ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 88 365
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
Среднощен поздрав и от мене.  Hug

Варна,  bouquet  Mydream,  bouquet

Райско кътче е Хилсайд и те изглеждат прекрасно!

Бергюшка е вече без плитчици. Grinning

Спокойна нощ!

# 391
Привет!

Тази снимка ни показва, че от първите месеци на Али, Халит е с брада....Е, имаше и периоди, спомням си например единият рожден ден на Берг, когато играеше в КД, се беше обръснал, но като цяло - ролите му са все с бради  Joy Joy Joy

Между другото, възможно е да имат купен някой апартамент в Хилсайд, не е изключено...

Да, ВГ,  Hug на снимката изглеждат отпочинали, спокойни.
Предишните лета са  излизали страхотни снимки с фенове оттам. Дано се появят и други.

Eто тази например е от лято 2012

Ето още една

и още

Щастлива неделя на всички! Heart Eyes

# 392
Събудете се за живота, който с трепет и
нетърпение ви очаква навън.....

Здравейте, приятели! Heart Eyes Hug

-----------------

Много ме радват и очаквам днес още снимки от Хилсайд! Grinning Heart Eyes Praynig

--------------------------------------------

Пънар с приятелки Grinning

https://vk.com/vatanim.sensin?z=video179668671_456239212%2Ff8cf2 … l_wall_-135955712

----------------------------------------------
                                              Клипче с Ирем и Онур Laughing

https://www.instagram.com/p/BWT5YLTA6qj/?taken-by=pinarakinnn

Щастлива и усмихната Неделя с много настроение и любов! Heart Eyes Hug

# 393
Момичета,пожелавам ви един прекрасен неделен ден! Laughing Laughing Laughing
Варна,благодаря за интересните новини ,с които ни радваш!
Въпреки,че някои от актьорите не са ми известни чета с любопитство.
От  снимките се вижда ,че   Хилсайд е прекрасен курорт и не случайно
нашите ходят там шеста поредна година
От мен едно старо клипче за поздрав

https://www.vbox7.com/play:95719199

# 394
Хубав ден на всички!

Пембените новини в неделя. Mr. Green

Неслихан Атагюл и Кадир Доулу отпразнуваха вчера една година от сватбения си ден. Двамата пуснаха в профилите си видео, към което Неслихан написа „ Най-хубавият ден в живота ми. Невероятно добре ми действаш. Нека винаги те има.”, а Кадир „Нека всяка следваща година бъде като първата. Миналата година на този ден не стъпвах по земята. Още е така. Ти си моята жена, моята съпруга, моето сърце. Обичам те”

Кадир е вложил повече чувство в написаното.  Mr. Green

https://www.instagram.com/p/BWS7piiBmiS/?taken-by=kadirdogulu&hl=en

-----------------------------

Една тема, която се точи като латино сериал.

Вчера писах за ироничните коментари, че сватбената рокля на Фахрие Евджен била копие на тази на Неслихан Атагюл.

Медиите информират, че Фахрие се ядосала на непрекъснатите сравнения и изтрила от списъка на приятелите си в ИГ дизайнера на роклята Рашид Базъбалъ.

Какво да кажа...смешни хора.  Rolling Eyes

Толкова абсурдно ми се стори това, че рових да проверя дали е вярно, да не взема да разпространявам и аз фалшиви новини, нали сега е модерно.   LaughingLaughing Няма го Рашид наистина в списъка с приятелите й. Снощи той написа в ИГ сторито си „Щях да правя директно излъчване, но знам какво ще ме питате. Няма да се включвам”. В профила му имаше доста въпроси по тази тема. Щом не направи най-простичкото, да каже „ не е вярно”, значи има някакъв проблем.

Писах преди време, че в ИГ има един профил, където хората имат възможност да коментират новините за известните. Вчерашните коментари на тази тема мога обобщя в няколко изречения

-   Фахрие сляпа ли е била по време на пробите, каква вина има тук дизайнерът
-   Роклите си приличат само на пръв поглед, това е модата в момента, повечето булки носят такива рокли, какъв е проблемът, с това ли трябва да се занимава цяла Турция
-   Фахрие е неблагодарна, надута и капризна. Завижда на Неслихан.

Повечето коментари бяха в полза на Неслихан, на нея роклята й стояла по-добре. Те там са два лагера фенове. Фахрие-Бурак срещу Неслихан- Кадир. И те не знаят какво делят.

......................................

Медиите се вълнуват и от друго. Ще прави ли бебе Фахрие или ще предпочете да наблегне на кариерата . Желанието на феновете било ясно. Непрекъснато пускали колажи, на които Фахрие е бременна. Но тя предпочитала да изчака и да обърне повече внимание на работата. В момента преглеждала различни предложения. Първо щяла да разговаря с О3 Медия, нашите продуценти. По едно време феновете много настоявали да партнира на Кенан в сериала „Фатих”, но работните й срещи били свързани с друг проект. Междувременно с пълна сила продължавало изграждането на снимачната площадка на сериала „Фатих”, а Сонгюл Оден е поредното име, което срещнах вчера да се спряга за евентуална партньорка на Кенан.

Фахрие и Бурак във фенските фантазии  Joy

.........................................

Енгин Акюрек и той като Елчин Сангу подписал договор с Канал Д. Те всички ще се изявяват по Канал Д през новия сезон. Все още обаче нямало яснота в какъв точно проект ще участва. В следващите седмици се очаквало да се разбере и кои ще са екранните им партньори .

.......................................

Още една безкрайна сага. Футболистът Арда Туран и гаджето му Аслъхан Доган. Арда беше сгоден за Синем Кобал, напомням, за да се сетите кой е. Сто пъти се събираха и разделяха  с Аслъхан. Медиите следят  летните им приключения първо в Гърция, после в Бодрум. Днес пишат, че вчера си вдигнали страхотен скандал в някакво заведение в Бодрум. На сутринта Аслъхан била забелязана сама на плажа, в лошо настроение, приятелите й я утешавали. Ревност била причината за скандала, освен това цяла вечер Арда не се откъсвал от телефона и изобщо не говорел с любимата си.

.................................................

Продължават снимките на филма на Кенан И. „Проницателният Джингьоз”. Вестник "Поста" съобщава, че съпругата му Синем била постоянно на снимачната площадка. И защо? Да го пази от Мерием, естествено. Mr. Green Преди известно време Мерито казала през журналистите „Да играя с Кенан ми беше мечта. Той е талантлив и красив. Късметлийка съм.”

Явно Синем  страшно се е уплашила от тези думи.  Laughing

Иначе Мерито присъства и по друг повод в медиите. Вчера пуснала забавно клипче с дъщеря си, което много се харесало на народа.

https://www.instagram.com/p/BWSrFq3gGv9/?taken-by=meryemuzerlimeryem&hl=en

.........................................

Два сериала, които започват по Канал Д.

„Мерием” с  Фуркан Андъч и Айча Айшин Туран

Адаптация на корейски сериал. Това е новата мода, да се взаимстват сериали от корейците.

След като загубва жената, която е обичал, Саваш  изгаря от желание да си отмъсти. Готов е да превърне живота на Мерием в затвор, защото смята, че тя е виновна за случилото се. Една автомобилна катастрофа ще преобърне живота на всички.

Фрагман

https://www.youtube.com/watch?v=0sAMRWW-PHQ

„Двама лъжци” с Keremcem и Yağmur Tanrısevsin

Серкан си мечтае да се ожени за детската си любов, но е изоставен, защото не е достатъчно богат. Дуйгу е изхвърлена от работа и й е омръзнало да живее под натиска на родителите си. Серкан и Дуйгу се срещат в Бодрум. И двамата искат да се отърват от сегашния си живот, мечтаят си да имат бляскавото и лесно ежедневие на богатите. Подтиквани от приятелите си, двамата си наговарят един куп лъжи, в желанието си да се представят за нещо различно от това, което са. Всичко е розово до момента, в който започват да се оплитат в изречените лъжи и когато истината излиза наяве, любовта става трудна и невъзможна.

Фрагман

https://www.youtube.com/watch?v=BiOZmulmv-A

...................................

Младите може да настъпват напористо, но старата генерация няма намерение да се предава.

Хюля Авшарчесто  обича да хвърля ръкавицата с провокативни снимки в ИГ. Тази е най-новата.

По този повод Есин Овет пише в „Хабертюрк”

Изобщо не искам да говоря за възрастта на Хюля, но нашият народ по традиция започва винаги с това. Добре, на 53 години е. Какво си помислих, когато видях снимката?

-   Красива като статуя. Най-после и нашите актриси започнаха да поддържат външния си вид, независимо от възрастта.
-   Дълги години въздишахме по актриси като Шарън Стоун, но ето, че и нашите се усетиха.
-       Каквото и да сложи, каквото и да направи, Хюля никога не изглежда евтино
-   Остарява красиво
-   Мнозина се опитваха да й подражават, да я копират, но не им се получи. Тази жена е различна.
-   Трябва да опише живота си в книга
-   Каквото и да направи, винаги успява да накара другите да говорят за нея

Последна редакция: нд, 09 юли 2017, 11:13 от varna_2

# 395
Варна, Hug Heart Eyes
Наде,  Hug благодаря за клипчето - прекрасно! Heart Eyes  bouquet

# 396

Варна,благодаря за интересните новини ,с които ни радваш!

Въпреки,че някои от актьорите не са ми известни чета с любопитство.

Joy

То това е проблемът, Наде.
Новини много, но се чудя какво да сложа, защото все повече стават актьорите, които не са ми известни.

Но е полезно да четеш какво излиза и за другите, какво коментират хората, какво харесват, на какво от поведението на известните се възмущават, за да видиш "къде сме ние", тоест къде са нашите любимци.

За щастие са прекалено скучни за клюкарските рубрики.  Joy
Няма някое скандалче, я изневяра, я ревност, я някоя разправия с репортерите, я някоя интрига, създадена от феновете им. Защото много често феновете провокират с глупостите си неща, които  медиите подхващат, раздуват и превръщат в скандали.  И да ги развеждат отдавна се умориха.

...................................

Последна редакция: нд, 09 юли 2017, 12:43 от varna_2

# 397
Здравейте! Hug

Момичета, които сте на морето,  sport027 grinning039 завиждам ви. Grinning Heart Eyes

Варна,  Hug  bouquet

Цитат
Продължават снимките на филма на Кенан И. „Проницателният Джингьоз”. Вестник "Поста" съобщава, че съпругата му Синем била постоянно на снимачната площадка. И защо? Да го пази от Мерием, естествено. Mr. Green Преди известно време Мерито казала през журналистите „Да играя с Кенан ми беше мечта. Той е талантлив и красив. Късметлийка съм.”
Явно Синем  страшно се е уплашила от тези думи.  Laughing
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Синемчето да изпраща Кенан на сета гладен, та Мерито да се види в приключение. Joy

Като стана дума за Арда Туран Grinning, късметлийка е  Синем, че се отърва от него и намери
любовта и истински мъж.

Цитат
Два сериала, които започват по Канал Д.
„Мерием” с  Фуркан Андъч и Айча Айшин Тура
Адаптация на корейски сериал. Това е новата мода, да се взаимстват сериали от корейците.

Преди време гледах такава адаптация, но по игрален филм и много ми хареса.
Вече сме коментирали, че комшиите имат много добри актьори, но трудно се намира добър сценарий. В корейските филми не липсват драматични ситуации, които ще се харесат на турските зрители, а също и сантиментални, човешки отношения.

Хубав ден!

Берги ви черпи със сладолед.  Grinning

# 398
Цитат
В корейските филми не липсват драматични ситуации, които ще се харесат на турските зрители, а също и сантиментални, човешки отношения.

Никога не съм гледала нищо корейско, но точно такъв коментар имаше вчера в турската преса, че темите и темпераментът в отношенията между героите в корейските сериали са много близки до вкусовете на турската публика.

Ако не се лъжа, "Майка" с Джансу Дере беше също адаптация на корейски сериал.

# 399
Варна,коя е Хуля? Когато има презиме се осведомявам
в гугалчо.
За линка на клипчето,което и на мен много ми хареса,забравих да пиша ,че
много отдавна е качен от Лили.Напоследък,когато имам време съм започнала
да трия много запаметени стари неща и попаднах на него.
Преди два-три дни видях снимката на бремената Фахрие и мислех да питам от
кой сериал е. Joy Joy Joy Joy
Да погледаме стари,докато/надявам се/се появят нови.

# 400
Варна,коя е Хуля? Когато има презиме се осведомявам
в гугалчо.

Хюля Авшар.

Аз я знам като кино звезда от 80-те години. Но уикипедия казва, че е "актриса, певица, автор на статии, дизайнер, редактор на списания, професионална тенисистка и носител на титлата Мис Турция 1983.

Joy

Аз нищо не съм гледала с нея, но е много известна.

Играла е Фатмагюл в оригиналната версия на "Каква е вината на Фатмагюл" / "Пепел от рози".

Последно игра в "Кьосем", ако не се лъжа. Беше валиде, майка на султана. Имаше много сравнения с Небахат като майка на Сюлейман във ВВ. Повечето коментари бяха в полза на Небахат.

# 401

Синемчето да изпраща Кенан на сета гладен, та Мерито да се види в приключение. Joy

smile3521 smile3521 smile3521

ВГ,не така!Не  давай такива съвети, нали знаеш поговорката,че любовта на
мъжа минава през стомаха. hahaha Joy
Да не е луд Кенан,хем по-стара,хем със зестра. Laughing

# 402
Привет!

Днес звездната колонка е чок узун, чок! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Варна, благодаря! bouquet bouquet bouquet Hug
Това му е лошото  на хубавото, че човек бързо свиква  Joy Joy Joy Joy
Оглеждах се сабах, сабах, оглеждах се, чаках да прочета клюкинките. Laughing Laughing Laughing

Това с тези рокли направо разваля пейзажа и на двете актриси. Да отминава вече по-бързо, че стана банално и ненормално. За четири метра дантела, това ли е най-важното на света?!
Наистина, стигам до извода, че ако звездите в комшийско не се вземат в ръце и не мислят преди да пуснат някакви публикации, изречения и снимки в социалните мрежи, да подхващат фенските коментари и вълни, ще стане мазало.   В този смисъл, предпочитам да чакам споделената снимка от някой фен, отколкото личният живот и мигове от живота на Халит и Берг на показ. Пък било то и една захаросана ябълка по байрама.

Момичета, благодаря ви за всичко споделено в темата - снимки, думички, клипчета, всичко! Hug Hug Hug Hug

А, щях да пиша за снимката на Хюля А. А бе добре е направена снимката, това мога да кажа! Изгладили са я, опънали са я, обработили са я, здраво. Виждала съм нейни снимки, случайно хваната, играейки тенис, ами нищо общо нямат нито краката и, нито лицето и. Но в едно е права авторката - да, каквото и да направи, винаги успява да накара хората да говорят за нея, да, трябва да напише книга, защото е работила с много от старите звезди на турското кино и наистина има какво да разкаже. На мен лично за хубост, ми идва малко студена с тези сини очи и вид устни, но пък за много хора сигурно е красива. Аз съм по топлите цветове- аху гьозлю... Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 09 юли 2017, 13:44 от Mydream

# 403
Ето и малко сладки спомени  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И малко от атмосферата на нашите хора!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Хубав и усмихнат ден!

# 404

Цитат
Наистина, стигам до извода, че ако не мислят преди да пуснат някакви публикации, изречения и снимки в социалните мрежи, да подхващат фенските коментари и вълни, ще стане мазало.  

Аз съм абсолютна убедена, че първите колажи, в които се сравняват двете булчински рокли са пуснати от фенове. Медиите можеше изобщо да не се сетят. Те в повечето случаи просто ретранслират каквото видят из социалните медии.

Вече като си пожелавам кой да бъде следващият партньор на Берг или Халит, ще гледам не дали актьорите  са талантливи, а  много ли са откачалките сред феновете им.  rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт