Априлчета 2017 - Тема 2

• 45 957
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • Враца
Ох благодаря ви, така се притесних, ама добре, че ви има вас  Hug

# 496
  • София
Дзверо днес постави рекорд. За цял ден спа 2-3 пъти по 10-15 минути. Към 7 вечерта бях пред самоубийство Crazy След като за финал изкара 4 часа без сън и ядене, се насука за 5 минути и заспа моментално. Стискайте палци! Просто физически имам нужда от спокойна нощ, за психически да не говорим...

# 497
  • Враца
Аз ставам вече малко досадна, но да споделя опита си, ако някоя мама има същия проблем. Преди известно време забелязах, че лявата бузка на дупето на малката е синьо, като натъртено,помислих, че може да е от гушкане (тогава се носехме много на ръце) не я болеше и чаках да се скрие, но още го има. Та тази вечер реших да потърся в интернет и се установи, че го имат много деца и се нарича монголоидно петно. Слава на бога се успокоих, защото помислих, че има някакъв вътрешен проблем. Все пак на 5-ти ще попитам педито, да видим и нейното мнение

# 498
Белинда, и ние сме така днес, в чудо се виждам  #Crazy  От сутринта до сега да е заспивал 2-3 пъти за 15 минутки и толкова му е. Човек би си помислил, че вечерта ще спи сладко сладко, но мне. С баща му се редуваме да го разнасяме, в момента, в който усети че е в кошарата се стряска и плаче... Според мен се превъзбуди днес - водихме го при баба ми и дядо ми и те му се радват много, ама той не е свикнал непознати хора да го дундуркат и миличкия се ококори и почти през цялото време мрънка. Прекалено много емоции му се събраха май...

# 499
  • София
Спахме от 10 до 10 bowuu Наваксахме за вчера, аз доволен! Сега съм го тропосала на батковците да го разсмиват, а аз си пия кафенцето, кефффф...

# 500
и аз искам да го тропосам на някой за едно кафенце, ама няма  Mr. Green
колко ми е познато това спане като заек за 10-15мин, ставам  #Crazy

# 501
Мдаа, и при нас вчера беше ад.Люшкане, пеене, сешоари в продължение на 1 час и накрая ми заспива за 15 минути, през които аз вися над него да го пазя да не се удари с ръцете си  #Crazy Днес е по-поспалив  Praynig

# 502
Белинда,завиждам благородно! Grinning Все така да си спинкате.Нашия бебелин спи през деня май само когато е дъждовно Mr. Green ама не се оплаквам,може да не спи,ама и не реве.Забавлявам го със гимнастика,шезлонг и люлка baby_neutral имаше две седмици в които правеше нощни паузи и спинкахме двамцата цяла нощ,ама временно явление беше...сега пак се буди гладен през 3-4 часа.Поне му хванах чалъма с кърменето в легнало положение,и сега ни е по -лесно нощем,и по-бързо.Като го кърмя легнала,веднага щом го изправя на рамо се оригва милото и заспива сладко,а преди като кърмих в поза люлка се друскахме минимум 30 мин докато се оригне Tired

# 503
Ние за първи път днес заспахме без люляне или биба, съвсем сам... и бързо в количката и газ до Спиди за пратка, че мама си подновява гардероба Simple Smile после го заведох в заведението, в което работех и тъкмо седнахме и бам се ококори, по игра си малко с ръце, с крака, колежките го побутаха малко с количката, а мама и тати пиха кафенце Simple Smile ММ му вика "кокорчо" (от филма Новите съседи ако сте гледали) Simple Smile

# 504
Момичета, вярно ли е, че кърмата като е бяла и почти прозрачна, това означава, че не е хранителна?  newsm78
Една мама днеска се опитваше да ме убеди, а аз съм чувала, че няма такова нещо като нехранителна кърма.. Rolling Eyes

# 505
  • София
Глупости. Тази мама е кърмила 40 дни и после мистериозно кърмата й спряла, познах ли Flutter

# 506
Една седмица  Mr. Green
Понеже й разправях как беше неспокоен и как съм св цедила оня ден като пих аулин и т.н и тя тогава ме пита за кърмата и заяви, че не ми е хранителна и заради това е неспокоен малкия  #Crazy

# 507
И аз бях убедена, че няма нехранителна храна, но последните дни от цеденето излизаше само бледа синееща кърма, въртях едната другата гърда, но нямаше ефект и след седмица мъки спря изведнъж, след това изтичаше лека прозрачна течност и сега гърдите ми са.... мъжа ми на плажа се бъзика, че съм открила сезона на пиперките или пък "я покажи пеперонито" Simple Smile ние сме на първото ни гости на по- далеч, спокоен беше в колата, но да видим навръщане Simple Smile да питам за капките БиоГая кога и колко се дават ?!

# 508
  • София
Аз давам веднъж дневно 5 капки. Така пише на упътването.
Бяхме днес в Маджуров. Много съм доволна, много мили и внимателни хора. Попаднах на д-р Войнова. Прегледа обстойно детето, не откри причина за зеленото ако, пуснахме МБ заради слузта и сега чакаме резултатите. За диетата единодушно решихме, че след като досега не е дала резултат, няма и да даде. Та тъй.

# 509
Пате, гледала съм го Нашите съседи, из аз така някой път й казвам кокорчо на моята, а ММ ме пита катом чуе, да не е от съседа тогава?  Joy
Белинда, хайде всичко да му е наред с МБ на малкия, че да си отдъхнете от тия зелени истории.  Hug
Кърмата може да си променя постоянно цвета и консистенция, в зависимост от нуждите на бебето. Сега заради жегите може да стане по-водниста. Природата така е устроила нещата, че няма нехранителна кърма, дори ако майката не се храни пълноценно, това си е за нейна сметка, дефицитът на витамини и т.н. е за нейното тяло и организъм. А причини за намаляване и спиране на кърмата има много. Не при всички жени изцеждането с помпа е показател има или няма достатъчно кърма.
Да ви кажа аз на моето бебе взех, че докарах тен. Наистина ми се струва почерняла. Днес и една жена ми го каза. Най-вероятно е от колата. Нещо като текезесарски тен, ама не на ръкави, а н бузи и баджаци  Joy

Общи условия

Активация на акаунт