Бързи здравословни въпроси и отговори – 7

• 70 874
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Меко и голямо (ако знам какво е голямо в случая). Какво се прави с такова?
Не си ли ходил на лекар досега? Откога го имаш,боли ли те?

# 226
не ме боли. мисля че от години го имам.

# 227
  • Sofia
Най-добре отиди на лекар,отстраняването е оперативно с местна упойка,друг начин няма....но лекар ще го прецени това,дали е нужно
Може в тази тема да питаш д-р Оги http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=227063

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 19:50 от Doli

# 228
Успях да го видя, не че държах, де. Mr. Green Laughing

Прилича ми на папилом или друго подобно кожно образувание. Доброкачествено е. Все пак, отиди на дерматолог наесен, за да ти го махне с лазер или скалпел. Но наистина по-добре наесен, защото сега слънцето е жарко и има опасност от пигментации там, където е работено с лазера. Peace

# 229
  • София
Меко и голямо (ако знам какво е голямо в случая). Какво се прави с такова?
Според мен е папилом. Махат се с лазер - на мъжа ми му махнаха много в Инканто. Но се прави в по-хладно време....

# 230
По ЗК ли е процедурата?

# 231
Не, плаща се. Поне аз платих.

# 232
  • Sofia
Може и по ЗК.
На мен ми махаха липом и нищо не заплатих,само престоя в б-цата.

# 233
Охо то и престой имало Sad

Колко плаща tonynette?

# 234
  • Sofia
Можеше и веднага да си тръгна,но аз пожелах да остана...
Питай д-р Оги какво е и някакъв съвет да ти даде.

# 235
Глупости, какъв престой за махане на папилом? Shocked На мен лекарят ми каза, че манипулацията е максимум 10 мин. и после изчезвам. Може и без упойка да ти го махнат, ако си по-курназ.

Липом няма нищо общо с папилом!

# 236
  • Sofia
Ест.,че не е едно и също,но неговото е голямо

# 237
При мен махането на папиломи с електрокоагулация ми струваше 35 лева. Но се прави през есента най-рано. Не трябва да се излагаш на слънце след процедурата поне 2 месеца. Иначе остават белези. Прави се без упойка, а съм чувала, че с лазер е още по-безболезнено, отколкото с ток.
Не мога да отворя снимката, за да видя, но ако е наистина много голямо образуванието, най-добре хирург, местна упойка, един-дна шева и готово.

# 238
Ясно. Трябва да се маха.

# 239
Няма да се редактирам, видях го, чист папилом, за 2 минути работа, но го махни. Не зависимо дали с лазер или с електрокоагулация.

Общи условия

Активация на акаунт