Весели ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 7

• 45 686
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
О, това със следобедното диспиване и аз го имам. Но в повечето случаи си поспивам - имам тази възможност.  Mr. Green Никога не съм била такава поспалана.

# 196
Още работя, но жегата по пътя към работата и обратно много ме мъчи. Обмислям втората половина на тая седмица да работя от вкъщи.

Иначе се надявам поне до края на юли да избутам в офиса и после евентуално да работя основно от вкъщи през август. 45-дневният ми болнични почва от 22.08. Майка ми вече ме подпитва, кога ще се кротна вкъщи.

# 197
Това с подпитването започна много отдавна Simple Smile
Да Ви питам пиете ли още фолиева киселина ? И като цяло, ако се чувствате добре пиете ли някакви витамини или добавки?

# 198
Витамини за бременни (с фолиева) + магнезиев цитрат (диаспорал).

# 199
Аз пия Огестан от ден първи до момента. Сигурно ше го пия до края.

# 200
  • Навсякъде и никъде! - така де основно в Русе
Аз от месец работа от от нас, не мога да си представя в тези жеги да съм в офиса или по улиците. Сутрин по хладно излизам да разходя песа и после се кротвам в нас.

# 201
  • София
Аз спрях фолиевата киселина, лекарката ми изписа Биозин, за добро усвояване на желязото.

Чудих се дали да пия витамини за бременни, но за момента всички показатели са ми в граници и съм добре.  Simple Smile

# 202
Нищо не пия вече освен магнезий и малко вит Б към него (Диаспорал и Магне Б6). Надявам се, че всичко си набавям от огромните количества плодове и зеленчуци. При мен храненето е една от причините вече да не искам да се връщам на работа. Толкова здравословно и балансирано мога да се храня само вкъщи. Ако трябваше да ходя на работа сигурно щеше да ми отнема поне час сутрин да мия, беля и приготвям в кутии запаси за през деня. Сега ни предстои да минаваме през адаптация с поставяне на шини на щерката и съвсем ще трябва да съм около нея. Жегите не ми пречат, любимото време от годината ми е.

# 203
И аз съм на Огестан от началото, ще го пия и след това, докато кърмя, надявам се. Отделно пия Биоелектра 365 и съм в почивка от желязото, но другата седмица ще ми пускат кръвни изследвания, и ако хемоглобинът ми е нисък пак ще започна желязото.

# 204
Забравих да споделя, зъболекарката ми предписа флуорни таблетки за бременеенето и кърменето. С предната бременност също ги пиех и имах съвсем леки поражения, състоящия се от 2-3 малки кариеса за периода на бременност и кърмене. Както се шегува тя с ММ - добре че аз бременея, че той да е останал без зъби. Mr. Green Засега за 6 месеца нямам никакъв проблем. Пу-пу.

# 205
Здравейте, мами Simple Smile Измислихте ли вече имена на вашите октомврийски съкровища? Аз все още се колебая, какво да е името...

# 206
  • София
Оо мен сън не ме лови, докато не уточним името с мъжлето.

Първоначално ни казаха момче, та там имаше повече уговорки. Точно се разбрахме с ММ за името и ни казаха, че е момиче  Laughing Grinning

На него му беше писнало да въртим темата и бързо се съгласи с предложението за момиче  Simple Smile еее и на него си му харесва името де  Embarassed

# 207
Аз пия витамини Prenatal сама си ги изписах, но доктора ми каза да продължавам. Пиех фолиева киселина до 20 седмица. И все още пия 2х1 Магнерич. Аз контракции и болки нямам май, сега като вървя бързо ме наболява нещо, инак да чукам на дърво хич... Не знам защо ми е изписан тоя Магнерич без никакви оплаквания.. На всички ли изписват подобни таблетки?  newsm78

# 208
  • София
При нас беше обратното първоначално ни бяха казали момиче и беше голямо спорене и чудене, накрая стигнахме до 2 имена и не можахме да се разберем. В последствие ни казаха момче, но там сме категорични и 2мата и няма спор Heart Exl Много често се чудя как ще изглежа и си мечтая вече как ще е в ръцете ми и ще го гушкам. Ох, нямам търпение да се появи!

# 209
Аз си имам момченце, което още от самото начало си имаше име - Матей Simple Smile А сега, с госпожицата, ни е много трудно да изберем.Моят мъж все повтаря, че аз съм тази, която ще избере името, но аз много се колебая...Матей е библейско име, което означава "Божи дар" , та в този контекст, искам и другото ми детенце да носи име с красиво значение, много е трудно...

Общи условия

Активация на акаунт