Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 119 235
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
  • Горна Оряховица
Здравейте! За първи път виждам темата и сигурно е коментирано, но пак искам да питам, дали някой с диастаза си е правил пластика на коремна стена, дали остава после белег, бързо ли се е възстановил, аз секцио родих и мн бързо се оправих, за една седмица, това би трябвало да е по-леко, не се режат мускули, органи, само кожа и мастна тъкан предполагам. И дали знаете цена и кой прави добре операциите, аз досега не съм се интеридувала и освен д-р Енчев, за друг не съм чувала  Grinning . Родих септември миналата година и диастазата не се затваря и така целия ми торс стои неестетично, освен това и беба като ме натисне по нея направо потъва в корема ми, а й може и херния да се получи, абе отвратителна работа, задега още няма да си правя операция, понеже още кърмя малкото чудовище, но възнамерявам

и аз имам диастаза, чела съм из форумите и май ако ще си правя операция ще е след 2-рото- в зависимост дали ще се разшири още, защото в момента е съвсем малко разтягането.
ето малко инфо тук.
http://www.tialoto.bg/forum/archive/index.php/t-12641.html

# 481
И на мен гениколога ми каза след второто, че се прави, но аз второ май няма да правя, но пък не се знае де. Мерси, ще прочета

# 482
Споменавате за имплантите в гърдите, че веднъж се правят. Нямат ли все пак срок на ползване, примерно 10г. и след това да се налага смяна?

Зависи от имолантите, сега новите, които уж са много добри, казват, че са доживотни, но аз бих си ги подменила защото все пак са токсични и стареят, а и след 10 год, живи здрави, кой знае какви нови и по-добри ще са измислили Simple Smile

# 483
  • в 1001-та нощ
Имам приятелка, която е слагала преди 8г и за момента - нищо не налага подмяна. Разбира се и аз и тя сме с Ментор.

Всеки случай се гледа индвидуално, при някой може и по-рано да се наложи  Peace Това с десетте години не е "правило", но веки производител би се зарадвал да продаде още един чифт  Twisted Evil

# 484
Здравейте, знам че това е дамски форум, но в мъжки форум да питам за това не върви, та...

Искам да ви попитам дали знаете добър хирург в София, който да прави уголемяване на брадичката като за мъже? И по принцип какви процедури ми трябват за да заприличам на възрастта си (младолик съм, на почти 30, а изглеждам като тийн в лицето, което ме спъва професионално и лично - никой не ме приема на сериозно - шефката ми ми каза директно "като детенце си, като те видя и ми се иска да те закрилям" Joy) ще кажете пусни си брада, но не ми отива, изглеждам някак мръсен с брада, мърляв. Имам тясна, малка брадичка и като цяло челюст и доста детски черти на очи и устните, така че една по-четвъртита/широка брадичка би повлияла благоприятно (и евентуално скули), но просто не знам кой е добър у нас. Просто или трябва да излизам с някакви тинейджърки, или да си седя сам, защото в мен връстничките ми виждат дете, малко братче... а на работата вече казах - никой не ме приема насериозно.

Поздрави!

# 485
Аз ти препоръчвам д-р Калин Георгиев. Лицево челюстен хирург е, може да се срещнеш с него и да прецени на място от какво имаш нужда, и дали въобше имаш.
Като цяло....си объркана работа  Laughing Всеки иска да е младолик, ти обратно  bouquet

# 486
Благодаря ти, Алена! А да ви попитам понеже въобще не съм запозната с цени. Каква е цената на жувадерм (не знам как е на бг) в устните в Бг?

Момичета, знаете ли кой е представителят на Жувидерм в България? Не живея в България и тук не се предлагат техни продукти, а много искам да си направя мезотерапията им. Ще съм ви много благодарна, ако имате информация.

# 487
Аз ти препоръчвам д-р Калин Георгиев. Лицево челюстен хирург е, може да се срещнеш с него и да прецени на място от какво имаш нужда, и дали въобше имаш.
Като цяло....си объркана работа  Laughing Всеки иска да е младолик, ти обратно  bouquet
Когато си на почти 30 а изглеждаш на 15 в лицето никой не те приема насериозно в бизнеса, работата и дори в личния живот. Освен да тръгна с 11 годишни момичета да излизам...

# 488
За какво е този гел, с който си намазана, не се ли прави на суха кожа?

Мисля, че гела се слага, за по-добър контакт с кожата и по този начин апарата лесно се плъзга по краката.
Сигурно това е и причината да няма никаква болка.

# 489
  • в 1001-та нощ
При александритния, който правих наскоро - изобщо няма контакт между устройството и кожата. Свети се от разстояние Simple Smile

# 490
Здравейте на всички. Събирам мнение за Hill clinic и по-конкретно за Д-р Ванеска? Simple Smile и за Aesthe Clinic Beauty Simple Smile Някой посещавал ли е клиниките и какво мнение имате ???. Simple Smile Благодаря предварително

# 491
  • в 1001-та нощ
А какво мислиш да правиш?

# 492
Поставяне на филири в устните Simple Smile

# 493
  • в 1001-та нощ
Мога да дам един глас за Ванеска. 3 пъти съм поставяла при нея, доволна съм. Последния  път не съвсем, но може би е моя грешката, че настоявах, а тя беше против. За жалост - видях и лош резултат при нея, но там жената е настоявала за още и още  и резултатът не беше добър. Но ако ще ти е за първи път - вярвам, че ще останеш доволна.

Ако слагам някога отново - мисля да е при д-р Михайлов в Скин лайн. Коментирала съм защо - да не се повтарям Simple Smile

# 494
Да за първи път ще ми е и затова съм пред огромна дилема. За сега най-много клоня към Д-р Ванеска. Мислех и за Д-р Денкова,ама..... знам лиии Sad всъщност четох много за Д-р Михайлов и там се бях насочила, но тази крехка възраст като лекар малко ме притеснява, не че това е показател за специалист, но все пак....

Общи условия

Активация на акаунт