Априлчета 2017 - Тема 2

• 45 957
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • София
И наш груйчо започна да говори на играчките на шезлонга, време е за активна гимнастика Simple Smile Сигурно ще взема обаче като се върнем в София, че само тя ми липсва в багажа на връщане Mr. Green

# 526
  • София
Белинда, ти слагала ли си му някоя ваксина или всичките ще оставиш за след като се приберете?

# 527
  • София
Като се приберем, няма как да ги слагаме тук. Защо?

# 528
  • София
Просто събирам  мнения, защото аз също заминавам за морето до септември и мойта педиатърка едва ли не ми се разсърди как така няма да се връщам за ваксини и колко съм била закъсняла вече. Пък аз не мисля, че това е някаква драма, все пак и без това е жега и не ми се иска в жегата да го бодат. Та проучвам просто как постъпват другите хора Grinning

# 529
  • София
Ама разбира се, че не е драма. Ще ги сложим, тъкмо ще са по-пораснали шушулките Simple Smile

# 530
  • Враца
Ех белинда права си, опуснали сме им вече юздите. Моя мъж се прибра уж по рано за да мога аз да сготвя, еми малката се разплака и той не може да я успокои, та аз си гледам детето а той готви, но хич не съм доволна Naughty а иначе ние утре сме на ваксина  Cry

# 531
Нелегална, ние сме в четвъртък - пневмококите не ги сложихме с хексацима и ни вика педито тогава.
Ще изчакаме няколко дена да видим как ще реагира и живот и здраве след това газ към балкана.  Praynig  ММ ми е обещал, че тогава ще си почивам, да видим. Днеска като се видях в огледалото и ми стана лошо - такива кръгове под очите съм имала само като дива тийнеджърка  Joy

# 532
  • София
Е, Нелегалната, моят мъж пък нищо почти не умее да готви, тъй чеее не си съвсем валат Crazy Ама да сме гледали като сме се женили Mr. Green

# 533
Е, при нас пък само ММ готви.. нищо, че се оплаквам, ама си ми е златничък  Mr. Green Heart Eyes

# 534
  • Враца
Абе и моя готви, пуска пералня, простира, може да глади, ама най обуча да си пие биричката в кухнята, а ние си седим в стаята с малката, заради котката, и ми се иска да се върти малко повече покрай нас. Ама ем му се ядосвам, ем не мога без него  Mr. Green това е любовта

# 535
  • Велико Търново
И ММ всичко може да прави с бебето (освен наакан памперс да сменя  Mr. Green ), ама като че ли е по склонен да ме отменя в другите задължения, а аз да обгрижвам бебето.
Иначе с дъщеря ни най-много започна да се занимава след като направи две години, много й удисва да си играят, та чак до сега той й е пръв приятел в забавленията и игрите, аз се грижа предимно за ежедневните нужди и училище.

# 536
Оф, днеска в повече ми дойде и се разревах на майка ми по телефона.. хич не исках, жената е на почивка в Италия, а аз я натоварвам с моите драми, ама какво да се прави..
малкия още се буди в 1-2 през нощта, педиатърката ми се скара и каза да не го храня тогава, за да не свикнел, да съм го залъгвала с водичка или биберон?!  #Crazy Щях да й кажа да дойде тя да го залъже, моя шошко толкова лесно не се залъгва ...  
Така искам вечер като заспи да заспя и аз, а тепърва почвам да мия шишета, да подреждам бардаци, да се къпя, евентуално да сгъна нещо набързо и докато се усетя, то станало 11-12 и имам чувството, че тъкмо затварям очи и малкия вече се е ококорил..
Пак се размрънках, ужасна съм  Naughty

# 537
  • София
Моя човек пък всяка вечер различно. ПОнякога се буди към 1-2, понякога към 3, а в повечето случаи даже не се буди, а си спи до сутринта. Когато поиска- храня го, хич не ми пречи няма да го залъгвам, човека щом се е събудил значи е гладен. Аз като съм гладна , ни вода ни чай ме залъгват..мисля, че и душицата е редно да си яде когато му се яде:) В крайна сметка рано или късно ще спре.

# 538
Мами, случвало ли ви се е детето да е толкова превъзбудено, че да не иска да суче дори? Малкият беше супер гладен, но нервен. Накрая се принудихме да го храним от шише с изцедена кърма, сука и заспа и сега се стряска доста... Явно са му дошли в повече емоциите днес. Иначе се смя за първи път с глас, направо ми разтопи сърцето ❤.

# 539
  • София
Случвало ми се е. Не съм хранила с шише обаче. Гушкам, шъткам, ако трябва го оставяю да си пореве 1-2 минутки-понякога и това помага Peace Банята също отпуска много.
Ние чак сега се приспиваме. Водихме дребчо на ресторант Wink Не че му е сефте, ама сега и до късно...Тъй де, той на море ли е или какво Laughing

Общи условия

Активация на акаунт