Бързи здравословни въпроси и отговори – 7

• 69 527
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
   Мисля че по-горе се писа за гъбички по ноктите. Препоръчаха масло от чаено дърво и масло от карамфил също така.
bouquet пропуснала съм превърляйки страниците назад. А някакъв крем или друго ?

http://old.bg-mamma.com/?topic=982264.570;topicrefid=20 - стр. 39. Тук започва темата за гъбичките

# 601
  • Пловдив

Ако имате път към Турция си купете това..някъде до 5лв.е и мн ми помага!

# 602
Здравейте!Извинявам се за нахлуването но ..Simple Smile Имам разширени вени(не малки капилярчета) от доста години вече. Преди бях пила Флебодия –но нали не съм от най постоянните я зарязах хах та  интересува ме някой с този проблем ако може да сподели за някакви по нови и ефикастни хапчета и мазила Simple Smile че на моменти имам чувството че нося 5 кила на единият си крак! Благодаря

# 603
  • Burgas, Bulgaria
Сложих сиренето в микровълнована и оставих водата да тече вместо да я спра ...Cry  ЛЯГАМ в хола и няма да мърдам , взех мноо да се сдухвам. Може ли някой имал комоцио да ми пише на лични ,моля ....

# 604
Здравейте, имам въпрос. Миналата седмица получих някакво зачервяване и дискомфорт на влаг. След посещение при гинеколог ми даде флумизин и макминор. 4дни ги пих и си слагах глобулите и ми дойде - много тъмна кръв, направо черна с едни съсиреци, до сега никога не ми се случвало такова нещо (спрях лечението по време на цикъла). Цикълът ми беше два дни, винаги ми е около 4. Сега е четвърти ден от началото на цикъла и нямам почти никакво течение, даже съм с ежедневна превръзка и евентуално като пишкам да падне още някое парче съсирек, колкото трошичка голямо. И пак ми се появи дискомфорта - започнах пак лечението (или по-скоро го довършвам). На лекар съм чак в сряда, но ако някой има идея на какво може да се дължи това нещо .... аз съм малко филмаджийка.
П.С ходя на Пауър плейт и имам чувството, че от вибрациите на машината всичко, което не е излизало до сега излезе накуп. Но това са си мои догадки...
П.С. 2  Освен това съм от бебе правещите, на които не им се получава и съвсем се филмирам ...

# 605
  • Sofia
Здравейте!Извинявам се за нахлуването но ..Simple Smile Имам разширени вени(не малки капилярчета) от доста години вече. Преди бях пила Флебодия –но нали не съм от най постоянните я зарязах хах та  интересува ме някой с този проблем ако може да сподели за някакви по нови и ефикастни хапчета и мазила Simple Smile че на моменти имам чувството че нося 5 кила на единият си крак! Благодаря
Пробвай Детралекс,мазане с Лиотон1000,вани на краката с хладка и студена вода,компреси със зелеви листа,мазане с разреден ябълков оцет,пиене на мн вода,вит.С,ходене,плуване,каране на колело,йога,краката на високо да отпочиват....

# 606
Пробвай Детралекс,мазане с Лиотон1000,вани на краката с хладка и студена вода,компреси със зелеви листа,мазане с разреден ябълков оцет,пиене на мн вода,вит.С,ходене,плуване,каране на колело,йога,краката на високо да отпочиват....

Благодаря ти Simple Smile Това за оцета не го бях чувала както и за зелевите листа Simple Smile

# 607
По принцип няма нещо по- ново от детралеск и флебодия, това дават докторите.
За лечението на гъбичките- не е трябвало да прекъсваш лечението, иди на доктор да каже как да го продължиш. Останалото- случва се, и аз съм имала такива цикли. Доста неприятно, но не е нищо фатално.
За комоциото- да, така е. В смисъл така става. Посети пак лекар, би трябвало да отминава вече. Нали влезе в болница?

# 608
Почвам малко с предистория. Като дете (10-12 г.) имах ганглион на лява китка, който без операция се скри в продължение на може би година и повече. След това в гимназията ми се пукна китка на дясна ръка и оттогава при влошаване на климатичните условия ми се подуваше и болеше.
След като родих (преди няма и 2 години) ми се появи подобно топче на дясна китка, което във времето порасна, разбира се. Не е болезнено, твърдо е и прилича досущ на ганглиона от детските години. Проблема е, че на дясната китка започна да се появява едно малко топче, което като е лошо времето боли при движение, иначе почти не. Знам, че трябва да отида на ортопед, дори имам познат такъв, но ми е интересно да разбера дали някоя от вас е имала подобен проблем. Иначе съм говорила с ортопеда още преди време за тези топчета и той ми каза, че ако болят и пречат единствения начин е операция. Хич не ми се иска...

# 609
Здравейте,

Може ли друг лекар, освен личния лекар да издсде болничен и ако да за колко дни ?

# 610
Ами зависи за какво е болничния.Не съм много наясно,но след моята операция и двата болнични за по 1 месец ми ги издаде хирурга,които ме е оперирал.

# 611
Зависи за какво. Ако сте при лекар специалист и се налага, той може да издаде. При престой в болница, операции и т.н. се издават от болницата и наблюдаващия лекар съответно.

# 612
Става въпрос за ангина ? Мисля, че не би било проблем, но искам да се консултирам с вас Simple Smile

# 613
Всеки лекар може да ти го издаде

# 614
Мерси много, а има ли ограничение за дните ? (Става въприс за 5 работни)

Общи условия

Активация на акаунт