Бързи здравословни въпроси и отговори – 7

• 69 547
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Уф...не знам и аз какво да почна...не искам да е драстично,т.е. да не спя във WC-то,ама да действа.Коремът ми е ужасно подут и ми е кофти все Confused
Има някакви таблетки за детокс в аптеките newsm78 Какво мислите?

Благодаря!

# 541
Уф...не знам и аз какво да почна...не искам да е драстично,т.е. да не спя във WC-то,ама да действа.Коремът ми е ужасно подут и ми е кофти все Confused

Благодаря!
Има едни билкови таблетки и чай Инхуа. Употребявах ги по едно време по препоръка на фармацевт .Не са точно за прочистване , но на мен така ми действаха. Уж за отслабване бяха. Не отсланах , но се прочистих.

Глухарче , звънни на джипито , така , както описваш нещата , никак не са розови  Shocked

# 542
  • Пловдив
Скрит текст:

Благодаря!
Има едни билкови таблетки и чай Инхуа. Употребявах ги по едно време по препоръка на фармацевт .Не са точно за прочистване , но на мен така ми действаха. Уж за отслабване бяха. Не отсланах , но се прочистих.

Глухарче , звънни на джипито , така , както описваш нещата , никак не са розови  Shocked
тези ли? https://apteka.framar.bg/30014961/%D0%B8%D0%BD%D1%85%D1%83%D0%B0 … B0%D0%BD%D0%B5-36

# 543
Скрит текст:

Благодаря!

тези ли? https://apteka.framar.bg/30014961/%D0%B8%D0%BD%D1%85%D1%83%D0%B0 … B0%D0%BD%D0%B5-36
Да , точно тези.  Пиех по две на ден, наведнъж.  Поне са евтини и само билки виждам в състава.

# 544
  • Варна

То беше отдавна, оцелях  Joy. Само за пример го дадох, че трябва ама не го правят.
Абе аз защо хич не вярвам на тез продукти за детоксикация

# 545
Мистик, може да пробваш чай или нещо от аптеката, виж кое как ти действа и прецени кое е най-подходящо. Можеш да  пробваш и тичане, аз така процедирах в годините, когато съм имала такива проблеми.

# 546
  • Burgas, Bulgaria
Можело всичко да пия . Гледам челото май посинява ,  уж навътре ударено ...бе , ще мине . Докторката личната каза,че точно както и казвам е  сътресението, Аз като мигрена го описвам.Реално точно това състояние ,лечение нямало , както вие казвате ,те и снощи ми обясниха - без ТВ ,четене И най -вече никакво ТОПЛО  , то било най-опасно .Сложили ми максимално  Манитол, който намалял налягането в черепа .
 Шефката ми каза,че снощи е мислила,че съм  пияна Angry , тя не знаеше за случката .

# 547
Да ти кажа, и без форум трябва да посетиш Simple Smile
Без четене, без тв....

# 548
Какво ви е мнението за арниката  , как се справя с натъртено ? Четох добри отзиви .

# 549

Благодаря!
Когато изпадна в подобно издуване си правя малко режим.Карам 2-3 дни на повече вода,чай,плодове и зеленчуци.Тук-там някое месце,ако ми се яде.Действа ми много добре,защото от всички продукти в аптеката имам ужасни колики и не мога да спя от болки.

# 550
Аз минавам 2 дни само на картофи, действа ми много добре.

Този чай не бих го пила, той е за разхлабване, не за изхвърляне на токсини.
Ако е само за разхлабване, препоръчвам лактулоза, майка ми се роди с нея.

# 551
Аз минавам 2 дни само на картофи, действа ми много добре.

Този чай не бих го пила, той е за разхлабване, не за изхвърляне на токсини.
Ако е само за разхлабване, препоръчвам лактулоза, майка ми се роди с нея.
Аз точно така разбрах "задръстването " Embarassed
Иначе , миналата година , за прочистване , пих тинктура на корен от глухарче. Но се съм правила изследвания. Профилактично изкапах  две шишенца , четох някъде колко е времетраенето , дозите и т.н.
Спазих си чинно всичко.

# 552
Арниката действа много добре при травми. Може да се вземе на гранули хомеопатично или за мазане. Има много препарати. И при кървене е полезна.

# 553
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, моля за мнение, ама страхливите да не ми отговарят :
Сутринта , станах И щях да оправям детето за градина . Врътнах се и легнах ,че нещо не ми се стои права. По едно време мъжа ми идва и ме  пита детето няма ли да води детето .Аз бях забравила    ....
Тръгнаха те 8и 30   .В 8 и45 чувам колата , мъжа ми се връща и си мисля , кога тръгна за работа,че се връща ,поглеждам ,че телефона му е тук и решавам,че го е забравил . А всъщност той отиде детето да води ама ... ЗАБРАВИХ   ....
Офффффффффф ... И той ми се развика,че не било нормално да забравя детето и да не помня ,че е отишъл да я води ... Cry

# 554
  • София
Момичета, моля за мнение, ама страхливите да не ми отговарят :
Сутринта , станах И щях да оправям детето за градина . Врътнах се и легнах ,че нещо не ми се стои права. По едно време мъжа ми идва и ме  пита детето няма ли да води детето .Аз бях забравила    ....
Тръгнаха те 8и 30   .В 8 и45 чувам колата , мъжа ми се връща и си мисля , кога тръгна за работа,че се връща ,поглеждам ,че телефона му е тук и решавам,че го е забравил . А всъщност той отиде детето да води ама ... ЗАБРАВИХ   ....
Офффффффффф ... И той ми се развика,че не било нормално да забравя детето и да не помня ,че е отишъл да я води ... Cry

Мозъкът ти още е спал. Случва ми се когато съм преуморена и съм спала много дълбоко, след това да съм дезориентирана. Мъжо повече да помага!!!

Общи условия

Активация на акаунт