Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 119 238
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Имплантите са high profile,
В бг висок ли се води? Аз съм нисичка, 157 см и също ги сложих след кърмене когаъо имах излишна кожа и според мен заради това така са надолу.
Големи са да, но ако ме видиш не би казала, че имам силикон. Винаги съм била с големи гърди и след раждането изчезнаха. Сега исках чакаш Ц, но вече съм чашка Д... стоят като естествени гърди, което не ми харесва и пак трябва да нося сутиени, за да имам този по-повдигнат вид.

# 466
  • в 1001-та нощ
Хм, да - при това положение - вероятно реконструкция е нужна  Peace

# 467
Точно за бабунките четох и аз, за неравности. А всъщност аз точно една такава баунка имам на 4 пръста над коляното. Появи ми се след двете инвитро и последвалата ИР. Не съм дебела, като цяло, пазя диета и ходя много, нищо не помага. Трупам на точно определени места и никъде другаде. Много е гадно. Аз разбирам да си хапвам, ама на тоя зор пак да имам гадния брич и бабуна на крака не е библейско просто, да ползвам на моята тийнка любимия лаф:)
Освен неравности ми плаши и отпусната кожа да не стане, нали знаете как се стягат вътрешна част на бедра?! Мишън инпосибъл... Страх ме е честно казано, операция, упойка. Пък и след онези случаи преди години в Хигия...
За Заякова четох добри отзиви за липосукция...
Аз ако се реша изобщо мисля за октомври. Кога се започват масажите, веднага ли? В началото на декември отиваме за 3 месеца в чужбина, там правя през ден масажи, но не знам дали за това ще трябват някакви специални, едва ли ще мога да обясня на тамошните масажисти.

Маяял, колко време се носи клина за месец и малко ще се възстановя ли?

Аз искам само брич и малко вътрешни бедра, каква ли ще е цената?

И изобщо при кой да ида на консултация?

Гледах снимки преди и след, ми много яко е.

Ох, хем сърби хем боли е моята Crazy

# 468
Alena, реконструкция имаш предвид подмяна на импланта или повдигане?

Моя позната си ги правила при Енчев веднъж, при което въобще не се харесала и имала моя ефект. След това на ново с подмяна при Николай Георгиев, но й е правил и повдигане и нови импланти, а ми се искаше поне едното да спестя. Моите са правени в Америка и ако този доктор не може да ми ги оправи ще се насочвам към някого в бг.
Тя ми препоръча Георгиев. Вие какво мислите?

# 469
  • в 1001-та нощ
Жаки Simple Smile те снимките са с цел да продават ... Моята приятелка, която се оперира при Георгиев - трябваше да прави "специални " масажи при посочен от него масажист и по схема. Преди време гледах, че работи с определено студио и явно е отработено, има техника.

За консултация - аз бих се обърнала Есте клиник и Скин Системс, защото правят ултразвукова и лазерна липосукция. Те са доста по-щадящи. При класическата (старата) - вкарват метален инструмент, който механично разрушава мастната тъъкан, а с нея и части от околните -  съединителна, кр. съдове и т.н.. Разбира се - зависи колко инвазивно действа оператора, но такъв е принципът. Вкарва се течност, която се смесва с разрушените тъкани и се аспирира.

Ултразвуковата и лазерната са доста по-щадящи от класическата. При тях се работи с по-фини инструменти - при ултразвуковата с фина канюла с генератор на ултразвук на върха, с който се пукат мастните клетки и после се аспирира. А при лазерната се вкарва пак фина канюла, , през която е прекарано оптично лазерно влакно, което леко се движи и пак се пукат мастните клетки, т.е. разрушават се стените им. При тези двете - няма такива физически, механични разкъсвания на околните тъкани и кр. съдове, както при онази старата липосукция. Мисля, че се препоръчват за по-малки области. Аз затова се бях ориентирала към тях.

Но не съм ходила на консултация. Може и на други места да ползват тези съвременни методи.

# 470
  • в 1001-та нощ
Alena, реконструкция имаш предвид подмяна на импланта или повдигане?

Моя позната си ги правила при Енчев веднъж, при което въобще не се харесала и имала моя ефект. След това на ново с подмяна при Николай Георгиев, но й е правил и повдигане и нови импланти, а ми се искаше поне едното да спестя. Моите са правени в Америка и ако този доктор не може да ми ги оправи ще се насочвам към някого в бг.
Тя ми препоръча Георгиев. Вие какво мислите?

Не, реконструкция с обиране на кожа имах предвид. По-вероятно е да нямаш място за по-големи импланти, особено, ако тези, които сте сложили, са били максималнте за твоите мерки Simple Smile Знаеш мери се площта, а при теб количеството силикон е внушително Simple Smile Друг лекар - ще гледа да спечели и от още едни импланти, може да ти предложи малко по-големи, но бъди внимателна.

# 471
😊не не, по-големи в никакъв случай не искам. Аз исках даже 350, но докотра ми каза, че
Като са подмускулно и се губи част от обема на импланта, та и мъжът ми искаше 400, че уж веднъж се правят, но като гледам ще си ги правя не веднъж ...

# 472
  • в 1001-та нощ
Евентуално реопарацията в България ли мислиш да е или в чужбина?

# 473
Ами ще говоря с моя доктор тук и ако може да ми ги оправи на по-ниска цена след като вече съм била при него и Уж гарантира, че при евентуална нужда от промяна услугите са му безплатни, а аз плащам само болничните разходи. Ако не, вече ще се насоча към България.

Като живея тук, той ми дава и доживотна гаранция в случай на capsular contracture или такива гадости да ми ги оправя без пари, а ако отида при друг вече сигурно ще си загубя правата... но все пак искам да са хубави.... така че ако не може да постигне ефекта, който искам ще се пренасоча въпреки това ... Георгиев ?

# 474
Един въпрос от мен. Днес сутринта слагах 3Д мигли с лепило за чуствителни очи. Следобед бях на плаж, на слънце. Леко ги намокрих с морска вода, без да съм си топила главата. Мазах и лицето през цялото време със слънцезащита. Преди малко се прибрах и очите ми са възпалени. Питам се от кое ли?

# 475
  • в 1001-та нощ
Лепилото най-вероятно  Confused

Ало, ало слънчице, би било хубаво първо да се допиташ до лекаря, който те е оперирал  Peace За реоперация в Бъгария бих те насочила към Тепавичарова  Peace Да се надяваме, че няма да се наложи  Peace

# 476
Благодаря ти, Алена! А да ви попитам понеже въобще не съм запозната с цени. Каква е цената на жувадерм (не знам как е на бг) в устните в Бг?

# 477
  • в 1001-та нощ
В Скин лайн 290-500 лв, вероятно зависи от количеството. Аз ще слагам в назолабиалните, но по-нататк. Получих някаква инфекция, та ще ходя до кожния диспансер - да видим какво се случва.

# 478
Здравейте! За първи път виждам темата и сигурно е коментирано, но пак искам да питам, дали някой с диастаза си е правил пластика на коремна стена, дали остава после белег, бързо ли се е възстановил, аз секцио родих и мн бързо се оправих, за една седмица, това би трябвало да е по-леко, не се режат мускули, органи, само кожа и мастна тъкан предполагам. И дали знаете цена и кой прави добре операциите, аз досега не съм се интеридувала и освен д-р Енчев, за друг не съм чувала  Grinning . Родих септември миналата година и диастазата не се затваря и така целия ми торс стои неестетично, освен това и беба като ме натисне по нея направо потъва в корема ми, а й може и херния да се получи, абе отвратителна работа, задега още няма да си правя операция, понеже още кърмя малкото чудовище, но възнамерявам

# 479
Споменавате за имплантите в гърдите, че веднъж се правят. Нямат ли все пак срок на ползване, примерно 10г. и след това да се налага смяна?

Общи условия

Активация на акаунт