Искам да кажа ... (126)_12.06-18.06

• 80 400
  • 865
  •   1
Отговори
# 480
  • Euskal Herria
buni,  Hug. Дано да е временно и всичко после да е наред.

# 481
Бъни  Hug
Момичета, мерси за палците! 50 на 50 сме,мъжът ми го взе, мен ме скъсаха. Не ме е яд, довечера ще пиша повече, че през телефона  е гадно. Отивам на козметик и на йога  Mr. Green
Захирче, чакам тееее!

# 482
Алечка, честито на мъжът ти, а ти следващия път. Сега отивам да си лягам. Чаках да пишеш.

# 483
 Hug Лека нощ, Даунче!

# 484

Споко, ще го вземеш, и мен ме скъсаха първия път. Сега се бъзикам с младежите в офиса, защото не могат да карат кола с ръчна  Laughing. А и поне вече имаш кой да те вози.

# 485
Захир, ако е през седмицата, не е толкова страшно. За магистралата рефлекси кой знае какви не ти трябват. Дръж си платното и всичко ще е ок. Simple Smile
Пътя до Търново е идеален, макар в участъка след Ловеч да е ужасно натоварено.

# 486
Aли, Бъни,  Hug!

# 487
Али, другия път. Купи си нещо сега, така да се успокоиш и поглезиш. Grinning Hug

# 488
  • Euskal Herria
Али, мислят хората за вашето семейство. Да не се карате кой ще вземе колата пръв  Wink.
Шегувам се, следващият път ще е успешен!  Hug

# 489
  • София
Ние ще правим ремонт незнам дали ви казах.Ужасяващо за мен.Утре чакам дизайнера за кухнята д а подпишем договор и да я почва.Като стане ще ви я покажа.Няма тършение вече за морето.

# 490
  • някъде ... тук ...
Честито на празнуващите  bouquet
Четох, четох, и забравих кой празнува   Embarassed
Много ми е натоварено тази седмица и трудно стигам до тук.
Али, другия път ти си наред да вземеш изпита  Hug

# 491
Честито на празнуващите и наздраве от мен с биричка!
Али, другия път си ти!
Мен нищо не може да ме мотивира по-силно от неуспех или пък някой да ми каже:Ти не можеш!Еейй полудявам Laughing
И ние ще правим ремонт, че и големичък се очертава Crazy
Направих чийзкейка, изстива, утре ще е по-вкусен ммм

# 492
  • София
Аз мразя ремонтите,но трябва неизбежно е. Не заради бебето така се получи просто.Мислех докато ни няма ,но майсторите ги е страх от любимците.Умрях от смях големи мъже щаха да изкъртят касата на вратта на хола. Joy

# 493
  • някъде ... тук ...
Наздраве, Кате Simple Smile
Моите още са на тенис, та масата ще почака. Аз сколасах да оправя себе си, част от багажа и да ви прочета  Crazy
Ремонт, по-скоро частично пребоядисване, ще правим, когато изпратим децата при баба. Вероятно август.
Големият синковец от няколко дни споделя клипчета за неговото училище във фб. Бивши ученици са ги правили с цел "елате да учите тук" Simple Smile Радвам им се на ентусиазма Simple Smile

# 494
  • Euskal Herria
Ееех, че що така ги плашат любимците ви... те кротичко си пълзят  Joy

Миднайт, все пак не са куче или коте, съгласи се. Не всеки ще ги приеме за домашни любимци. Пак добре, че са се навили да почнат въобще ремонта.

Общи условия

Активация на акаунт