Понеже й разправях как беше неспокоен и как съм св цедила оня ден като пих аулин и т.н и тя тогава ме пита за кърмата и заяви, че не ми е хранителна и заради това е неспокоен малкия

През нощта не става - не го чувал, памперси не сменя - гнус го било .. Ееее, аман! Може би сама съм си виновна - от самото начало го щадя и съм го оставила с минимални задължения към това дете..Добре поне, че отвреме навреме го приспива вечер.
и аз съм се ядосала. А иначе да се похваля, че вчера Деа направи 2 месеца и тази сутрин чух първото и гукане
снощи заспа в 19:30,че баща и имаше работа и трябваше да я къпем по рано
яде в 23:00 часа и сега се ококоли в 5 и беше едно гукане, едно хилене, а на мама и се спи, защото е легнала снощи в полунощ пак заради тате. Е днес съм го предупредила, че си лягам с детето да мога да се наспя
Снощи супер рано заспа, чак се изненадах. Посъбуди се сутринта към 6 от преобуването, че мн ми замириса и не го изтърпях. Но като го накърмих, заспа и сега още спи, аз преди малко се събудих 
въпреки, че работи, предимно той се занимава с хранене и приспиване, аз сменям памперси, къпя и го забавлявам, двамата излизаме на разходки и т.н. Тъй като е на смени дневни и нощни се занимавам аз, после компенсира като след дневната му ме оставя да спя цяла нощ, а след нощната ме води някъде, освен това и майка ми след работа го взема за 2-3 часа
и аз както казва Белинда мога да изгледам още 2-3 ей така
и отворих ам. Продължавам си с чая, помпата, честото кърмене, много вода и храна. Шишето го давам с биберон за 0 месеца. Надявам се да се преборим с бебка.