За пиърсинга, татуировките и още нещо - 21

• 66 373
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Точно от този тип,с цвете,не ми се струва подходяща за китката.
Някой напред също беше питал.Мисля,че доста хора имат.
Моята е от обратната страна на китката.
Да кажа за партньорското тату върху ръката.Чудесно е,за сега.Няма нужда от поправка при мен.При партньорът ми ще се добавят 2 точки само/явно е недоглеждане/ Няма размазано,няма изтрито,нищо че е финно и на такава тънка кожа.Ама,да не казвам голяма дума.Ще видим догодина пи това време как ще е

# 631
Имам с първите букви, от вътрешната страна на предмишницата. С български букви е.

# 632
Само да питам,че ми стана интересно-за януари кое цвете би трябвало да бъде?

# 633
  • Street of Dreams
Здравейте, имате ли татуировки с имената на вашите деца? Къде са те? Искам да си направя такава с цвете, отговарящо на месеца на раждане

Отказах се от ключицата и се чудя дали е добра идея на китката.
Такъв тип татуировки като форма стоят страхотно по линията от лакътя до китката, ето така

# 634
  • Mediterraneo
И всеки втори има точно такава.
Аз до края на другата седмица ще си правя нова. Ще покажа, само да ме приеме момичето скоро! Малка ще е, но с много смисъл за мен.

# 635
  • Sofia
Само да питам,че ми стана интересно-за януари кое цвете би трябвало да бъде?

Кокиче или див карамфил.

# 636
И всеки втори има точно такава.
Аз до края на другата седмица ще си правя нова. Ще покажа, само да ме приеме момичето скоро! Малка ще е, но с много смисъл за мен.

И аз съм много за такива татуси. Дискретни, нежни, но с послание за притежателя им.

Аз пък много импулсивно си направих едно малко око, което само след месец е почти разлято и изглежда кривогледо. Върнах се при същия татуист да ми направи cover up, но не само, че прозира отдолу окото, ами и татуса отгоре не е направен добре. Трябва някой да го дооправи. Имате ли идея за татуист, който да му се занимава да оправя чужд татус? За София става въпрос. Просто не искам да се връщам при онзи. Sad Трябва да се дооцвети и да се оправи сърцевината на розата.

Ето това е моята грозотия:

Скрит текст:

Искам да се превърне в нещо такова:

Скрит текст:

# 637
  • Някъде там
Някой от темата има ли татуировка unalome  .
Не мога да реша дали да е на китката или на глезена .
Има ли подходящо място за този тип татуировка .
Ако е на китката ще като тази

# 638
  • Street of Dreams
Mystic, за първи път виждам татуировка да се "разлива" така. Виждала съм татуси на бездарници, но не и такова качество - този нещо не прави както трябва. Как пък ти хрумна да се върнеш при него, да прави cover up на собствената си несполучлива работа.

Ще ти я оправят, но ще стане още по-голяма и по-груба.

# 639
Mystic, за първи път виждам татуировка да се "разлива" така. Виждала съм татуси на бездарници, но не и такова качество - този нещо не прави както трябва. Как пък ти хрумна да се върнеш при него, да прави cover up на собствената си несполучлива работа.

Ще ти я оправят, но ще стане още по-голяма и по-груба.

Ами, мислех си, че прото защото е много малка, затова така се е получило първия път. В Ink Factory я правих, не съм очаквала такова нещо, наистина. Сега мисля да опитам в Мастилницата. Дано там да намерят някакво решение.

# 640
  • Mediterraneo
Аз ще си правя това

# 641
  • Light of Zartha
Леле, аз се бях насочила към Ink factory! От няколко месеца разгледам работите им. Сега се замислям дали изобщо да рискувам.

# 642
Да за януари месец е карамфил. Аз разглеждам още опции, от китката до лакътя ми идва големичка, предпочитам да е по-нежна.

# 643
Ами, мислех си, че прото защото е много малка, затова така се е получило първия път. В Ink Factory я правих, не съм очаквала такова нещо, наистина. Сега мисля да опитам в Мастилницата. Дано там да намерят някакво решение.

Би ли споделила кой точно ти я направи от това студио? И аз там исках да отида... явно няма да е. И имаш ли снимка на първия татус с окото какъв е бил и какъв стана?

# 644
Някой от темата има ли татуировка unalome  .
Не мога да реша дали да е на китката или на глезена .
Има ли подходящо място за този тип татуировка .
Ако е на китката ще като тази

Виждала съм Уналом между гърдите- супер нежно и дискретно изглежда според мен.
За Инк Фактори съм чувала много лоши отзиви спрямо качеството от татуиста при,който ходя...явно са оправдани.

Общи условия

Активация на акаунт