Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 12

• 88 480
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
За ЖК излизат обичайно след 15-то число на месеца (ако предстоят отпуски са готови и по-рано), а за Гинекология беше или след 10-то или след 20-то число (по-скоро второто).

Много благодаря за бързия отговор.

# 136
Да попитам и тук, момичета, къде може да се отседне в близост до клиниката или на поносимо разстояние от нея... и на нормални цени. От клиниката предлагат ли вариант?
Заради дните преди пункция - нали трябва да съм там, не мога да пътувам през ден за преглед...
Благодаря ви!

# 137
Да попитам и тук, момичета, къде може да се отседне в близост до клиниката или на поносимо разстояние от нея... и на нормални цени. От клиниката предлагат ли вариант?
Заради дните преди пункция - нали трябва да съм там, не мога да пътувам през ден за преглед...
Благодаря ви!

Аз съм от Сф и живея мн близо до там и може би не съм добър съветник, но проверете хотел Симона, мисля че е на приемливи цени, ако сте с кола ви е на 2 мин. С трамвай на 2-3 спирки, а пеша предполагам 15 мин. Бих препоръчала да звъннете в клиниката, могат най-добре да ви насочат.

# 138
krisi1982, благодаря ти!

# 139
И аз за този хотел се сетих.

# 140
Аз съм отсядала в хостел Левит, беше на 2 крачки до старата клиника. Стая с 2 легла 35 лв., за едно легло мисля че беше 25 лв. тел. 0885/ 640 012 - Йоанна. Дават стаи и на витошка, на същите цени са. Това информация от преди 5 години, сега незнам какво е положението.

# 141
  • София
Здравейте, някой може ли да ми каже, дали ако отида днес или утре сутрин ще ме прегледат в болница Надежда?Бременна съм и от сряда съм с кашлица само, изписаха ми някакви хомеопатични неща, но изглежда няма да помогнат и днес вече нямам сили от тази кашлица, получавам пристъпи от по 15-20 мин. постоянна суха кашлица.

# 142
Здравейте, някой може ли да ми каже, дали ако отида днес или утре сутрин ще ме прегледат в болница Надежда?Бременна съм и от сряда съм с кашлица само, изписаха ми някакви хомеопатични неща, но изглежда няма да помогнат и днес вече нямам сили от тази кашлица, получавам пристъпи от по 15-20 мин. постоянна суха кашлица.
По което и време да отидеш ще те прегледат в спешният кабинет.Там има 24 часа дежурен доктор.

# 143
Спокойно Лъки мама, в 5 месец лепнах някакъв вирус, с температура и зверска кашлица, от която имах мускулна треска на корема. Не можах да ги изкашлям, изписха ми само парацетамол и сироп за кашлица. Много се бях притеснила, но ми казаха че ако с кашляне се махат бебета, нямаше да се правят аборти, а просто да си кашляме повечко Joy

# 144
  • София
Fellindra, това е много успокояващо Hug но 3 та нощ не съм спала, нямам сили вече, а останах и без глас, защото е много суха кашлицата и като ям кашлям... не искам и да ям вече. Иначе други оплаквания нямам, но мъжа ми държи да ме води, а аз казах, че няма какво повече да ми изпишат или направят. Иначе цял ден пия ту чай с мед, ту мляко с мед и изцеден лимон с мед... не знам какво да направя повече.Confused

# 145
Сега се сетих, купи си Бронхо чай , има го например в кауфланд. Предполагам не пушиш, ще те облекчи бързо. От тоя сироп май Стодал бях взела, никаква файда. Тези наставления какво да пия Михова ми даваше от разстояние, че съм надалечко от София.

# 146
Аз имам много лоша суха и дразнеща кашлица. Такива ужасни пристъпи имам, че чак повръщам от напъване да се изкашлям. Помогна ми балсамов сироп lichensed. Кърмя и изрично казах на мм да търси хомеопатия и в аптеката му дали това. Попадение в десятката направо! Все пак ако решиш питай аг дали може, аз си го пих на своя отговорност.

# 147
  • София
Благодаря ви за съветите.
Elektra, точно този пия 4-ти ден и няма дори малък ефект Head Band е сега го смених със Стодал и то май с това се изчерпват сиропите , които мога да пия. Ще видим къде ще му излезне края, иначе, чай освен лайка или мента друг не смея да пия.Head Band

# 148
Ох, кофти Sad Другото, което ми помагаше е инхалации с Кармолис, но това изобщо не е подходящо при бременност. Дано се оправиш скоро Confused

# 149
  • София
Аз си правех мед с канела. На 3 супени лъжици мед се слага 1/2 чаена лъжичка канела и на водна баня да се разтворят хубаво. Помагало ми е доста. Можеш и инхалации с физиологичен разтвор да правиш. Има и хубави хомеопатии, но те е хубаво да ви ги даде хомеопат, че са различни според кашлицата. Дано даде подобрение , ако не отивай на лекар, не  се мъчи така.

Общи условия

Активация на акаунт