Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 119 223
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
 Благодаря Алена.
Да, години го исках. Борих се да е само по КП-успях, защото съм в сферата на здравеопазването. Доктора е добър. Притеснявам се за възстановяването и за резултата.
Датата е имам от месец, но преди 5дни ме съкратиха . И сега допълнително "оххх на бюрото съм, работа търся аз нос"
Въпреки че сега е момента защото имам свободно време.

Ще се възстановяваш на спокойствие  Hug Всяко зло за добро Simple Smile

# 541
Благодаря Ви :*
Ще се похваля другата седмица.
Надявам се освен разкрасяването и на нова работа Simple Smile

# 542
  • в 1001-та нощ
Ново носле - нов късмет Simple Smile

# 543
Манастасиа, направих 3 процедури Jett Plasma Lift. Планирам да направя още още три, може и повече. Просто човек като види ефект и се "зарибява". Като виждам реално промяната в огледалото, искам да получа на максимален ефект. А и рядко съм доволна от нещо.  Simple Smile

armyhousewife, Линда - в салон Ефект.

Гледам обсъждате и темата с коремните пластики. И на мен това ми е проблемна област след раждането, ама още умувам по темата. Crossing Arms

# 544
BIBI 1, зловещите синини /или дори лилавини/ минават някъде за 15-20 дни. После лицето стои все още отекло, но не е нещо фрапиращо. До месец ще си бомба. А и както са те съкратили, ще можеш да си почиваш.
После - с ново носле, нова работа!
Успех!

# 545
moonika, в сайта им няма цени, би ли споделила моля, каква е цената на една процедура? Благодаря предварително.

# 546
Въпрос към правилите ринопластика - колко време после да синините и отоците?
Оххх нещо много ме е страх и съм на път да се откажа, а години това исках ...

Здравей, моя много близка приятелка преди година точно си направи ринопластика. Бях при нея през цялото време и знам за какво иде реч, преживях всичко с нея, дори и радостта накрая  Laughing Отока и синините доста бавно спаднаха при нея, но те уверявам, че няма от какво да те е страх, довери се на подходящия лекар и всичко ще е наред. Да, известно време ще е гадно и ще чувстваш дискомфорт, но си помисли за резулатите след това, те ще траят до живот и си струва известно време мъки  Hug Успех, миличка.
Аз още не съм си правила някакви сериозни операции. Планирам две, но изобщо не са наложителни, по- скоро от прекалено вглеждане в огледалото си създавам "комплекси".

# 547
Четох, че с помощта на филъри, могат да се подсилят скулите на лицето и дори да му се смени овала.
Аз съм с кръгло лице, което си има доста недостатъци, като например да не мога да изляза навън с вързана коса, защото всичко изпъква.
Та това, което ме интересува е, някоя от вас подлагала ли се е на такава процедура, до колко е ефективна?
Актрисата Рене Зелуегър си е правила нещо подобно на лицето и вместо да се разхубави, си изгуби чара Rolling Eyes

# 548
Аз имам около половин мл филър в скулите, но моето лице е овално и слабо. Филърът му придава малко повече обем и бузите ми не стоят така хлътнали.

На кръгло лице не мисля, че ще бъде добре, а Рене Зелеуегър според мен изглежда просто ужасно.

БИБИ1, успех с ринопластиката, стискам палци всичко да е наред. Пиши след като мине операцията как се чувстваш.

# 549
  • София
Кръгло лице може да контурираш с грим , например
Сега ми стана любопитно за Jett plasma ,какво включва тази процедура , от лекар ли се прави ,колко процедури са нужни и колко време трае ефектът?

# 550
Според мен, може да се промени контура на лицето. Първо с някоя процедура, която топи мазнини, после с филър в скулите.
Фолк певицата Бони не прилича на себе си. Почти копие на Алисия е...

# 551
Тя Бони е свалила към 15 кила, нормално е и лицето да е променено.

За ринопластиката, първите две седмици са ужасни, а най гадни са 48-те часа с фитилите в носа.
Мъжът ми смучеше Арника и го мажех с Хепарин, често, възстанови се доста бързо за десет дни нямаше синини.
Много е важно веднага след операцията да има кой да ти слага лед, много пъти, часове наред. Аз му държах леда 4/5 часа, много е вероятно и затова да се съвзе много бързо и почти без отоци.
Неговия нос беше чупен няколко пъти и операцията беше дълга около 4! часа, но всичко мина добре.
Освен че вече може да диша носът му изглежда в пъти по добре, не е крив и е намален.
Сега съжалява,че се е мъчил толкова години.

Ако си избрала добър лекар, скачай, не се бой Hug И гледай да има някой с теб в болницата, да те обгрижва и окуражава, мъжът ми влезе последен за деня в операционна, чакахме много часове, каза, че ако е бил сам щяло да му е много неприятно.

# 552
  • в 1001-та нощ
Аз също мисля, че филърите са за лица без обем, по-скоро издължени. Кръглото лице ще изглежда още по-издуто.

# 553
  • Пловдив
Здравейте дами, отдавна не съм влизала в любимата тема, направо ми липсва Heart Eyes. Имам един бърз въпрос. Към правилите си процедура Хидрафейшъл..., колко време е процедурата? Като времетраене? Знам, какво представлява, правила съм си я, гледала съм и клипчета в нета. Искам обаче впечатления от първо лице Peace, за продължителноста..

# 554
    Здравейте дами, отдавна не съм влизала в любимата тема, направо ми липсва Heart Eyes. Имам един бърз въпрос. Към правилите си процедура Хидрафейшъл..., колко време е процедурата? Като времетраене? Знам, какво представлява, правила съм си я, гледала съм и клипчета в нета. Искам обаче впечатления от първо лице Peace, за продължителноста..

Аз пък искам да питам дали е болезнено? За мен лично почистването на лице при козметик си е доста болезнено, поне първите пъти, ако не съм ходила отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт