Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 12

• 88 481
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • В сърцето на любимия човек
Първо - не е само един лекар на смяна, поне двама са.
Второ - не се знае по кое време на деня ще тръгнеш да раждаш - първа смяна е до 13ч, нощната е от 20 до 8ч.
Трето - не се знае колко ще продължи раждането, ако е дълго или се случи при смяна на екипите може да започнеш при един лекар и да родиш при друг.
С две думи - чакай си кротко и не го мисли. Така или иначе при естествено раждане основно си с акушерките, много често лекарите се намесват чак накрая.

# 181
Момичета някой знае ли какъв е графика на Д-р Личева?

# 182
И мен ме интересува, но в АГ кога е на работа, че свързването по телефона е трудничко напоследък...

# 183
  • София
Може ли да ми кажете за колко време излизат цитонамазките.Май не излизат онлайн,защото не я виждам моята нанесена в системата им,значи до там трябва да отида,така ли?

# 184
Писах на администрация и ми я изпратиха на и-мейла.
След 15-я ден не беше готова, после я потърсих чак след месец, защото ми казаха най-рано след 20 дни и то работни.

# 185
Моля за мнения за Д-р Кайрякова!! Записах си час за Жк при нея, защото нямаше друг свободен лекар за целия август... Май тази болница се пука по шефовете.

# 186
На мен ми допада. И да, пука се Simple Smile

# 187
Моля за мнения за Д-р Кайрякова!! Записах си час за Жк при нея, защото нямаше друг свободен лекар за целия август... Май тази болница се пука по шефовете.
Аз бях при нея на преглед Май месец. Много ми допадна, отговаряше каквото питах и ми обърна внимание. Simple Smile) Отново ще отида. Успех! Дано сте доволна! Simple Smile

# 188
  • София
Мнението ми е положително.

# 189
Благодаря за отговорите! Настроихте ме положително Simple Smile

# 190
Момичета имам въпрос: като съм се записала на Жк целия пакет ли трябва да платя, или мога да заплати само прегледа?

# 191
  • София
Момичета имам въпрос: като съм се записала на Жк целия пакет ли трябва да платя, или мога да заплати само прегледа?
Изборът е твой. Можеш да пащаш след всеки преглед на каса, можеш и пакет да си закупиш.

# 192
Според мен записването по ЖК е обвързано с плащането на пакет - основен или разширен, като в тях освен прегледите, влизат определен брой изследвания, тонове и т.н. Другото си е стандартен преглед, който може да си направиш, без да записваш ЖК.

# 193
  • София
Според мен записването по ЖК е обвързано с плащането на пакет - основен или разширен, като в тях освен прегледите, влизат определен брой изследвания, тонове и т.н. Другото си е стандартен преглед, който може да си направиш, без да записваш ЖК.
Защо да е обвързано? Ако не си платиш пакет, просто след всеки преглед и изследване плащаш сумата на касата.

# 194
Защо да е обвързано? Ако не си платиш пакет, просто след всеки преглед и изследване плащаш сумата на касата.
На мен например, като записвах ЖК, не са ми предлагали такава опция, предложиха ми да си избера основен или разширен абонамент. Отделно, дори и да има такава опция за отделно заплащане на всяко нещо, като сметнеш всички прегледи, изследвания, тонове и т.н. хич не излиза сметката...Само тоновете са ти 100 лв /ако все още са по 20 лв. /

Общи условия

Активация на акаунт