Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 12

• 88 481
  • 736
  •   2
Отговори
# 570
Mishence_2017,все едно описваш мен,страшна паника всеки път когато съм там,явно се дължи на това,че и аз не съм влизала никога в болница,че и поликлиниката мога да си преброя посещенията 😂 Човека-план...зодия дева,планирам всичко за това ме интересуваше и сакчето,организирам всичко и не понасям нищо непознато и неподредено,но това е положението,взимам си сакчето и отивам утре в болницата,пък живи и здрави във вторник ще си гушкам бебче ,(и то беше планирано хаха)благодаря на всички за куража и от другата седмица се надявам и аз да успокоявам бъдещите мами Simple Smile

# 571
  • София
Ив, още една педантична дева ще е мислено с теб, успех, стискам ти палци!

П.п. Както и ти сигурно си забелязала, често нещата приключват успешно, въпреки че не сме проконтролирали всичко и колкото и да ни е трудно, трябва понякога да се оставим в чужди ръце за някои неща и това е ужасно само в нашите луди главички Hug

# 572
  • София
Разбира се, че ще приключат успешно. Това трябва да си мислите. Аз такива апокалиптични сцени чертаех при приема (точно преди една година в понеделник), че сега се чудя на акъла си, ама пуст страх и хормони.
Смятам, че престоят ви в "Надежда" ще е приятен и скоро да се похвалите с бебоци! Peace

# 573
Многооо,многооо,многоооо ви благодаря момичета Hug

# 574
  • София
Значи, сега бях в работата и всички колежки бяха ужасени, че искам нормално раждане. Повечето са секцио пи желание, при това с едно бебе. Нпрво ме обявиха за луда - явно инатът по рождение и хормоните от бременността не прощват. Grinning

# 575
Значи, сега бях в работата и всички колежки бяха ужасени, че искам нормално раждане. Повечето са секцио пи желание, при това с едно бебе. Нпрво ме обявиха за луда - явно инатът по рождение и хормоните от бременността не прощват. Grinning
Мен ако ме питаш не ти, а те не са в ред:) Бях на лекция в.Надежда, и точно това обясняваха че.е абсолмтно грешно това мислене че секциото в по-малко опасно от нормалното, че.това е сериозна коремна операция в която се режат 15 слоя преди да се извади бебето, че.има купища усложнения за които нямаме и идея и че боли много след това. Освен това за бебето ни обясняваха че при секциото обикновенно е 10 до 14 дни преди термин което може да е две до три седмици по-рано от това което бебето е було готово да излезне и макар да се води доносено, има центрове в мозъка които тепърва му се развиват,а именно слухово говорните центрове, че затова има толкова много деца които имат проблеми с проговарянето и изговарянето и ходят на логопед. Така че, по-скоро им кажи на рвоите колежки че тв не са у ред!:)

# 576
  • София
Ема, права си - има доводи "за" и "против", ама в крайна сметка когато АГ каже, че рискът за двете бебета е по-малък, колкото и да не искам секцио, се примирявам. В крайна сметка теябва да слушам нея и каквото реши 😃

# 577
Ема, права си - има доводи "за" и "против", ама в крайна сметка когато АГ каже, че рискът за двете бебета е по-малък, колкото и да не искам секцио, се примирявам. В крайна сметка теябва да слушам нея и каквото реши 😃
О разбира се! Лекарите се слушат винаги. Аз говоря за тези които го избират без да има защо и без някой да им е казал.

# 578
  • София
О разбира се! Лекарите се слушат винаги. Аз говоря за тези които го избират без да има защо и без някой да им е казал.
Няма такова положение вече "по избор на пациента" т.е. трябва да има мед. показатели. И естествено, че при липса на мед. показатели е по-добре да се ражда нормално.

# 579
Здравейте!
Моля за мнения за д-р Ваня Атанасова.
Благодаря!
Много съм доволна! ми се наложи да правим биопсия и след това изгаряне на раничка, през цялото време се държеше внимателно и добре. Жалко, че не следи бременни.

# 580
Здравейте, искам да попитам за мамолог в болницата дали накой е ходил? Как се записва час, всеки ден ли преглежда и каква е цената?
Благодаря предварително!

# 581
Д-р Стоименов. Невероятен професионалист. Много съм доволна. Звънни на часове или някой на лични да ти прати телефона.

# 582
Д-р Стоименов. Невероятен професионалист. Много съм доволна. Звънни на часове или някой на лични да ти прати телефона.

Благодаря ти Gerda! А каква е цената на прегледа и знаеш ли кои дни преглежда в болницата?

# 583
По едно време 50лв беше прегледът. Кои дни преглежда не знам, може да звъннеш в клиниката, те ще ти дадат телефона му сигурно - поне преди така беше.

# 584
Здравейте мами, може ли някоя да сподели как е минало нормалното й раждане, защото предимно има отзиви за секцио.ще се радвам на информация колко време е продължим, колко време се възстановявахте, в общи линии всичко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт