Априлчета 2017 - Тема 2

• 45 957
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
И на мен ми се е случвало, много в гадно. Хем го виждаш гладно детето, и смукне смукне изплюе и се върти като пумпал. Просто настоявам местя я тая гърда докато пак я захване и мнохо нежно милвам, докато се успокои за да се нахрани кактл трябва.

# 541
Момичета малката е има някаква водичка от нослето,не е сополче.Киха няколко пъти днеска.Дали е настинала?Какво да й давам?Иначе температура няма.Утре ще звънна на педи-то,но да съм спокойна до тогава.Simple Smile

# 542
  • Враца
Моята киха постоянно, от калто се е родила е така. Като сваля памперса киха, като излезем от входа пак киха, нищи, че може да е 37 градуса, явно нещо дразни в нослето, аз слагам физиологичен разтвор и после дърпам с помпичката, няколко пъти на ден

# 543
Бебко вече не реве- вече крещи "ауу"  Mr. Green Вчера откри че може да казва "аууу" и край  Joy 
Снощи заспа в 10.30 и аз се катурнах до него, но понеже съм идиотка се събудих в 2 и все го чаках да се събуди, не можах да се отпусна да заспя, той пък взе че се събуди чак в 4, което не е било от доста време.

# 544
  • София
Водичка от нослето и кихане си е чиста хрема, какво друго да е. Но ще мине и без да даваш нещо специално, нито има смисъл да звъниш на педиатъра за такава дреболия. Промиваш със Стеримар или еквивалент, ако има секрети за вадене дурпаш с помпата и това е. Няколко дни и минава, освен ако не е на алергична основа, но едва ли. Следиш за други симптоми и ако нещо се появи-на лекар Peace
Ние нещо не спахме добре. Беше ми студено, защото снощи казах на мъжа ми да ни метне една завивка, че е хладно, той-не, топло е, само с чаршаф. Вчезнах се от студ! Бебето и то със студени ръчички и носле. Ако го е простудил, ще го очистя Close

# 545
  • Враца
Ние туко що се прибираме от консултация, сложиха ни само едната ваксина, да видим как ще е за първи път, малката ми много плачка, но няма начин, сега я нахраних и заспа веднага. Сложих кулпач на мястото, само, че преди това не ми беше в хладилника та не знам дали ще има ефект newsm78 педито ни изписа панадол, но само при нужда. Няколко пъти ни предложи ротавирусната ваксина, ММ пък разбрал, че ние двамата да я пием  Joy та ни даде срок до другия месец да си помислим дали да я слагаме. Мисля, че повечето от вас не са я слагали нали, докторката каза, че няма да ни навреди, но не знам, все пак си товари организма предполагам. А температурата подмишничката ли я мерите, ох дано не вдигне. А иначе е качила само 600 гр за един месец Sad педито каза, че е добре, ама на мен ми се струва малко, при положение, че първият месец качи 1.350кг  сигурно много се вталявам  #Crazy

# 546
  • Пловдив
Бел, да кога сте на морето? Бебко е голям герой щом и до късно по ресторанти го водите. Бравоо! Ние имаме вече няколко вечери по заведения, но се прибираме към 21-22:00ч, защото мама и тати имат нужда от сън. Дребка се държи добре навън. Вчера пак бяхме до девет вечерта на разходка.

# 547
belinda,nelegalnata2 точно така и правя физиологичен разтвор и помпичка,за сега май е овладяно положението.
nelegalnata2 нашата педиатърка ни каза при ваксина винаги да мерим в дупето,защото било най-точно като отчитане.Иначе махаш 0.5,от това което ти покаже термометъра и това е действително температурата на бебчето.При нас мина леко.Слагах кул пача и между другото не съм чакала да вдигне температура,а веднага дадох сиропчето-Тайлол,с вкус на малинка.Успех и дано да е леко и при вас положението.

# 548
А за меренето на Т в дупето не се ли маха някакво число !? И ние утре сме на ваксина Sad Ние хремата я овладяхме с витамин Ц от ампула, като половината я давам на бебо, другото на мен (окислявала се много бързо) и сега ако нещо ми се стори да прехърква давам. Иначе ни бяха изписали правени капки от физ. разтвор и адреналин, но ги слагах когато вече бебчо наистина неможеше да диша от сополки и много му помогна.... а за дърпането с аспиратора разбрах, че колкото повече дърпаш, толкова повече се събират Confused

# 549
  • София
Е, как ще се събират повече от аспиратора Simple Smile Той ги предизвиква или произвежда, или как  Simple Smile
Кристална, не знам. Колкото повече, толкова повече, каза Мечо Пух Mr. Green

# 550
 Аспиратора удължава времето на хремата, тъй като се повишава кръвоснабдяването на лигавицата и  стимулира секретирането. Затова има капки за нос с адреналин, който стеснява кръвоносните съдове и хремата намалява драстично. В някой държави аспиратор се купува само с рецепта.

# 551
  • Враца
За сега малката понася добре ваксината, няма температура, е по сънлива е, но не спи постоянно, а по 15-20 мин се унася и се буди, иначе се смее  Hug

# 552
  • София
Ти да видиш, Пате, това беше интересно, не го знаех. Ще имам предвид да не прекалявам с аспирирането Peace
Офффф, нямам търпение да се обадя в лабораторията, но всички спят и няма откъде да звънна без да събудя някой. Дано да са добри резултатите Praynig

# 553
  • Пловдив
Този МечоПуховски живот звучи чудно  Mr. Green
Дано да са добри резултатите. Стискам палци!
Аз да се похваля - боядисана съм, изправена и с маникюр  bowuu
Днес бебка е мечта - спа преди обяд около час. Аз сготвих и измих чиниите. Събуди се, хапна, играхме си, пях, тя ми се подиграва, хапна и сега пак спи. Аз сгънах прането и изчистих праха. Чакам я да се събуди и да тичаме към парка за разходка и най-вероятно за сладолед. Обичам такива дни! Тя рядко спи през деня, търси внимание през цялото време. Сега това ми се вижда като ваканция хаха

# 554
  • София
Обадих се. Всички резултати са отрицателни  Hug На въпроса ми-и сега какво?, отговорът беше-ами радвайте му се на бебчето, нищо му няма Laughing Явно няма да разберем от къде дойде зеленото ако, дано поне си отиде, както дойде-изведнъж Grinning

Общи условия

Активация на акаунт