Бързи здравословни въпроси и отговори – 7

• 68 484
  • 741
  •   2
Отговори
# 60
В петък вечер усетих болка в дясното ухо.
В събота бях на лекар. Каза , че е отит . Изписа ми АБ и капки. Тази вечер изпих 4-та таблетка от АБ, но болката ми не се е намалила изобщо. Съмнявам се,че лечението  или диагнозата не са правилни. АБ е Ксимебак, а капките Фуроталгин.
Моля, споделете при отит след колко време се усеща намаляване на болката? Утре съм при ЛЛ, но искам споделен опит,какъвто често намирам тук. Благодаря.

# 61
Фуроталгин не обезболяват. Комбинирай с отипакс, обезболяващо и топлина.

# 62
Имам  Отипакс. Колко капки с слагат? Правих нагревки с топло, но сякаш болката ми се усили и спрях, сега не смея пак.

Последна редакция: нд, 18 юни 2017, 21:47 от Пролетно цвете

# 63
На опаковката пише, 3- 4 капки. И иди да те видят утре наистина. Много неприятно.

# 64
На опаковката пише, 3- 4 капки. И иди да те видят утре наистина. Много неприятно.
Благодаря ти. Да, утре съм там рано-рано.

# 65
  • София
Днес се ударих в ребрата , под гърдите. Усещам болка в някои пози на тялото, какво да пия? Има ли изобщо нещо което да помага при натъртване на ребра?

# 66
  • София
Днес се ударих в ребрата , под гърдите. Усещам болка в някои пози на тялото, какво да пия? Има ли изобщо нещо което да помага при натъртване на ребра?

Уинд, дано не ми се обидиш, но звучиш като истински хипохондрик.
Не искам да използвам по-силна дума.
Потърси помощ за този проблем.

# 67
Е пийни си каквото обезболяващо имаш под ръка. Може и примерно хомеопатична арника, включително като крем,например.

# 68
  • София

Уинд, дано не ми се обидиш, но звучиш като истински хипохондрик.
Не искам да използвам по-силна дума.
Потърси помощ за този проблем.
Да, не го отричам , не се и обиждам.
Преди 4-5години след една случка се отключи това състояние. Опитвам се да се контролирам. Преди бях много по-зле. А най- глупавото е, че преди случката си бях обикновен човек  Laughing

Следя тази тема, мога да питам за всякакви безумици явно, за което се и извинявам , ако ставам наистина много досадна . Ще се отпиша !

Последна редакция: нд, 18 юни 2017, 23:40 от Wind_

# 69
  • Варна

Wind_ пиши си не се притеснявай.Особено пък ако мислиш, че ти помага.Само не се впускай в четене на разни статийки и уж медицински материали из нета.Чети само тук.
За ребрата при натъртено нищо не се пие,минава от само себе си.Има едни кремчета с арника,с такова можеш да се намажеш.

# 70
Коремът ми се  е подул , яявно задържам вода . Преди цикъл съм. Embarassed Изпих един дехидратин преди 2 часа , от тогава ходих само веднъж и то защото ми се ходеше още преди хапчето . 
Да приема ли още един?

# 71
  • Варна
Коремът ми се  е подул , яявно задържам вода . Преди цикъл съм. Embarassed Изпих един дехидратин преди 2 часа , от тогава ходих само веднъж и то защото ми се ходеше още преди хапчето . 
Да приема ли още един?

Почти винаги преди цикъл съм така,знам си го и не го отразявам и лекарства не пия  Rolling Eyes

# 72
И аз не бих пила нищо

# 73
Коремът ми се  е подул , яявно задържам вода . Преди цикъл съм. Embarassed Изпих един дехидратин преди 2 часа , от тогава ходих само веднъж и то защото ми се ходеше още преди хапчето .  
Да приема ли още един?
Недей, ще предозираш. Изчакай да минат поне 4 часа, преди да приемеш друга таблетка. Но аз също не бих пила нищо.

# 74
И аз не бях пила до сега . Наскоро четох ,че помага ,затова си го и купих , но явно не действа.
Тъй като не ми е предписан , не знам каква е дозата за деня . Идеи ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт