Бързи здравословни въпроси и отговори – 7

• 69 442
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Е.....
Дано сте прави..

# 721
Ако се притесняваш, че от частта, в която се събират мъхчета секретира- нека отиде да я погледне някой добър дерматолог.

# 722
  • София
Да споделите по-добра алтернатива на Zovirax?
Мисля че ми тръгва да излиза... след стресов ден...и ще отскоча до аптеката.

# 723
Мами, аз пак изхождам по малко прозрачна слуз. Цял ден уж ми се ходи и като отида няколко капки прозрачна слуз. Също много ми къркори. Чета, че било бактериална инфекция или СРЧ. Нещо може и да съм раздразнила, вчера добре се изходих, онзи ден пак слуз.

# 724
  • Варна
Мами, аз пак изхождам по малко прозрачна слуз. Цял ден уж ми се ходи и като отида няколко капки прозрачна слуз. Също много ми къркори. Чета, че било бактериална инфекция или СРЧ. Нещо може и да съм раздразнила, вчера добре се изходих, онзи ден пак слуз.

Давала ли си за материал за изследване?

# 725
Попий малко Дуспаталин,някой добър пробиотик+пребиотик Simple Smile По-лека храна,би трябвало да отзвучи.

# 726
....

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 11:34 от bebe_27

# 727
  • оттам, откъдето започва България
При мен не се отваря.

# 728
  • Варна
Здравейте, от няколко месеца ми се появи това на тялото [img]http://prikachi.com/images.php?images/814/9162814M.jpg[/img  ],някой може ли да ми каже какво е и от какво се получава?

Прилича на доста голяма брадавица. Посети дерматолог, защото не е никак малко, поне така изглежда на снимката.

# 729
Оправи си линка, за да можем да го видим всички.

# 730

Отваря се. Трябва само да копираш линка в нов прозорец, защото тук, в темата, не е поставен правилно, затова не излиза.

Ето я снимката:

Скрит текст:

# 731
Единично образувание ли е ? Бързо ли расте ? Отиди на дерматолог, за да ти каже как да процедираш.

# 732
Попий малко Дуспаталин,някой добър пробиотик+пребиотик Simple Smile По-лека храна,би трябвало да отзвучи.
Да, преди няколко месеца това ми изписаха, но пак се появява отвреме на време. Знае ли се причината, поради която се появява, имам и много газове.

# 733
  • София
Да, преди няколко месеца това ми изписаха, но пак се появява отвреме на време. Знае ли се причината, поради която се появява, имам и много газове.
Спри за няколко дни всякакви въглехидрати освен зеленчуци. Никакви теста, картофи, ориз, кореноплодни, плодове. Спри и прясното мляко, ако консумираш.
И се наблюдавай. Може там да е причината.

# 734
   Това образУвание изглежда доста голямо. Досега трябвало е да отидете на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт