"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 12

• 111 293
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Прощална снимка на екипа

# 256
  • Сливен
                       Добър вечер, Дръзки и красиви! Hug

За протокола: гласувах за щастлив край! Убедена съм в него. Peace

Видях, че сте сложили снимката, но много ми хареса излъчването на двамата актьори.

Снощи , след полунащ довърших 31 епизод. Забелязахте ли жената с бялата коса в затвора, която се заяждаше с Джахиде коя е?! Познали сте бабата цветарка, при която работеше Хасрет в пъвите серии.

Сега ще споделя как усещам нещата. Да видим какво ще позная.
    1. Корхан "умира" и го погребват. Джахиде е съкрушена. Търкиш медицина отново прави чудеса и Корхан оживява, но го крият от Ръза. Тайната стига до Джахиде и тя е щастлива със семейството си.
    2. Тахсин бей и Джес кръстосватк шпаги, но решават да действат заедно. Устройват клопка на Ръза и го хващат. Peace Peace Peace
    3. Сю геройски се справя и запазва бебока. След хиляди перипетии в последните 10 минути заживяват щастливо с Джес и бебо- ще е син!
    4. Хюлия сигурно ще се измъкне, поради липса на доказателства и наличие на малко дете.
    5. Бюлент- не ми е важен. Може би ще стои затворен за известно време.
    6. Тахсин бей- ще живее щастлив с децата и внуците си!
Прощална снимка на екипа

Ринка,  Hug екипът си свърши работата. Сериалът свърши. Остана утре вечер и ние да го видим!

С тази жълта рокля Туба блести!

Тази вече чакаме последен трей, нали?

# 257
Боби,  Hug може и да нямаме втори трейлър. Или пък да ни изненадат посред нощ. Снимали са до последния момент.
А утре вечер явно ще гледат заедно последния епизод.

CESURVEGÜZEL‏ @CesurveGuzelstr  56 секПреди 56 секунди
Още
 Final bölümünü yarın akşam ekip topluca izleyecekmiş #CesurveGüzel

# 258

Ех, поредният сериал на Туба е към финала си.
Боби Hug
с тази жълта рокля, Туба е като -Слънце.
Сериала ми хареса, не на 100%,
поради измененията на СЦ,но това е положението-Марийке, както се казва.
Ринка Hug
и на всички ,които споделяте в темата,

# 259
  • Сливен
   Звезди,  Hug Туба както и да е облечена- сияе. Това е нейното излъчване. То идва от душата и! Peace

С тази жълта рокля просто е абсолютен център- фокус на снимката!

Разгледайте цялата снимка - ТЯ Е МАГНИТ. Очите просто се залепват за нея. Всички останали са фон- сливат се в обща маса.

Усмивката на Туба озорява всичко.  

Ринка,  Hug на всички други сериали пуснаха втори фрагман. Нашите са свършили снимките. Спокойно могат да ни подарят за последно 30-40 секунди. Peace

Лека тогава!

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 23:38 от boyana05

# 260
Като светофар е, светло отразител.

# 261
И преди съм го казвала Туба е друга класа актриса,затова в Турция хем я желаят,хем трудно я преглъщат.Тя си е просто явление в турското кино.Визия,излъчване,магнетизъм,чар,харизма и най-висок професионализъм и перфекционизъм.Всичките и партньори могат само да бъдат щастливи,че са имали щастието да се докоснат до нея и да си партнират с нея.

Ето я и тук- просто грее и магнетично привлича погледа ти.Уникална жена и актриса е!!!

# 262
  • Сливен
И преди съм го казвала Туба е друга класа актриса,затова в Турция хем я желаят,хем трудно я преглъщат.Тя си е просто явление в турското кино.Визия,излъчване,магнетизъм,чар,харизма и най-висок професионализъм и перфекционизъм.Всичките и партньори могат само да бъдат щастливи,че са имали щастието да се докоснат до нея и да си партнират с нея.

Ето я и тук- просто грее и магнетично привлича погледа ти.Уникална жена и актриса е!!!

Кески, Hug на 100% съм съгласна с твоите думи за Туба! newsm10 smile3521 newsm51
           Добавям- Туба е МАРКА!
txtloves newsm10

# 263
още една снимка

Кески, Тигаса, Звезди, Боби,  Hug Hug Hug Hug

# 264
  • гр. Върбица обл. Шумен
Звезди, напълно е възможно. Ако съм на мястото на Туба, ще я спукам от съдебни дела. Една аналогия: Аз от догодина няма да уча определени деца, защото семейството ми забранява. Ще ме уволнят на мига! Може ли така, а?

# 265
Здравейте Дръзки и Красиви

Вече и лятото дойде И времето при нас днес  си беше баш лятно  newsm68

Благодаря на всички ви за споделеното днес - мнения, снимки, колажи  newsm51
ДК вече е с история - започна преди близо 9 месеца, а днес вече и последната сцена вече е заснета и от двата снимачни екипа Peace Надявам се да се хареса и на зрителите от страните, които вече са го закупили и ще го закупят. Дано и България да е сред тях! Praynig

От една страна ми е малко тъжно, че се разделям с емоциите покрай следенето на заснемане на сериите, коментарите, предположенията и т.н. Но от друга страна съм много доволна, че серила завършва, защото това, което се случва през последните дни с тая чернилка хвърлена по Туба ми идва в повече. Sad
Скрит текст:
Не, че не е имала подобни изпитания и преди Peace Спомняме си в началните  по времето на началните епизоди как беше заснета с Еркан в заведение и веднага се опитаха да им припишат любовна връзка Mr. Green Тогава той намери начин да обясни в соц.медии кое как е Peace Знаем, че Туба е мъжко момиче и съм сигурна, че ще се справи достойно и с това предизвикателство. Не, че ще тръгва да се обяснява лично. Peace
Скрит текст:
Както виждаме започват да излизат различни факти от тук и там. Кески  Hug Благодаря ти за превода и видеото от предаването със Серен Серенгил. Но поръчителя /ката на това деяние, трябва да знае, че рано или късно всичко се връща Peace
Скрит текст:

Кески smile3521 Напълно споделям написаното от теб за Туба  

Е, днес от АЯ са били по-дашни от вчера. Имаме няколко съвсем нови снимки от утрешния финален епизод.
Ринка Hug мерси за снимките, превода на резюмето и  всичко
И Сюханче са я открили Whistling Вярно, че е затворена в онази сграда, чийто снимки се появиха преди няколко дни. Поне не е в психиатрията Peace Peace И корхан си е умрял. Може би се явява на Сю по време на сън Peace Предполагам, че с думите си ще й вдъхне кураж да издържи изпитанието Peace
Боби Hug може да го има варианта и с театро от страна на полиция и Корхан. Ще видим - малко остана до утре
Звезди Hug, Кузманова Hug, Тигаса Hug

С този летен колаж ви пожелавам лека нощ!  Sleeping

ПП. Имаше един пост на Кески с руския превод на интервюто със Серен Серенгил. Нещо го няма  newsm78

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 00:25 от kanti

# 266

Канти, надявам се че сериала ще се купува и излъчва във все повече страни.  Peace

# 267
Наминавам късно,но гледах финала на Кара севда!Всички очакваха щастлива развръзка,но не би! ooooh! Убиха главния герой!Да гледаш 74 еп. как се бори за доброто и на края да загине! Peace
АЯ завършиха ''Този град ще дойде след теб'' със смъртта на гл. героиня,а ''Кара севда''- на гл. герой!Не ми се мисли какъв ще е нашия финал! Peace Всички зрители са като попарени и сипят убиди на режисьорката! Peace

Благодаря на всички за новите снимки от финала! Hug Hug Hug

Лека нощ! Hug

ПП 2 отговора Канти Hug Ринка Hug

# 268
  • гр. Върбица обл. Шумен
Ееееее,в повече ми идва тая Башак #2gunfireНе Туба ще и провали и отнеме съпруга,а самата тя с ревността си и ботокса да се подмладява,а изглежда като мумифицирана.

и за да ви оправя вкуса

Е,сън не ги лови да трият неудобни постове,ама са си истина и касаят сериала ни!!!

Благодаря, Кески!

# 269
Момичета, нека си изгледаме финала на сериала, да се радваме на партито, което ни обещаха за утре вечер, а истината каква е времето ще отсъди кой крив кой прав...

с тази снимка ви пожелавам лека нощ.  Hug

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 00:55 от Rina..

Общи условия

Активация на акаунт