Искам да кажа ... (126)_12.06-18.06

• 80 062
  • 865
  •   1
Отговори
# 780
Даун, ами то почти всичко само си става, само приготовлението дето отнема повече време.  Simple Smile
Супата ми е готова и гъбите, сега пека патладжана и щу включвам скарата за пърленките. Мога и талатор да направя, че децата рибена супа няма да ядат. Simple Smile

# 781
  • Варна
Мари, накрая ще инвестирам в триколка Simple Smile

# 782
Не бе Даун, цигарите. Другото освен мълча не е за отказване. Joy
ох бе Боболина  Joy, не съм  Cry, ама...

# 783
  • София
Хай, прекрасно разбирам разочарованието ти Hug
Най-гадното в крайна сметка е, че никой не съжалява за случилото се и не казва едно: Извинявай, нещо не съобразихме. Толкова е просто, а защо е толкова трудно, не мога да разбера?
Тази дума извинявай никой не иска да я ползва Sad

# 784
  • София
Светалчо, само да се приберем, имаш душкане на корем, обещавам Hug В смисъл - до насита, а не да му душкаш корема hahaha
Даунче, не се знае още, надявам се месец-два да поседим. Аз лятото в София само вечерите харесвам, като подухне хладно от Витоша, иначе през деня е буаааа, пек ooooh! Тука е друга бира Wink

# 785
Светалчо, само да се приберем, имаш душкане на корем, обещавам Hug В смисъл - до насита, а не да му душкаш корема hahaha
Даунче, не се знае още, надявам се месец-два да поседим. Аз лятото в София само вечерите харесвам, като подухне хладно от Витоша, иначе през деня е буаааа, пек ooooh! Тука е друга бира Wink

Супер. да не ви мисля с лошото време тогава  Hug.

Да, така си е, на морето е друго времето. Аз тук, непрекъснато се обличам Simple Smile. Появи ли се бризът, и веднага ми става студено.

# 786
 Hug
Много съм работна днес.Полях си градинката,вързах доматите,почистих на котките и направих палачинки.Пералнята приключи,мятам прането и поемаме из планината.Ще походим десетина километра и има един чуден ресторант.Там правят най-тънките и огромни като площ виенски шницели.Има и хубава бирица,ммм... И нямам дрехи за гладене!!!

# 787
Времето е ужасно. Духа студен вятър и пак заваля. Излизахме сутринта и замръзнах, а бях с дънково яке.
Днес съм се отдала на тотална почивка-четене и филми. По-късно само ще сгъна прането.

Много им е трудно, да не кажа невъзможно на някои да кажат извинявай. Дори да има доказателства, че не са прави. От сто кладенеца вода ще донесат и пак ще спорят. Смешни хора.

# 788
  • Варна
Жълто цвете, така си е. Единствената, която си направи труда да се извини беше приятелката с малкото бебе, която грам вина няма, на всичко отгоре момичето беше изкарало кошмарна нощна смяна при линейките и едва говореше.

Ох, момичета, ако знаете как блажено съм се размазала пред компа. Къщата е изчистена /заслуга на половинът, много ме облекчи/, напазарувано, наготвено, изпрано /тук заслугата е моя/ и даже успях да отразя кафенце с една приятелка, с която много отдавна не бяхме се виждали, та ни отне два часа да се наприказваме. Сега тъкмо обядвах с любимата си леща и ям череши, зяпайки форума. Към 16,00 ще ходя да прибера детето, а мама ми е обещала да ми направи тиквички на фурна. Пусти тиквички и патладжани, така и не мога да ги докарам, колкото и да се опитвам, а нейните са вълшебни Simple Smile Смятам след малко да си пусна едно голямо кафе, че клюмам и да си избера филмче някакво. Един ден може да имам почивен ама гледам да му се насладя истински.

# 789
Първо Даун се изказа какво е правила, Сесил, Цвети, Хай и Трънчето. Та....да си кажа и аз.
Измита тоалетна, изхвърлени кошове, напазарувано, прибрани дрехи от терасата, спална, детска, кухня.
Наготвени кюфтета, лятна манджа с домати и чушки, пържени картофи с яйца(любимото на щерката), пилешки хапки с корнфлейкс, кюфтета. Бях съобразителна и оставих малко от суровата кайма за принцеси за вечеря на децата, защото всичко без едно кюфте се омете. Между другото не съм минала с прахосмукачка.

# 790
  • Варна
Мари, то вярно малко като отчет излезе темата, засрамих се  Embarassed

# 791
Мари, машина си ти. Grinning

Аз вчера чистих. Обичайните неща-прахосмукачка, прах, миене на пода, плотове и тоалетна. Плюс пералнята и готвене. Половинът помага. Днес няма да се готви, ядене още има. Плюс таратор.

Сега смятам да си направя едно 3 в 1 и малко шоколадови бисквитки ще хапна. Да се подсладя. Grinning

# 792
Хай, с право се ядосваш. От миналата седмица, ние спряхме да контактуваме с две семейства. Кофти ми е, но няма да се дам. Майната им. Ако имат доблестта да се извинят-ОК, но едва ли. Правят се, че нищо не е станало. Вече са просто обикновенни съседи. Здравей- здрасти, толкова.
Взех миди, рапани и чируз за довечера и ще си правим рибна вечер в къщи. Мисля и с по едно узо да се почерпим.

# 793
Мацки, много обичам отчетите.  Mr. Green
Така събирам идеи, които са ми много от полза.
Ванини, Хай, разбирам ви. Аз също действам от раз и съм безкомпромисна. Отделно си държа на приказката и не се отмятам.
Най- лесно се извинявам на ММ. Той, не особено.

# 794
  • София
Първо Даун се изказа какво е правила, Сесил, Цвети, Хай и Трънчето. Та....да си кажа и аз.
Измита тоалетна, изхвърлени кошове, напазарувано, прибрани дрехи от терасата, спална, детска, кухня.
Наготвени кюфтета, лятна манджа с домати и чушки, пържени картофи с яйца(любимото на щерката), пилешки хапки с корнфлейкс, кюфтета. Бях съобразителна и оставих малко от суровата кайма за принцеси за вечеря на децата, защото всичко без едно кюфте се омете. Между другото не съм минала с прахосмукачка.

Мари, тия кюфтета колко пъти ги готви днес hahaha

Общи условия

Активация на акаунт