Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 119 226
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Съгласна съм с теб за възрастта, защото опитът е нещо безценно и най-голямото предимство на един всеки лекар.  Peace А и все пак става дума за лицето ти, избирай добре.  Peace

# 496
Именно👍 Затова исках да прочета и мнението на хора вече използвали услугите на Д-р Ванеска, на която се спирам за момента, но за съжаление очаквах малко по-голяма активност от коментари, но уви... само един отговор получих, за който благодаря🙂🤗 Дори и други лекари да ми се предложат, бих обърнала внимание. Въпреки че при всеки е различно, едни са доволни от едни лекари и техните услуги, други пък са крайно недоволни и разочаровани иииии става мазало....

# 497
Аз съм доволна от работата на доктор Ванеска.

# 498
Какво си правила при нея, ако не е тайна разбира се🙂

# 499
Не е:) Ботокс на чело и филър под очите, май месец. Челото още ми е бетон, изобщо не мога да го бръчкам. Филърът също си е на мястото. Ванеска беше внимателна, има лека ръка, нямах никакви синини или болка. Наложи се да дослага 1/2 ампула филър и да посвали едната вежда, че въпреки бейби дозата много ме хвана, не съм доплащала за корекции, но предполагам навсякъде е така. Аз нямам опит с други за такъв тип интервенции. Не смятам и да пробвам на този етап, докато съм доволна си ходя при един лекар, така ми е по- спокойно.

# 500
Благодаря ти много за изчерпателната информация. Утре ще звънна да си запзя час при нея, и а искам така, един път да се случи така, както аз искам и няма да я сменя. Мерси много и лека вечер🤗

# 501
  • София
Върви спонсорирана реклама на д/р Мартин Генов , имате ли мнение за него ? Освен филъри, прави и пластики. Изглежда доста млад (и хубав) 😂

# 502
Аз днес бях на ботокс. Чело, гневна, около  очите, брадичка. Доста се измъчих с 5тте часа без да лягам след това, защото си бях взела ден почивка и ми беше трудно да си стоя вкъщи без да си полегна.
Другата седмица съм на мезотерапия Simple Smile

# 503
А на колко години трябва да си, че да се правят такива неща,  като чело,брадичка.... или е нещо за корекция на формата на лицето. Аз съм на 32 и още не ми е минавало през акъла за такива неща , освен за устни и това където бях писала за  пластика на коремна стена. Няма никъде в нета никакви отзиви за това дали остават белези и дали е ефективно това въобще  Sad . Аз не знам голяма ли е много тази диастаза, бях ходила да ме погледне набързо един хирург и беше казал, че не съм за операция ида съм плавила коремни преси всеки ден, но знам , че това е забранено, аз ходя на фитнес, но корем не тренирам , няколко пъти съм правила упражнения за корем , но не хващам мускулна тлеска , моя приянелка със същия проблем има мускулна там. Лошото, че няма на кой да оставяме малката с ММ , че да отидем на лекар. Ще чакам да порасне малко.
Много искам да зашия този корем, но много ме е страх, а и кърмя още. Бях прочела , че пъпа след операцията стоял неестествено, то колко по-неестествено  от това в момента не знам , разпънат на вс страни

# 504
Здравейте, от известно време насам кожата ми е ужасна, загуби еластичност, появиха ми се тъмни кръгове и бръчките станаха по-изразени. Sad Проучих различни процедури, но ми искаше да започна с нещо по-леко и да не се хвърлям веднага на по-драстичните методи, та си направих три процедури Jett Plasma Lift и виждам страхотно подобрение и другите около мен го виждат. Ще направя още няколко обаче, много съм доволна. Това е точно процедурата, която търсех, защото хем ме подмлади и добих по-свеж вид, хем няма някакъв изкуствен ефект, от който гледам да избягам.

# 505
А на колко години трябва да си, че да се правят такива неща,  като чело,брадичка.... или е нещо за корекция на формата на лицето. Аз съм на 32 и още не ми е минавало през акъла за такива неща , освен за устни и това където бях писала за  пластика на коремна стена. Няма никъде в нета никакви отзиви за това дали остават белези и дали е ефективно това въобще  Sad . Аз не знам голяма ли е много тази диастаза, бях ходила да ме погледне набързо един хирург и беше казал, че не съм за операция ида съм плавила коремни преси всеки ден, но знам , че това е забранено, аз ходя на фитнес, но корем не тренирам , няколко пъти съм правила упражнения за корем , но не хващам мускулна тлеска , моя приянелка със същия проблем има мускулна там. Лошото, че няма на кой да оставяме малката с ММ , че да отидем на лекар. Ще чакам да порасне малко.
Много искам да зашия този корем, но много ме е страх, а и кърмя още. Бях прочела , че пъпа след операцията стоял неестествено, то колко по-неестествено  от това в момента не знам , разпънат на вс страни

Не знам какво точно представлява проблема ти, но стягането на корема се постига с упражнения, различни от коремните преси. Има много инструктури, които онлайн могат да ти направят хранителен режим и програма за тренироки.

# 506
Не може да стане с упражнения, мускулите може да се каже са скъсани и не могат да се съединят, от хранит режим нямам нужда, тренирам 5 пъти в седмицата,сл аба съм , но към като бременна  Grinning понеже мускулите ми не държат вътрешните органи

# 507
  • София
Върви спонсорирана реклама на д/р Мартин Генов , имате ли мнение за него ? Освен филъри, прави и пластики. Изглежда доста млад (и хубав) 😂

Млад млад, колко да е млад? Laughing
Въобще не съм го чувала дори. Обаче като прочетох, че работи в клиниката на Н. Георгиев си викам скъпчия ще да е. Mr. Green
Цената е 1500 евро за горна блефаропластика, при Георгиев между 1250-1600 евро.
Не знам. На мен лично ми се струват ужасно много пари за такава интервенция. Peace

Дано някой се включи с мнение за него. Praynig

Chicci
, честито!!! bouquet

Ти в чужбина ли си?
Какво значи ботокс на брадичка? Къде се слага и какво изглажда?

# 508
Не може да стане с упражнения, мускулите може да се каже са скъсани и не могат да се съединят, от хранит режим нямам нужда, тренирам 5 пъти в седмицата,сл аба съм , но към като бременна  Grinning понеже мускулите ми не държат вътрешните органи

Беше споменала, че си ходила на хирург. Защо не идеш някъде за второ мнение?
Аз като млада кърмачка направих мастит и първия хирург, който ме прегледа ми каза да ида след няколко дни за операция. На следващия ден отидох при хирург мамолог и той ми реши проблема без да ме режат Simple Smile
Та така се убедих, че от хирург до хирург разликата е голяма и е най-добре да се търсят хора, които са тясно специализирани в областта, където е проблемът.

# 509
Mayyal , в България съм. За брадичката докторката ми каза че имам някаква бръчица и че мускулът ми там бил много натегнат и иска да го релаксира. И бодна малко там.

Този път ми бодна и малко под очите.
В понеделник ще ме види как съм като ходя и на мезотерапия. Челото малко ме боли, където е боцкано. Вчера нещо бях с изострена чуствителност. Иначе това ми е най-безболезнената процедура, а вчера ме болеше боцкането и скърцането ми беше много неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт