Бързи здравословни въпроси и отговори – 7

• 69 547
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Маслото от чаено дърво би трябвало да е подходящо и при гъбички на ноктите на краката, не само на ръцете? Имате ли опит и ефект най-вече при гъбички на ноктите на краката?

# 571
  • София
Може ли да ми препоръчате нещо за подути небце над горен зъб?
Друг път минава за 1-2 дни сега се задържа 4.

# 572
  • Варна
Непременно ще го пробвам.Вчера се зачетох как се използва и видях,че става и за кокоши трън.И там ще мажа,че ме мъчи от години.Дано се оправят,че и лак не мога да си сложа.
Благодаря много!
Сподели моля те после за кокошия трън, че мъжа ми един много го мъчи. Точно на ходилото, на моменти куца чак Sad

# 573
Става и за гъбички по краката. За кокоши трън не знам. Майка ми пробва какво ли не, маза се с едно лекарство, с рициново, с оцет и няма ефект. Ще и кажа за чаеното дърво. Някой ако знае ефикасно нещо за кокоши трън, да сподели.

# 574
Ох много е гадно това.Глухарче съчувствам му на човека.Имах един на малкото пръстче отстрани.Донесоха ми едно лекарство от Турция-Dilan.Много гори и за 2-3 седмици мазане и рязане се махна и от тогава не съм имала проблеми с него.Но този сега ми е на възглавничките на ходилото и е вече 2г борба.Мажа с това и режа мъртвата кожа,но е толкова надълбоко,че не мога да стигна до "кладенчето" както му казват.То и няма как да го изолирам да няма натиск.Сега една баба ми каза за компрес от домат и захар.Още не съм го пробвала.И някакъв нов продукт имало на Биотрейд.

# 575
  • Варна
Ох много е гадно това.Глухарче съчувствам му на човека.Имах един на малкото пръстче отстрани.Донесоха ми едно лекарство от Турция-Dilan.Много гори и за 2-3 седмици мазане и рязане се махна и от тогава не съм имала проблеми с него.Но този сега ми е на възглавничките на ходилото и е вече 2г борба.Мажа с това и режа мъртвата кожа,но е толкова надълбоко,че не мога да стигна до "кладенчето" както му казват.То и няма как да го изолирам да няма натиск.Сега една баба ми каза за компрес от домат и захар.Още не съм го пробвала.И някакъв нов продукт имало на Биотрейд.

Точно под възглавничката е и неговия. До кръв го ряза, няма и няма. А това с домата майка ми си извади нещо, но не съм сигурна дали беше кокоши трън.Карах мъжа ми да пробва, но ме отсвири  Rolling Eyes  .Но и там трябва да си упорит, от втория път не става.

# 576
Оооо до кръв не,че се разранява и здравата кожа около него.Аз мажа 2-3 дни и на 4-тия режа,когато вече има достатъчно изгоряла кожа.Но явно иска много дълго и стриктно мазане,а аз някой път забравя и то набере наново.Голяма борба е.И на най-лошия си враг не пожелавам кокоши трън.Smile

# 577
За кокоши трън може да пробвате с пчелен клей. Накисва се хубаво крака в топла вода с морска сол. След това се разчопля тръна, така че да може в "дупчицата" да се сложи парченце прополис с големина на главичка на кибритена клечка. Слага се лепенка отгоре, като процедурата се повтаря през два дни. След максимум трето третиране трънчето излиза.

# 578
  • Варна
За кокоши трън може да пробвате с пчелен клей. Накисва се хубаво крака в топла вода с морска сол. След това се разчопля тръна, така че да може в "дупчицата" да се сложи парченце прополис с големина на главичка на кибритена клечка. Слага се лепенка отгоре, като процедурата се повтаря през два дни. След максимум трето третиране трънчето излиза.

Това ще се пробва веднага  Smiley

# 579
За пресен кокоши трън и с чесън става. Процедурата като с клея.
Домат баба ми слага на забрал пръст и действа.

# 580
Тези кокоши тръни не се ли обработват при лекар, с лазер / течен азот?

# 581
Да, и така може Simple Smile
Нашият лекар беше препоръчал преди процедурата да се размекват една седмица с мазане с едно мазило, и след това да се горят
Мисля, че съм го писала преди.

# 582
А като не мога да направя дупка?Дали ще стане ако го наложа просто отгоре?
Братовчедка ми си гори три или четири пъти един трън и след месец пак излиза на същото място.Та не знам до колко са ефективни тези процедури.

# 583
Sweet_Dreams@, опитай поне да размекнеш мястото, за да може да подейства. Може би ще са ти необходими повече процедури. Пък и целта е прополисът е възможно по-близо до тръна. Затова е необходимо мъртвата кожа да се махне от мястото.

# 584
  • Пловдив

Това ми е МБ ...какво мислите?Изписаха ми аб и противогъбично.

Общи условия

Активация на акаунт