Бързи здравословни въпроси и отговори – 7

• 69 470
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Има ли някой друг, който е лекувал кандида с интраконазол? Имал ли е ефект?

# 661
Зле съм психически. Срината ... разбита. Имам чувството, че всеки момент телефона ще звънне с лоша новина, сънувам кошмари, потя се, засяда ми буца в гърлото и корема. Напрегната и тревожна съм.
Не ми се ходи на психиатър, натъпкват ме с лекарствата, които не действат.
Сега имам Ривотрил, знам, че е силно и потенциално пристрастяващо, искам да го пия при нужда, когато усетя тежеста в гърдите. Ще ми помогне ли?

# 662
  • София
Анонимен, дано намериш кураж да си излекуваш психическото състояние.

# 663
  • Русе
Здравейте.
Започнах прием на противозачатъчни Три регол от първия ден на МЦ. Обаче преди винаги менструацията ми е била в продължителност 5 дни.
Цикълът ми дойде преди 2 дни на 10 август и взех първото хапче, но днес е 3-ти ден и менструацията ми почти спря. Чух, че при противозачатъчните цикълът намалява силата и продължителността си, но възможно ли е това да стане още от първите 2 хапчета?

# 664
Момичета, моля за помощ. Някоя от вас знае ли къде в София все още мога да намеря "Оргаметрил"? Изписа ми го лекар, но днес в една голяма аптека ми казаха, че нямало внос от около 2 месеца. Rolling Eyes Много неприятно!

# 665
Момичета, моля за помощ. Някоя от вас знае ли къде в София все още мога да намеря "Оргаметрил"? Изписа ми го лекар, но днес в една голяма аптека ми казаха, че нямало внос от около 2 месеца. Rolling Eyes Много неприятно!

Не знам за какво ще го пиеш, но може да го заместиш с Примолут Нор.

# 666

Да не би да е спрян Оргаметрил вече? На мене изобщо не ми понесе този силен хормонален медикамент.

# 667
DeVa®, за отлагане на цикъл с няколко дена ми го изписа гинеколог. Благодаря, знам, че има алтернативи, но ми се искаше да не се занимавам и направо да си взема "Оргаметрил", ако някой знае къде има все още. Ако не намеря, разбира се, в понеделник ще взема някой аналог - "Дуфастон" или този, който ти споменаваш. Ще трябва пак да се консултирам с гинеколога преди това, обаче, понеже искам да съм сигурна, че всичко ще е наред.

Jennifer_w, нямам идея дали е спрян за постоянно, но нямало внос от 2 месеца насам. Поне това ми каза аптекарката. Аз също съм го пила преди, но изобщо не усетих странични ефекти от приема му.

# 668
  • София
Зле съм психически. Срината ... разбита. Имам чувството, че всеки момент телефона ще звънне с лоша новина, сънувам кошмари, потя се, засяда ми буца в гърлото и корема. Напрегната и тревожна съм.
Не ми се ходи на психиатър, натъпкват ме с лекарствата, които не действат.
Сега имам Ривотрил, знам, че е силно и потенциално пристрастяващо, искам да го пия при нужда, когато усетя тежеста в гърдите. Ще ми помогне ли?
Пробвай. Според мен Ксанакс е по- добре.
Може да вземеш 5-HTP на Солгар, Ремотив, Л-теанин.

# 669
И аз исках именно Ксанакс, но успях да си набавя това. Имам от 2мг и мисля при нужда да пия само 1/4.
Мога Диазепам и Лексотан да пробвам, но си мисля, че ще ме успиват предимно.  newsm78

# 670
И аз исках именно Ксанакс, но успях да си набавя това. Имам от 2мг и мисля при нужда да пия само 1/4.
Мога Диазепам и Лексотан да пробвам, но си мисля, че ще ме успиват предимно.  newsm78

В никакъв случай не взимайте Ксанакс. Доста пристрастяващо е. После трудно ще се откъснете от него. Този "наркотик" се изписва само от специалист със зелена рецепта!!!

# 671
Само не Ксанакс- не мога да се отърва от него. Миналата година, от септември , вземах по половинка от 0,25мг при нужда само, т.е. около 2,3 пъти месечно.После, след нова година, започнах през ден по 0,25, после всеки ден 0,25,и вече съм на 0,5 всеки ден...вече съм се пристрастила и не знам как да се отърва.  Sad Sad Sad
А имам нужда- започва да ми гори главата, с очите ми сякаш става нещо, изчервявам се, абе гадна работа  Sad Sad Sad
Далеч от Ксанакс!!!!!

# 672
Само не Ксанакс- не мога да се отърва от него. Миналата година, от септември , вземах по половинка от 0,25мг при нужда само, т.е. около 2,3 пъти месечно.После, след нова година, започнах през ден по 0,25, после всеки ден 0,25,и вече съм на 0,5 всеки ден...вече съм се пристрастила и не знам как да се отърва.  Sad Sad Sad
А имам нужда- започва да ми гори главата, с очите ми сякаш става нещо, изчервявам се, абе гадна работа  Sad Sad Sad
Далеч от Ксанакс!!!!!

Наложете се да откажете Ксанакс. Вярвам, че ще успеете!

# 673
Звучи наистина страшно. Sad
С опаковката от 30 Ривотрила от 2мг. мисля да изкарам доста време. Може би ще приемам не повече от милиграм седмично. Никога не съм пила толкова силно лекарство, наистина ли ще ми помогне да спра да мисля, антидепресантите не успяха.

Анонимна, как си набави Ксанакса?

# 674
Личната лекарка ми го изписва, даже в началото като казвах как се чувствам искаше да ми изписва антидепресант, и даже всеки път като ми изписва ксанакса ми казва, че с антидепресант ще се оправя и няма да имам нужда от ксанакса. Но не искам антидепресант категорично.  
А е такава въртележка с тоя ксанакс....Не знам как да спра...

Общи условия

Активация на акаунт