ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 88 360
  • 727
  •   2
Отговори
# 240
Възможно е да има и поканени,които имат по-рано планирани почивки и затова отсъстват от събитието.
Не мога да си представя,че не е поканил Ергенчови. Може да не са много близки,но дълго бяха заедно на снимачната площадка на ВB Бурак и Халит.
Знаем колко уважаван е Халит и колко ласкави думи са казани за него от екипите,с които работи.

# 241
Надя,  Hug и аз същото си помислих, даже тайничко се надявах да ги видя. Grinning

Те бяха поканени и присъстваха и на премиерата на авторския филм на Бурак.

И Аличко ми липсва. Дано да е свикнал вече с репортерите и феновете на мама и тати. Grinning

# 242
Мисля, че става въпрос за критериите и мотивите. Харесва ми, когато хората имат критерий при избора на гости и когато покани само тези които са в действителност означава нещо. Също така ми харесва, когато гостите отговорят на обаждането с правилните мотиви, от уважение и обич за младоженците, така че с тях разделена си ден, а не за лична промоция както видяхме в някои VIP сватби - гости, които се трудят засенчи появата на булката, промяна в тоалетната (което е голям провал навсякъде по света), който донесе екип от дизайнери, гримьори, фризьори и стилисти, за да са успели. По-тъжен е, че за такова поведение да получи аплодисменти от феновете. От ранна възраст научаваме, че това е достатъчно, за да бъдат красиви. Много възрастни жени обсебени от идеята за красивите кукли, прощавайте глупост, арогантност, повърхностност, суета, жажда за внимание. Може би някои не дойде, защото порите Fahriye няма да може да доминира, независимо от усилията, които в това отношение би инвестирал. Може би някои не дойде, защото те не разполагат с бизнес интереси в ухажването на младоженците, какъвто беше случаят по време на сватбата на наркодилър в Cunda, който случайно влиятелен в света на производството телевизия и защитен като бяла мечка, тъй като "художник" на режима. Някои може да не дойде, защото семействата им в приоритет, а някои може би дори не са поканени. И така трябва да бъде.

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 19:54 от jovana11

# 243
Не, не, аз изобщо нямах предвид Халит и Берг. Те не са толкова близки с тях, така че нямах никакви очаквания да бъдат на сватбата. Това, че си участвал заедно в проект и то приключил преди години, разбира се, не означава, че трябва да бъдеш поканен.

Говорих повече за последните им екранни партньори и колеги от последните им проекти.

Вие какво щяхте да си помислите за отношенията им, ако Берг и Халит не бяха поканили Джейда, Тарду, Джанан...

За мен пък такива детайли са по-важни, за да си създам преценка за някого, отколкото напудрените интервюта или нагласените постове в ИГ. Връзките, които успява да създаде с колегите си говорят много за един човек.

Берг винаги успява да се сближи с хората, с които работи. Има невероятен талант да създава приятелства. Никога отношенията й с колегите й не са се ограничавали само до снимачната площадка. Особено с екипа на "Карадайъ". Колко партита имаше, колко забавления. Толкова прекрасна беше атмосферата, която съпътстваше снимките на сериала. Много от приятелите й от онова време още киснат всеки ден в кафенето й. "Ти си моята родина" като че ли е първият сериал, в който най-малко споделят време с хората от екипа извън снимачната площадка.

Йована, хубаво е симпатиите или антипатиите ни да не влияят на обективността на постовете ни. Не знам за какъв наркодилър говориш. И за какви бизнес интереси. Сватбата все някъде трябва да се проведе. По твоята логика собствениците на всеки хотел, в който се състои сватба ухажват младоженците, заради бизнес интересите си.

Пък и какво лошо има? Спомням си, че след сватбата на Берг и Халит много фенове посещаваха хотела, в който беше, за да го видят. Естествено, че собствениците са спечелили от интереса към тях, но те какво са виновни, нали все някъде трябва да си направят сватбата.

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 20:45 от varna_2

# 244

Чакаме я скоро да се върне и да нагледа кафенето.  Laughing Laughing Laughing

Назлъ след няколко седмици ще ходи в Испания. Явно тази година няма намерение да идва в Турция. Може и Берг да отскочат, особено ако и Зейнеб е там. Вече две години не са се виждали.

# 245
Varnicka, здравей, как си?  Simple Smile  Нищо чудно, че не знаеш за какво говоря.  Laughing Избирателно възприятие е благословия в някои ситуации. Преди четири години те се забавляваха и моите коментари за отрицателно удрящ че ще има политически ангажимент за живота и кариерата на Berguzar и Халит, че днес този негативен ефект е по-очевидна, отколкото когато и да било и най-големият проблем в момента има.

Какъв бизнес интереси?!  Thinking Как го получи роля в турски телевизионни продукции и като режим участници имат привилегии по отношение на другия, въпреки че условно осъдени не е тайна, не мислиш ли?  Simple Smile Как става така, че цялата първа точка актьорите Ay YAPIM получили роли в "Великолепният век" по време на снимките на "Karadayı"? За талант, със сигурност. Ах, извинете ме, аз знам, че това не се споменава Мерием у "MY".

Eкип на Karadayı ти харесва? Поведението на Berguzar по време на запис Karadayı ли също, предполагам. Не ми харесва. За причината, че няма да разбереш, защото ти не разбираш темата наркотици.

Приятелите са хора, с които можете да прекарват времето си в кафенетата, и които се редуват всяка година?  Laughing

Сега аз не разбирам нещо: Как са Кенан и Sinem близък приятел с Berguzar и Халит? Доколкото ми е известно, внимателно избягване на официални събития и не са се появили във всеки NJC, въпреки че те са живели стотици метри? Мислех, че те са били близки приятели с Джейда Дювенджи, но не я сватбата не са били. Може би защото не е имало камера, но дизайнерските творения няма да имат цел?  Peace

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 21:26 от jovana11

# 246
Оффф Йована, каква параноя те е обхванала.

Ясно ми е, че някои фенове на Халит не понасят Кенан, но какво да правим? Кенан е един от най-добрите екранни партньори на Берг и  партньорството й с него беше толкова важно в кариерата й, колкото и това с Халит. Това е истината, независимо дали ви харесва или не.

"Харесвам" е слаба дума за отношението ми към екипа на "Карадайъ". Имаше невероятна атмосфера, настроение, вдъхновение, приятелство.  Страхотни бяха отношенията и между феновете на Кенан и Берг. Екипът  зареждаше феновете на сериала с положителна енергия, а те им връщаха положителните емоции. Убедена съм, че това също помогна за успеха на проекта, защото не мога да кажа, че като сценарий беше нещо повече от това, с което се сблъскваме в турските сериали от известно време. Но екипът беше железен! Пред камерата и зад кадър!

За наркотиците. Сигурно си права, че не я разбирам тази тема. Наистина, далечна ми е. Предполагам, че визираш проблемите на Кенан. Когато става дума за турското правосъдие мисля, че е доста трудно човек да сложи граница между истинските и изфабрикуваните обвинения. Но дори обвиненията към Кенан да са били основателни, ставаше дума за употреба на  марихуана. Извинявай, но е смешно през 2017 човек да бъде дамгосван като наркодилър ??? или наркоман за цигара марихуана.

Сега за приятелите.

Човек има по-тесен и по-широк приятелски кръг. Приятелите на Берг, които ще си останат такива до гроб са приятелите й от детството и университетските години. Пънар, Есра, Доа, Неджо, Айхан, Рана, Ирем...Всичко друго може да се промени, но те ще бъдат винаги в живота й. Никога не съм виждала хора с толкова силна духовна връзка помежду си. Да се получи между два-трима, случва се. Но такава сплотеност, взаимност, толкова много хора да са на една вълна, да споделят едни и същи ценности, да са готови на всичко един за друг, рядко се среща.

След това идват приятелствата, родени на снимачната площадка. Разбира се, те се променят с времето. Най-близък си с тези, с които работиш в момента. Животът си тече и не можеш да останеш еднакво близък с всички. Берг и Халит присъстваха на втората сватба на Джейда, защото тогава работеха заедно, прекарваха повече време заедно. На последната й сватба бяха хора, с които тя работеше към онзи момент. Това са съвсем нормални неща. Все пак близкото приятелство изисква контакт, общуване, възможност да споделяш време заедно и при това динамично ежедневие не можеш да поддържаш активни отношения с всички, които са били част от живота ти.

Това за политическия ангажимент и негативния ефект върху живота и кариерата съвсем не го разбрах.
И животът, и кариерата им са повече от прекрасни.

# 247
Разбира се, че съм параноик ", това беше преди четири години.  Laughing Разбира се, те не разполагат с никакви проблеми, защото на политическо участие, това е моето въображение. Кенан, екип Karadayı и наркотици - не знам как бих могъл да ги приведе в същия контекст?  Laughing

Приятелствата не са качествено и по същество едни и същи, когато сте юноша, и когато си възрастен. Има един куп хора около себе си, не означава, да има приятели. Екипът Karadayı не го виждат като приятели, но като отбор, с когото тя прекарва времето, че аз не искам да пиша в романтичен стил. Защо? Може би, ще ти трябва само да отговориш на следните въпроси:

1. Защо една жена, която улавя трудно по цял ден, и който има малко дете у дома, има приоритет среща с екипа с който той вече е прекарал целия ден, а не да се види детето си?

2. Като жена, която има конституцията като Berguzar, има енергията след дълъг ден на усилия отива вечерта, за да партии, нощ след нощ, три години? Как физически възможно ли е?

Може би тези отговори да помогнат за "oтваряне" аспекти.

Знаеш ли, че Кенан брак беше в същия ден на годишнината от смъртта на майка oд Халит? Не знаех, че толкова много добри приятели ca.  Laughing Особено след като аз не виждам да се съберат.  Thinking

Халит фенове нямат проблем с Кенан, в по-голямата част. За разлика от това, в по-голямата част, феновете на Кенан не могат да преодолеят не Karadayı, а не на факта, че Халит във всяко едно превъзходно.

Karadayı е важна поредица в Турция. Във всички други части на света е имал провал. До степен, че той е отстранен от програмата в няколко държави. Това са фактите. Те не са зелените на фенове от Халит. Още по-малко е смисълът от тази история. Laughing Поздрави.

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 22:34 от jovana11

# 248
Йована, вкарала си си някакви идеи в главата. Помня ти постовете отпреди години. Няма да се опитвам да ти преча да си вярваш в тях и да си живееш с тях.

Сватбата на Кенан беше на 14 май. Годишнината от смъртта на майката на Халит е на друга дата. А и Халит да не би да е малко дете, че да не може да прецени дали да отиде или не.

И не знам защо толкова ти пречат купоните, забавленията и срещите с приятели на Берг?
Халит няма проблем с това, а ти имаш. Странна работа.

Слава Богу, Берг не е от жените, за които животът след брака приключва. В началото на лятото беше за три дни сама с приятели на почивка. Няма нищо по-хубаво от това  да знаеш, че и в брака свободата ти, желанието ти за малко лично пространство се ценят. Халит заслужава само поздравления като съпруг.

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 22:48 от varna_2

# 249
Не отговори на въпроса Varnicka. Защо?

Свободата предполага. Но това означава, зрялост и отговорност към избори, които се правят. Но тук не е мястото за това как те живеят на семейния си живот. Това е очевидно. И не е въпросът. Сигурен съм, че знаеш много семейни жени, които живеят като Berguzar.  Laughing

Не виждаш по-далеч от приказката, в която искаш да се повярваш, но къде ти е любимата кукла героиня.
Попитах те за границите на физическата издръжливост на една жена, която едва нищо за ядене през деня и изтощителен снимане. Как може това без стимуланти, за да издържат партии всяка вечер?
Попитах те за психологическите аспекти на поведението на Berguzar време Karadayı. Що за лично пространство трябва да бъде една жена през целия ден не е у дома, но къщата е в очакване на дете, което не е виждал през целия ден? Не става дума за брак и Халит. Имаш тема за размисъл. При успех го отхвърля романтичните проекции. Аз освобождавам стаята.

# 250
 Heart Eyes  Hug - нова - 30.06./2017г. гр.Порто

Последна редакция: сб, 01 юли 2017, 01:46 от HELEN60

# 251

Йована, понеже българският език не ти е роден, не съм разбрала, че твърдиш, че Берг е вземала наркотици, за да има енергия да ходи по купони.   Shocked

Всякакви глупости бяха чувала през тези години, но това е някакъв нов връх.

Казах ти, можеш да вярваш в каквото искаш. На мен не ми пречи. Безсмислено е да споря, когато отсреща липсват елементарна логика и здрав разум.

Вкарването във филми от страна на фенове е доста разпространено явления. Няма да съм аз тази, която ще го спре.  Joy

Радвам се, че Берг и Халит са такива, каквито са.

# 252

Хелън, много благодаря за снимката.  bouquet

Момичетата са пуснали снимката преди час.

Преди седем часа имат пусната снимка от Португалия.

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 23:48 от varna_2

# 253
За малко да отърва "поздравите"  Laughing Laughing Laughing

Халит фенове нямат проблем с Кенан, в по-голямата част. За разлика от това, в по-голямата част, феновете на Кенан не могат да преодолеят не Karadayı, а не на факта, че Халит във всяко едно превъзходно.

Това пък от къде се взе?  Shocked За толкова време аз никой път не съм прочела феновете да си ги "мерят"  Laughing Laughing Разбира се, че както тук, днес, така и там някъде има по някой заблуден и отнесен фен, който си врътка сам свои собствен филм но това не означава, чак да говорим за факти Wink

Цитат
Във всички други части на света е имал провал. До степен, че той е отстранен от програмата в няколко държави.

И кво от туй? Какво общо има историята пред камерата с екипа зад нея? Не си бил харесвал филма на някои. Ми правилно, като не им харесва да не гледат.
Филма "Червения истанбул" като не се хареса в Турция, говори ли се за провал?  Laughing Laughing В никакъв случай.  Peace  Peace

Цитат

... границите на физическата издръжливост на една жена, която едва нищо за ядене през деня и изтощителен снимане. Как може това без стимуланти, за да издържат партии всяка вечер?
Попитах те за психологическите аспекти на поведението на Berguzar време Karadayı. Що за лично пространство трябва да бъде една жена през целия ден не е у дома, но къщата е в очакване на дете, което не е виждал през целия ден?

Ще ме извините, ама не мога да не се посмея на този завой  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Това за кои дни говорим? Онези в които бяхте до нея и видяхте, че цял ден е снимала, не е яла, а пък вечерта кършила ханш в диви танци с екипа на КД, пила и гуляла до сутринта. За тях ли?  Laughing Laughing Laughing Дните в който видяхте, че по цял ден и нощ ходи, а детето си го вижда само на снимка?  Laughing Laughing Laughing Ако за тях се отнася аз смятам, че тая женка не би могла да издържи, ако най-близките й не я подкрепят и стимулират с любовта си! Не би могла да издържи, ако гърбината, която носи е на 50 години  Mr. Green тогава ко ще и с трънки да я стимулира все тая.  Mr. Green

-----------------

Развънувах се  newsm47

ИзвинетИ, прекрасни, за среднощните ми словоизлеяния  Hug Hug Hug
Благодарско ви за споделеното  bouquet

# 254
По-голяма глупост за Берг
 не бях чувала. Може и майка и- Хюля да взема нещо, 3 години снима на тази възраст, как ли се издържа на подобно темпо. Наистина някои хора ги гони яко параноята. И кой води статистиката, за да видим дали всеки ден след сета КД са се събирали на купони и само един път седмично Берг е била с Али? Сигурно за това Халит си прибра жената в този проект, да му е под око....Колкото до успеха на КД навън , Галчето вече е писала...И какво от това? Предпочитам 1000 пъти рейтингът​ в ТР да е добре, отколкото навън, продажби има ли, има. Розови бози има много, за всеки по вкуса.
Хел, благодаря за снимката bouquet

Общи условия

Активация на акаунт