля, че децата очебийно приличат на теб, многоооо!
Предложението за брак ми е безразлично откъде ще дойде и дали въобще. Любов като има, другото е все тая.

Белинда, ама толкова общи разсъждения откривам между нас двете, че сигурно сме били близки в някой предишен живот.
Ти си ми обещала едно душене на Козуначко, а сега пък и като гука, съвсем нямам търпение. Така че като се върнете в София, ще ми кажеш в коя градинка се разхождате, да дойда да си взема обещаното. Laughing леле, ама много хубаво нещо са бебетата, обожавам ги.
Някъде бях чела, че господ нарочно ги е направил толкова сладки и така хубаво миришещи, за да компенсира неудобствата и човек да иска да ги отгледа. Докато пиша, през отворения позорец чувам плача на едно съвсем малко бебенце, знаете, плачат по различен начин, когато са на месец-два - някак безпомощно и като зов, не инатливо, както по-късно звучат. Joy И си мисля как се ужасявах от бебешки плач, когато бях млада, мислех, че задължително нещо лошо им се случва в момента, а после животът и опитът, дошъл с него, ме направиха по-мъдра и сега се умилявам, не се шашкам. И ми се иска да скокна и да успокоя майката, че не е непременно нещо притеснително, когато бебето плаче. А тя съвсем младичка, тънинка като тръстика, дете още.

Джена, сега е много разпространено ли, модно ли, не знам как да се изразя, да се "подновява"  обета на някоя кръгла годишнина. Особено бракове, които не са били и църковни, сега се подновяват в цъквата. Или пък сватби, които не са били по вкуса на младоженците, а на родителите им, сега се повтарят, този пък както си ги представя двойката. Моята физьорчица, която се е омъжила на 17, миналото лято си направиха такова подновяване на обета с мъжа й, след 20 г. В църква и после шумен купон на моравата пред къщата им. Бяла рокля, но единственото "сватбено" беше цветът.
Повод за купон, каза тя.

Мони, Лято, благодаря за съболезнованията, момичета.

Последна редакция: нд, 18 юни 2017, 10:26 от svetal4o27

# 756
  • София
Добро утро!

Вчера го ударих на релакс. Ходих с приятелка на кино. Спасителите се оказа прилично тъп филм, на моменти ми доскучаваше. Следвящия път ще гледаме Тежка нощ. Отзиви за него?

Кати вече е към края на антибиотика, а снощи ми сервира, че я боли ухо. Ще пукна вече. До петък трябва да е пушка, защото заминава за 2 седмици на село. Утре ще я водя на УНГ.

# 757
  • Пловдив
Ние излизахме с моята приятелка. Тя избра един ресторант "На реката" ли, "Около реката" ли... Нещо такова. Под пешеходния мост.
Бре, туй място не го знам. newsm78

# 758
Добър ден!
Студ и при нас, децата са с по 2бр якета навън.
По-късно ше правя пълнени гъби, печен патладжан и пърленки на скарата.
Искам и някакъв сладкиш, бях планувала този с майонезата ама някак си искам още нещо да му сложа, пък тук нямам сметана и др. подобни.

# 759
  • Варна
Бясна съм. От една седмица имаме уговорка с няколко приятелки да разтикаме в неделя моторите за по едно кафе някъде наоколо. Дори и скапаното време не ни отказва. И какво? Започвам АЗ инициативата в началото на седмицата. С останалите се разбираме да се чуем пак за конкретна уговорка. Ориентировъчен час е 10,30 - 11,00 в неделя, т.е. днес и сме се разбрали ако времето не позволява каране на мотор поне с колите да се видим някъде на кафе, че много рядко се събираме всички. До 10,00 никой не звъни, никой не пише и аз решавам, че времето ги е отказало от мотори, така че започвам да пиша за да видя няма ли поне кафенце да отразим. Иначе съм се подготвила - детето е за цял ден при баба си, вчера съм отхвърлила куп неща и сега довършвам две манджи, общо взето съм в готовност до час да изляза, ако се навият поне за кафе. И какво мислите се оказва? Те всички са вече на път за карането с мотори и ми сервират, че буквално след няма и половин час трябва да съм там. А аз имам половин час само докато си изровя дрехите и каската, да докарам мотора от паркинга и да си намажа веригата. Двете манджи, които довършвам изобщо не влизат в сметката или пътя, който трябва да измина за да отида на уговореното място.

Бясна е меко казано. Изводите, които си правя в момента за 2-3 наистина близки приятелки, никак не са хубави...

# 760
Хай, не се ядосвай Hug Довърши си манджите и излез сама да си проветриш главата. Изводите не са лошо нещо, макар и такива ситуации да обиждат. От време на време трябва да има някаква чистка за да може човек да отделя малкото си свободно време само за хора, които си струват.

# 761
Хай, имаш време! Ще те изчакат, няма как да тръгнат без инициаторът!

# 762
  • Варна
Да, права си, но аз чистката съм я направила отдавна и това са наистина жени, с които сме доста близки от години вече...

# 763
Хай, щом сте близки не сте ли се чули вчера за потвърждение, а и мотора не е ли готов. Просто си разсъждавам  Peace
Те ще те изчакат, сигурна съм  Hug
Днес ще чистя къщата. Обичам да го правя, когато съм сама. Иначе ми е най-омразната дейност  Mr. Green

# 764
Да, права си, но аз чистката съм я направила отдавна и това са наистина жени, с които сме доста близки от години вече...
Не бързай да се настройваш, има хора които просто са си блейки и да са решили, че половин час ти стига да се приготвиш. Laughing И аз съм доста организиран човек и съм се ядосвала на  приятелки по подобни поводи, но някои са си просто такива. Имам няколко, с които ако си уговаряме среща умишлено им казвам час по-рано за да знам, че горе долу ще се съберем навреме после. Тяхното "ей сега, след малко" винаги е поне час, че и нагоре. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт