Искам да кажа ... (126)_12.06-18.06

• 80 124
  • 865
  •   1
Отговори
# 630
  • някъде ... тук ...
Аз не съм злобна, само проклета  bowuu
Не искам да вали, а и да гърми и трещи още повече. На палатка сред гората няма да е най-приятното преживяване.

# 631
Морската риба ми е миризлива. Поръчал съм речен облез и сом, няма такава мръвка. И жената е проклета, като каже на черното бяло, край, тва е, с тая кръвна група #Crazy

# 632
Хората, които се грижиха за котката и къщата , този път не са се справили. Котката е жива, но е наплашена. Тоалетната и е мръсна. Храната и водата- стари. За лятната ваканция ще търсим други опции за Пухла.
При вас няма ли платена услуга за гледане на любимци в дома? В Прага било около 10Е на посещение.
Днес ми беше първият работен ден. Добре мина. Малкото не е успяло да заспи без мен, направо ми се свива сърцето при мисълта, че от др седмица тръгва на ясла Confused.
Прегледах снимките от РД. Дадох на кума ни да снима, който има дслр от преди нас и не е някакъв индианец, уж. Снимките са потресаващо гадни. Никакъв фокус, съпругът ми, като най-висок, на почти всички снимки е с отрязана глава ooooh!. Нямаме една хубава снимка заедно Tired. Много съм разочарована и догодина сигурно ще викам про.

# 633
Морската риба ти е миризлива??? Личи си, че живееш далеч от морето Wink Пържен сафрид и цаца са ми фаворити Heart Eyes

# 634
Май всеки или почти всеки като го настъпят умее да показва зъбки. Аз направо хапя. Laughing
По принцип съм добронамерена и позитивна и никога няма да се заям първа, дори някой да не ми е симпатичен. Но хич не търпя заяждания, да ме тъпчат и правят на маймуна.

Само на вода съм тази вечер. Grinning  И хвърлям по едно око на "Роки". Хубава поредица, най-вече първите два филма.

# 635
  • Варна
Моят мъж уговаря нова лятна квартира. Но преди да се нанесем, имало нужда от майстори. Като знам колко зор си дават...
Оставяме старата квартира заради злобно куче. Собственици от същата кооперация си държат кучето на двора, обикновено пуснато свободно. Да де, ама то си пази територията и се спуска да хапе. Мерси!
Миналото лято беше редовно да се спусне и да чакаме собственик да се появи, за да преминем.

# 636
Аз съм с отрицателен резус фактор, така че децата ги изследваха още като се родиха.
Доскоро си мислех, че всички изследват, но явно не.
Ако от това зависи лошотията, аз съм майкоу мила - ноемврийски скорпион с отрицателна кръвна група  hahaha

# 637
Морската риба ти е миризлива??? Личи си, че живееш далеч от морето Wink Пържен сафрид и цаца са ми фаворити Heart Eyes
Не си опитвала дунавски облез, за това така приказваш. Цаца и ние харчим, но облезът си е лукс chef

# 638
Не си опитвала дунавски облез, за това така приказваш. Цаца и ние харчим, но облезът си е лукс chef
Много знаеш ти какво съм опитвала  WhistlingLaughing

# 639
Много знаеш ти какво съм опитвала  WhistlingLaughing
Извърташ типично женски. Ми опитай дунавски облез, па после пак ще говорим. И аз доста съм опитвал.

# 640
Добър вечер!

Направо се счупихме днес от задачи, но всичко е готово за сватбата. Аз успях да ида на фризьор и маникюр, отскачах няколко пъти до офиса. Накрая мъжът ми реши, че не може повече и иска на фитнес. Аз реших, че ще го чакам на един шезлонг в спортния център и ще зяпам тенесистите  Mr. Green

Припадам вече, че ми се видя безкрайна тази седмица...

# 641
Препоръчайте ми готино, уютно и вкусно гурме местенце за среща с приятелка в Пловдив!

# 642
и ще зяпам тенесистите  Mr. Green

Ти пък тенесисти hahaha Като го гледам наш Гришо колко има за зяпанеее Joy, спасители няма ли на близо newsm78 http://programata.bg/img/gallery/gallery_55539.jpg Или нещо такова https://www.kinoarena.com/uploads/media/stenik_movies_gallery/00 … d91fe60ec9d0.jpeg  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 643
Аз проклета не съм, ако ме подхванат со кротце со благо, но съм злобничка.Наскоро една колежка ми го каза Joy Ами не мога търпя простотии и ми личи.
А+ съм аз.

# 644
Риба не обичам, след като като дете съм яла всеки ден риба, заради проблеми с калция. Предполагам лекарска недомислица, защото се оказа наследственно ( заради късно поникване на зъбите). Та риба- мразя. И мисълта за пържена риба също

Кръвна група В+, децата следват кръвната група на майката. Кръвната група има връзка с характера ( доказано е от японски учен, началото на миналият век)

Общи условия

Активация на акаунт