"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 12

• 110 976
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Пъпи, всеки възприема по различен начин историята и пресъздаването и.  Peace

Сюхан е дълбоко скрита от Ръза и не са успели да я намерят за една снимка поне.  Joy Joy
Вариантът е да сме на спомени докато Джесур и Тахсин я открият

# 226
wavey Hug

Ринка Hug първоначално помислих, че е от първите серии, но щом сега Еркан я е качил... Може да е постановка смъртта на Корхан заради психото Ръза. Изнасят го на носилка и Търкиш Медицин успява да го спаси bowuu Но във фрагмана нали я дават Джахидето в моргата да разпознае тялото? newsm78/поне от фрагмана така подразбирам Peace/

Това аз не го видях newsm78 newsm78 newsm78

# 227
  • Once there was a Hushpuppy...
Ринка, аз не коментирам нечии възприятия, а ме интересува кога са казвали двамата ни ГГ, че за тях е мъка да снимат по този сценарии....
Ясно е, че всеки има виждане по въпроса, не го оспорвам, дано да съм достатъчно ясна Peace

Или, сигурно не са го казвали ГГ, а според някои пишещи те се мъчат Thinking....

# 228
]Във "ФИ". Джахиде.

28.47 мин.https://www.vbox7.com/play:c6055122d5&start=1727

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 21:52 от tigasa1

# 229

Явно ще дадат погребението на Корхан! Peace

# 230
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравейте всички! Пъпи, ако визираш и мен в пост 224, искам да поясня и да уточня, че харесвам сериала (в противен случай нямаше да го гледам толкова настървено), но съм абсолютно категорична, че СЦ можеха да "извлекат" много повече от Къванч и Туба. Актьорите и да се "мъчат" няма да го покажат, защото са професионалисти. Така, че ние не можем да сме сигурни истина ли е или лъжа. Можем само да предполагаме, а за това никой не може да ни обвини. Зрители сме и като такива имаме право на мнение и го споделяме. Не ми е известно това да е грях...все пак става дума за сериал, той (и всеки друг) се прави се прави от хора за хора. Нормално е да се коментира и да има различни гледни точки. Не е  проблем, ако моята позиция не се приеме. На никого не я налагам. Аз приемам твоята и всяка друга. И повтарям, за да е съвсем ясно: много харесвам сериала. Чакам с нетърпение всяка следваща серия и ще ми е пусто, когато дойде петък.

Злати, сега стана ясно, че яко ще ревем и на финалната серия.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 20:56 от kuzmanova.ek@abv.bg

# 231
Злати,  Hug ясно е, че Джахиде е сънувала идването на Корхан при дъщеричката им. Сю няма дори да може да изпрати любимия си батко.  Cry Cry
Кузманова,  Hug
Тигаса, благодаря за клипчето.  Hug

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 21:46 от Rina..

# 232
Привет ,момичета Hug Heart Eyes

Ето резюмето на руски... bowuu
Скрит текст:
Последняя игра Рызы стала для всех большим шоком. Сюхан изо всех сил пытается сбежать от Рызы, который похитил её, а Джесур тоже старается делать все возможное, чтобы спасти любимую.
Весь Корлудаг в трауре после смерти Корхана. Джахиде ищет путь, как справиться с той болью, после потери любимого, когда только нашла свое счастье, но неожиданно получает предложение, которое возвращает её к жизни.
Тахсин Корлудаг потерял сына от рук своего самого заклятого врага, и не намерен терять и дочь.
Джесур и Тахсин начинают сотрудничать стараясь спасти Сюхан. Однако итоги этой авантюры повергнет их обоих в ужас.
В Корлудаге все камни сдвинулись с мест, в конце поменялись местами друзья и враги. Пока Сюхан борется за жизнь, Джесур, которому больше нечего терять, решает действовать по плану Рызы, чтобы наказать его. Однако, чтобы победить в этой сложной войне должно произойти большое чудо...

Значи...Корхи умира Cry...Кой и какво ли предложение ще направи на Джахиде ,та да продължи напред???

Джес и Тахсин...заедно срещу Ръза,за спасяването на Сю...това ме радва  Naughty bowuu

И...предложение към Туба...за Фатих,отказала е доколкото разбрах ,НО...получила е друго предложение и...е обещала да си помисли... newsm78

Скрит текст:
Тубе Бюйюкюстун, играющей в главной роли с Кыванчем Татлытугом в сериале "Джесур и красавица", уже начали поступать новые предложения.
Актрисе было отправлено предложение роли в сериале "Фатих" с Кенаном Имирзалыоглу. Актриса оценила сценарий нового сериала, но захотела отдохнуть в новом сезоне и отвергла предложение.
Компания, которая хочет работать с Тубой сделала новое предложение. Для того, чтобы актриса сказала "да", им пришлось раскошелиться. После этого Туба приняла решение ещё раз обдумать предложение. Съемки сериала начнутся в ноябре-декабре.

Источник: ennmagazin

# 233
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте всички! Пъпи, ако визираш и мен в пост 224, искам да поясня и да уточня, че харесвам сериала (в противен случай нямаше да го гледам толкова настървено), но съм абсолютно категорична, че СЦ можеха да "извлекат" много повече от Къванч и Туба. Актьорите и да се "мъчат" няма да го покажат, защото са професионалисти. Така, че ние не можем да сме сигурни истина ли е или лъжа. Можем само да предполагаме, а за това никой не може да ни обвини. Зрители сме и като такива имаме право на мнение и го споделяме. Не ми е известно това да е грях...все пак става дума за сериал, той (и всеки друг) се прави се прави от хора за хора. Нормално е да се коментира и да има различни гледни точки. Не е  проблем, ако моята позиция не се приеме. На никого не я налагам. Аз приемам твоята и всяка друга. И повтарям, за да е съвсем ясно: много харесвам сериала. Чакам с нетърпение всяка следваща серия и ще ми е пусто, когато дойде петък.

Кузманова Hug сигурна съм, че си ме прочела. Щеше да е хубаво и да си разбрала, че сме на едно мнение за изразяването на мнения в темите... Въпроса беше друг, но пък вече ми се отщя да получа отговор....
Както и да е, хубава вечер на всички Hug

# 234
 Hug Hug Hug

Добър вечер,дами!!!

"Много" снимки ни отпуснаха,да се чудиш коя по-напред да гледаш.

Според озета,ако правилно съм го разбрала-Сю ще се бори за живота си,а Джес няма какво повече да губи и на всяка цена иска да намери Ръза и да си отмъсти.Значи ли,че Сю е загубила бебето и дали Ръза не е затова с тези лекарски дрехи в оная порутена сграда с другия доктор newsm78 newsm78 newsm78
Като гледам снимките Корхан е прострелян в сърцето,но нали убитите ги изнасят в специални чували.А докато го изнасяха с носилката ръката му как подскочи,а Рейхан реагира по-странен начин.Дали няма да ни изненадат с някое чудо по отношение на това погребение.

Защо ли си мисля,че Сю ще довърши Ръза-каза на брат си,че ако Ръза докосне Джесур лично тя ще го убие.А как само погледна Ръза след като застреля Корхан-убиваше го с поглед този психар.Може би извратеното хрумване на СЦ ще направи точно Сю убийца,защото през всички серии точно тя беше против отмъщението и убийствата.

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 06:23 от Keskinowa

# 235
  • гр. Върбица обл. Шумен

Кузманова Hug сигурна съм, че си ме прочела. Щеше да е хубаво и да си разбрала, че сме на едно мнение за изразяването на мнения в темите... Въпроса беше друг, но пък вече ми се отщя да получа отговор....
Както и да е, хубава вечер на всички Hug

Напълно те разбрах, Пъпи. Просто изясних позицията си по повод работата на СЦ. А по отношение на това, дали актьорите са казали, че се "мъчат" - не съм чела подобно тяхно изявление. Вероятно има намеса фактът, че се отказа втори сезон на сериала. Хората си правят изводи. Напълно е възможно и да са се поизмъчили от "врътките" в сценария. Кой знае...

# 236
Здравейте отново Дръзки и красиви wavey

Ден вторник - време за снимки и резюме за предстоящия епизод Peace И днес сме получили новите снимки за финалния  32 еп, както и резюмето - Злати Hug, Ринка Hug мерсаж. Мисля, че снимките можеха спокойно да си ги спестят. bowuu  Няма нищо повече от това, което видяхме вчера в трея. Sunglasses
Поне от резюмето разбираме, че Тахсин бей и Джес ще започнат взаимно сътрудничество - нещо, което подозирах, че може би ще се случи накрая в ДК  yes Защото враждата между двамата трябваше по някакъв начин да бъде премахната. И какъв по - подходящ повод от това да действат заедно за спасяването на човека, когото и двамата обичат - Сюханче smile3521.
Интересно ми е кога в серията аджеба ще се оттървем от Ръза? newsm78 Thinking Надявам се само да не е чак в последните минути на епизода Praynig

wavey Hug

Ринка Hug първоначално помислих, че е от първите серии, но щом сега Еркан я е качил... Може да е постановка смъртта на Корхан заради психото Ръза. Изнасят го на носилка и Търкиш Медицин успява да го спаси bowuu Но във фрагмана нали я дават Джахидето в моргата да разпознае тялото? newsm78/поне от фрагмана така подразбирам Peace/

Това аз не го видях newsm78 newsm78 newsm78
Свет Hug ами този момент ме навесе на тази мисъл Peace
[imgheight=300]https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19260423_1474717075883537_4763954432339669916_n.jpg?oh=580adeaa3c75aae3e96fe6d18235bca0&oe=59DFBD22[/img]

Ще видим след 2 дни дали е така или всичко е постановка заради Ръза Peace

Нова зад кадър Peace И отново Ръза  smile3511

Нещо за настроение от мен Heart Eyes

Лека нощ!  Sleeping

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 23:23 от kanti

# 237
Здравейте! Усмихната и слънчева сряда!  Hug
Дано и от екипа ни се усмихнат с добри новини!  Peace

Резюмето:  Peace

от сета

# 238
Добро утро! Hug Hug Hug

Ринка Hug,благодаря за преведеното резюме! bouquet bouquet

Очаква ни тежък епизод!Ръза до последно ще ни държи в напрежение! Peace
Дано днес ни пуснат др.нови снимки и 2-ри фрагман! Peace

Желая ви щастлива сряда! Nature Sunny bouquet

# 239
  • Сливен
                 Привет, Дръзки и красиви! Hug

Ринка, Hug благодаря за преведеното резюме!
    Злати, Hug  нашият репортер.

Здравейте! Усмихната и слънчева сряда!  Hug
Дано и от екипа ни се усмихнат с добри новини!  Peace

Резюмето:  Peace

от сета

Да видим какво ще ни дадат с новия трей. Мисля си обаче, че нищо ново няма да ни покажат. Ще ни държат в напрежение до последните минути на сериала! Резюмето и то е доста объркващо. С едното изречение ни дават надежда , със следващото ни давят в чернилка!  Twisted Evil Колкото и да ни тормозят остана само един ден до финала. Тогава всичко ще ни стане известно- как и защо са го  решили СЦ!
                  Оставам оптимист за хубав финал! Peace Peace Peace

Имайте един прекрасен и оптимистичен ден, приятели!
Peace Peace Peace

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 11:05 от boyana05

Общи условия

Активация на акаунт