Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 119 205
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, имам въпрос, чета за моите мечтани гърди, че във Варна не слагат дренажи и престоя в болницата е само 24 ч.?? А в Сф е с дни и дренажи, и лежене..
Защо има такова разминаване, имам час при др.Заякова за консултация, но нещо май се разубеждавам за Варна..
Следоперативно не е ли нормално да се изкара ненужната течност, и как на другия ден да си ходя, аз не съм от градовете, ок ще ида на хотел, но за операция престоят не е ли поне три дни🤔?
Да,Заякова не слага дренажи и престоят е даже по-малко от 24 часа,но това не са причини да се откажеш.Аз не бих се разтъкавала до София,все пак освен операцията има и контролни прегледи и не виждам смисъл да се пътува до там и за тях,при положение,че и във Варна имаш много добра опция за оператор.

# 571
Относно престой след уголемяване на гърди, моят беше от 10 сутринта до 5 следобяд. Да ме подготвят, оперират и след 1-2 часа ме пуснаха. (Америка) не съм имала никакви проблеми, слава Богу Simple Smile

# 572
  • в 1001-та нощ
Мисля, че само Тепавичарова поставя дренажи, което е чудесно - за мен.  Както и престой няколко дни, докато си още в шок и безпомощен. На мен ми беше супер, макар и условията в Александровска да не са, като многозвезден хотел. Отношението на персонала е безупречно, грижите и всичко. На третия ден ставах и ходях сама, което беше абсурд в деня след операцията. А и дренажите помагат много, дават и информация какво се случва вътре. Вливането на хемостатици, АБ, обезболяващи и т.н.

# 573
Правили ли сте си мезотерапия за коса, и ако да къде? Ще се радвам на препоръки Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 21:41 от GlamGirl

# 574
  • в 1001-та нощ
Аз да - в Скин лайн. Има 3 варианта:

1. Само PRP.
2. PRP + лекарство - коктейл от в-ва, които блокират андрогенния косопад и хранят тъканите в скалпа - кожа, фоликули и т.н.
3. само лекарство.

# 575
Здравейте дами, отдавна не съм влизала в любимата тема, направо ми липсва Heart Eyes. Имам един бърз въпрос. Към правилите си процедура Хидрафейшъл..., колко време е процедурата? Като времетраене? Знам, какво представлява, правила съм си я, гледала съм и клипчета в нета. Искам обаче впечатления от първо лице Peace, за продължителноста..
Аз скоро си правих Хидрафейшъл - 40 мин е самата процедура по почистването и след това 10-15 мин под някаква лампа / честно казано сега не си спомням за какво ми обясниха че е/. Лично при мен чак някакъв Уау ефект не съм забелязала да има. Освежена ми е кожата, но тя и след стандартното почистване 'светва'. Аз си купих пакет от 3 процедури, така цената е по приемлива.

# 576
Дренажи поставя и д-р Ильо Стоянов в София. Аз също смятам, че те са плюс при една такава операция. Страхотен специалист е, особено когато става въпрос за уголемяване на бюст.

# 577
  • София
Скоро ми предстои поставяне на филър в устните(4ти път)
Дилемата ми е Принцес или Рестилайн?
Последния път(преди 7 месеца)сложих Рестилайн и мога да кажа,че 4 месеца почти не беше мръднал и все още имам малко.Лекарката обаче ми хвали и Принцес(давал много добър обем) и не бил по- лош от Рестилайн.
Някой има ли опит с Принцес ?

# 578
  • в 1001-та нощ
4 месеца ми се виждат малко, по-добре пробвай другия Simple Smile Моят е на пети месец - не е мръднал за сега Simple Smile

# 579
  • София
Все още си имам,но след 4 тия месец започнаха да спадат.
И аз мисля да опитам с Принцес Peace
По-евтин е ,но това не значи,че е по лош. Peace
В скулите и НЛ със сигурност ще сложа от него.
Лекарката е категорична,че е много добър за тези зони.

# 580
  • в 1001-та нощ
Доверяваш й се за поставянето - довери й се и за избора на продукт Simple Smile

# 581
  • София
Ще и се доверя,исках все пак да попитам за отзиви за Принцес,но явно няма такива.

# 582
  • FRANCE
Момичета, имам въпрос, чета за моите мечтани гърди, че във Варна не слагат дренажи и престоя в болницата е само 24 ч.?? А в Сф е с дни и дренажи, и лежене..
Защо има такова разминаване, имам час при др.Заякова за консултация, но нещо май се разубеждавам за Варна..
Следоперативно не е ли нормално да се изкара ненужната течност, и как на другия ден да си ходя, аз не съм от градовете, ок ще ида на хотел, но за операция престоят не е ли поне три дни🤔?
Във Франция  е 24 ч , без дренажи. И единстнената препоръка е да има пълнолетен възрастен с теб през първите една две нощи. Изправиха ме на крака три часа след операцията (не че можех да издържа повече от 5 мин.)  Успех

# 583
  • София
Момичета , ако за първи път слагам Филър в устните, колко време ще държи ?

# 584
Момичета , ако за първи път слагам Филър в устните, колко време ще държи ?
Зависи от много неща, но макс 5 -6 според мен,  а  кофти марка филър може и  до месец да ти се разгради.
 Виж, контурът повече от година не мърда  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт