Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 12

• 88 481
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
А някой знае ли e-mail-а за запитване за резултати от изследвания?

# 376
  • В сърцето на любимия човек
А някой знае ли e-mail-а за запитване за резултати от изследвания?
Заповядай Simple Smile
administracia@invitro-bg.com

# 377
Благодаря много Hug

# 378
  • гр. София
Трябва ми бележка пред работодател, удостоверяваща, че съм бременна. Къде трябва да я поискам - на ЖК или на регистратура?

# 379
Здравейте,

търся си гинеколог, който се занимава основно с полово предавани болести от тези в Надежда. Моята гинеколожка е супер за обикновени прегледи, но когато трябваше да се правят изследвания, тя не назначи нищо, основно си ги самоназначих аз и така установих, че имам полово предавана болест.

Разбира се, тя директно ми изписа Доксициклин, обаче след четене тук установих, че трябва антибиограма.

Та си търся някого, който сериозно да се ангажира с изчистването на инфекцията. Не правя опити за бебе все още, но рано или късно ще се опре до там и ми се ще да съм чиста откъм такива бацили.

Благодаря Ви предварително!

# 380
Шоколадче, аз мисля по-скоро от жк - сестрата питай, понеже тя оправя болничните, затова мисля, че ще се занимае и с такава бележка.

Според мен всеки в Надежда ще се справи с каквато и да е инфекция. Там не са случайни.

# 381
  • гр. София
Благодаря, на информация се издава, подписва се от ЛЛ на ЖК и се подпечатва пак след това на информация.

# 382
Момичета, за пръв път проверявам резултати онлайн. Пуснала съм МБ в сряда вечерта, днес още нямам резултати. Не знам дали се бавят или има нещо нередно в онлайн системата, защото през телефон и PC виждам различни неща в профила си. През различни браузъри - също. Зависи ли от браузъра изобщо или просто не са излезли резултатите още?

# 383
  • гр. София
Аз чакам от четвъртък кръвна картина, урина и МБ и също не са готови.

# 384
  • София
и при мен резултатите пследните два месеца не се появяват навреме в профила ми.
лекаря ми ги вижда, обаче аз не.
появяват се по някое време, след няколко дни.
уж рекламираха да пестим хартия, ама накрая ще вися на регистратурата да ми ги печатат.

аз ги гледам само от телефона.

# 385
Ясно. Явно се надявам да видя нещо, което го няма и търся технически проблем.

# 386
  • Варна
Момичета, за пръв път проверявам резултати онлайн. Пуснала съм МБ в сряда вечерта, днес още нямам резултати. Не знам дали се бавят или има нещо нередно в онлайн системата, защото през телефон и PC виждам различни неща в профила си. През различни браузъри - също. Зависи ли от браузъра изобщо или просто не са излезли резултатите още?

МБ се бави 3-4 работни дни. Така че е съвсем нормално да излязат днес-утре. Аз моята я пуснах във вторник вечерта и в петък  след 15 ч. беше готова.

# 387
  • гр. София
При мен и през телефон и през компютър все ги няма.

Да знаете, че графикът за ЖК за октомври е готов.

# 388
Аз сутринта на 13/09 пусках хормони, ПКК и др. и до към 13-14ч. бяха готови. Виждам ги от компютъра и от телефона. Може да имате едно изследване, което да е по-бавно и то да бави справката за другите

# 389
  • София
аз хормони и пкк чакам всеки път.
те стават бързо, и съм сигурна че са готови, защото лекаря ми ги казва, но в моя профил излизат след дни.

Общи условия

Активация на акаунт