Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 119 223
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • в 1001-та нощ
Вчеа имаше пълнолуние и лунно затъмнение, това много изостря сетивата и чувствителността Simple Smile

На брадичката и на мен са ми предлагали ботокс - отпуска мускула. Но аз не искам да ми се отпускат мускули, особено такива по контура, които държат овала Simple Smile

# 511
  • София
Chicci, благодаря за отговора. Hug
Геройче си ти! bouquet
Не мога да си представя къде на брадата може да се появи бръчка, ама както и да е. Embarassed

За мезото не трябва ли да изчакаш малко повече? newsm78 Аз и затова те питах дали си в Б-я.
За филър съм сигурна, че поне 10 дни трябва да минат, за мезотерапия не се сещам.
Но си спомням, че доста момичета са коментирали тук, че ботоксът им се разгръща до 10 дни.
Би ли го питала пак дали не е по-добре да изчакате, да коригирате нещо от ботокса, пък малко по-натам и мезотерапия? newsm78

a.l.e.n.a, сещаш ли се за кой мускул сте говорили и къде се боде в брадичката?

# 512
  • в 1001-та нощ
Представи си профила на баба Яга с брадичка издадена напред. Идеята е само с едно бодване, този мускул, който стяга и повдига брадичката напред - да я отпусне и тя да увисне надолу. Много пресилено обяснявам, но за да стане ясно Simple Smile . Мен не са ме боцкали, но разбрах, че е точно там - като на картинката:

# 513
Да, там е. Мен ми обясни, че точно когато бил стегнат мускула там опъвал много кожата и можело да стане увисване. Не го обяснявам като докторката, но това беше  идеята мисля. Иначе имах нещо като трапчинка на брадичката, но никога не ме е дразнила.
Относно ботокса и мезотерапията ми каза че не трябва да се правят заедно, но че една седмица е нормален срок.
Значи заради луната било. Наистина ми беше хипер изострена чуствителността. Не че съм правила кой знае колко пъти ботокс преди това(2 пъти), но никога не ме е боляло. Като цяло най-неприятни са ми били мезотерапии с щипещо-парещи съставки. Ботоксът, който ми поставя между другото е на Allergan. Честно казано малко ме притеснява, че много ми харесва ефекта от процедурата, колко гладка става кожата, та се притеснявам от пристрастяване към нея. Понеже съм на 29 много хора ме упрекват заради поставянето на ботокс. Та споделих това с докторката, която между другото преди да ми сложи зимата също смяташе, че нямам нужда. После се съгласи, защото и направи впечатление че правя гримаси и си сбръчквам челото. Но сега по повод това ми каза да не се притеснявам, че сега с всеки изминал път ще ми държи все повече и няма да се налага често да подновявам.

# 514
  • в 1001-та нощ
Благодаря за детайлния отговор, Chicci  Hug А при кой лекар ходиш?

# 515
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз съм доволна от работата на доктор Ванеска.

Аз също препоръчвам Ванеска, много леко работи и знае какво прави!
Който си слага филъри и ботокс обикаля 2-3 лекаря и след това си избира един, при който остава  Simple Smile

# 516
  • в 1001-та нощ
Аз имах луд късмет да попадна на нея още първия път - тогава нито се интересувах, нито съм проучвала  Crazy

# 517
В петък имам записан час при нея🙂 И тъй като ще ми е за първи път след много проучвания и четене във разни форуми се спрях на нея. И момичета така ме успокоявате още повече, като чета само положителни неща за нея👏👏👏 Силно се надявам и аз да остана доволна от нея🆙🆙🆙

# 518
  • в 1001-та нощ
Не се притеснявай  Hug В добри ръце си Simple Smile

# 519
Здравейте, дами! Имам едно питане, дано да го публикувам на точното място, ако не моля, да бъде извинена. Кастинг режисьор съм и за френски игрален филм, който ще се снима за кратко в Б-я, и търся добре поддържани дами 50-60 г. с ботокс и филъри на лицето, т.е. с гладко чело и бузи и добър обем на лицето. Действието на филма се развива в пластична клиника, в която главният герой (много популярен актьор на средна възраст, носител на Оскар) се заглежда в дамите по коридорите на клиниката. Снимките ще бъдат на 31.08.2017 г. Моля Ви, ако тук има дами, отговарящи на изискванията или ако имате такива сред своите близки и познати, нека ми пратят свои актуални снимки, име и телефон на milena@4xfilms.eu  до 15.08.2017 г. Веднага ще се свържа с тях и ще им разкажа подробности.
Благодаря ви:blush:

# 520
Момичета С тискайте  палци, в понеделник съм на ринопластика. Оххх доста се шашкам.

# 521
  • в 1001-та нощ
Стискам палци Simple Smile На кой лекар се довери?

cinema, успех, ще очакваме филма с нетърпение Simple Smile

# 522
Здравейте момичета!

Дали може да ми помогнете с информация къде мога да намеря /къде работи сега/ д-р Сияна Живкова. Дълго време работеше в Jewel skin, но вече не е там, а ми се иска пак да я посетя.
Мерси в аванс)

# 523
Здравейте, от известно време насам кожата ми е ужасна, загуби еластичност, появиха ми се тъмни кръгове и бръчките станаха по-изразени. Sad Проучих различни процедури, но ми искаше да започна с нещо по-леко и да не се хвърлям веднага на по-драстичните методи, та си направих три процедури Jett Plasma Lift и виждам страхотно подобрение и другите около мен го виждат. Ще направя още няколко обаче, много съм доволна. Това е точно процедурата, която търсех, защото хем ме подмлади и добих по-свеж вид, хем няма някакъв изкуствен ефект, от който гледам да избягам.

И други хора хвалят терапията. Колко още процедури смяташ да правиш? 

# 524
Здравейте, преди време моя приятелка си направи пластика на корема след раждане и резултатът наистина беше уау - има много хубав корем и не си личи, че е правена операция, отлично свършена работа. Свекърва ми сега също й е влязла в главата, че и тя иска да се подложи на такава операция, обаче тя е над 55 години и се чудя защо го решила, много ме изненада.  Shocked Струва ми се, че има нужда от моята подкрепа, звучи ми много мотивирана и че наистина го иска. Писнало й толкова години да има корем и увиснала кожа.  Rolling Eyes Не съм сигурна какво да й кажа, защото моят мъж е против и малко ще съм между чука и наковалнята.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт