Искам да кажа ... (126)_12.06-18.06

• 80 127
  • 865
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря ви, момичета, много ме усмихнахте, а определено имам нужда  Hug
И аз харесвам грима, само лицето ми е малко по-намазано от обичайното и ще питам не може ли по-мъничко да мацне. Червило не нося по принцип, ама това било някакво бетонно и нямало да се изяде. Ще видим.
Цвети, ще пиша довечера боята,ако не забравя.
Айяла, ще се снимам и с мотиката  Mr. Green

# 181
Алечка, и на мен много ми хареса  Heart Eyes
Странно, съвсем друг образ имах аз в представата си за теб  Flutter Много си слабичка, стига с тия режими  Wink

Бройте ме и мен към биролюбките, ама аз и вино пия де  Mr. Green

# 182
Уууу да, забравих да кажа, че това със слабичката направо ме изстреля във висините   Mr. Green
Слабичка съм (вече), ама лесно ставам дебеличка и понеже съм и мързеливичка ми е по-лесно да внимавам как се храня  hahaha

# 183
Алечка, честита годишнина, припомних си каква прекрасна булка беше. А сега с къщата няма да се отпуснеш  Mr. Green.

# 184
 Hug
Ааа,който има къща и градина линията му е в кърпа вързана! Party

# 185
  • Бургас
Буболина,аз бира мога да пия по всяко време на денонощието  Whistling И през всеки сезон.

# 186
Алечка, честита годишнина, припомних си каква прекрасна булка беше. А сега с къщата няма да се отпуснеш  Mr. Green.

Hug
С къщата по-скоро направо ще се свърша. Ама пък завъждам мускули  hahaha

Цвети, това е боята. При мен се получи доста тъмно, защото предния път без да искам се почерних  Mr. Green Иначе за парите си е супер, не мирише на гадно (което за първи път ми се случва евър) и косата ми е мекичка. Ще видим как ще се измива, но за сега съм доволна.
Скрит текст:

# 187
Брекети  Sad

# 188
Руми, не е такава драма. Спокойно.  Hug

# 189

Румииии, ортодонт бе  Wink Тъкмо се чудех, какво ви беше  Laughing
Споко, нищо страшно няма в брекетите, показвала съм снимки на голямата дъщеря  преди и след брекетите.  Няма да я боли, нищо страшно няма, освен цената  Confused
И малката ще носи, сигурна съм, и при нея няма място за кучешките зъби, нагоре във венеца са. Настройвам се финансово

# 190
  • София
Изчето по диагонал, че у нас е лудница. Запомних само да лажа на Ванини- уау, душко, как успя, бързо да се оправяш Hug и на Алечка- Честита годишнина bouquet Снимка не видях, уви.
Имаше и още нещо, ама...лафът за кърмата и мозъка е верен, да знаете.

# 191
  • Бургас
Белинде,я кажи тоя лаф,не го знам,а съм кърмила 2х3  Crazy

# 192
  • София
И малката ще носи, сигурна съм, и при нея няма място за кучешките зъби, нагоре във венеца са. Настройвам се финансово
много ме яд, значи. на детето зъбите са му наредени като за ортодонтска реклама "след". с досадното изключение на единия, единия Twisted Evil кучешки зъб. стои си високо, а място има! в чакане сме Crossing Arms

# 193
Благодаря на всички  Hug
Днес ходя, като пре..... Мъжът ми се хили, като ме гледа. Ама да ви кажа, куцам си и на мен ми е смешно вече.
Алечка, честита годишнина! Все така да се обичате! И на мен ми хареса гримът ти.

Бира и аз много обичам и я пием по всяко време на годината. Карз, ще се видим на по бира, две  Sunglasses

# 194
Ванини, мъжът ти, вместо да се хили, да вземе масаж да ти направи  Crossing Arms. Кажи му, че е по заповед на чичовците!!!.
Милата, аз имах подобно преживяване в непреходимите гадни тунели та те разбирам. Страховито си е.

Общи условия

Активация на акаунт