Операция на щитовидната жлеза -13

• 55 696
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
А аз се чудя, откъде е тази предубеденост към доц.Сечанов?! #Crazy Усеща се в темата...
Само доволни жени познавам, чакали го, пътували, за да се оперират точно при него!
Не само, че е най-добрия, ами и отношението му към пациентите е хуманно, предразполагащо, с грижа! bouquet За д-р Табаков мога да кажа същото!
Ето, няма и 20 дни от операцията ми, а белегът ми е супер незабележим...Като одраскано от котка е! Жлезата ми е макс. запазена! Каквото зависи от него го е направил!
Че той един сервизен отива и за смяна на масло взима 100, 200 лв. - не заслужава ли специалист от такъв ранг възнаграждение за положените труд и умения, и то върху нас и здравето ни!?

# 181
  • Варна
Всеки има право на мнение,никой не налага своето  Hug.
Мисля, че достатъчно обсъдихме въпроса, предлагам да спрем, за да не подведем бъдещите пациенти.
Кажете как ви понасят жегите? Два дни бях в гора покрай морето и беше поносимо, но когато се прибера е ад.

# 182
  • Варна
Че той един сервизен отива и за смяна на масло взима 100, 200 лв. - не заслужава ли специалист от такъв ранг възнаграждение за положените труд и умения, и то върху нас и здравето ни!?

Абонамент в сервиза на колата не плащам, но виж към ЗК вече 20 години си превеждам паричките всеки месец.

# 183
За жегите - нищо по-различно като усещане от друга година.
Обаче за килограмите се опасявам много!Бях си наумила да сваля след операцията излишните, защото си имах такива.И въпреки, че съм на режим и спортувам, т.е. по всички изчисления трябва да смъквам, то аз качвам килокрами. За 1 седмица съм с 2 кг. отгоре!
Пия еутирокс 50 мг.
Ако не беше толкова скоро след операцията щях да почна и едни хапчета за отслабване, но се опасявам да не разтроя някой и друг хормон така и да опороча изледванията си, които трябва скоро да направя.

Глухарче, то и аз превеждам към ЗК не малко, и никакви обещетения и помощи не мога да получа от даржавата, като изключим слава богу болничните! ...но затова са виновни законодателите и властимащите.
Не знам, аз съм мн. благодарна и мисля, че доц. си ги заслужава парите.
Виж, за оная частна болница във Ветрен не мога да кажа същото! #2gunfire Sick

# 184
Глухарче, всеки наистина има право на мнение. Това е така и форумът е затова Simple Smile Но тук съм съгласна с момичетата, че наистина веднага проличава едно предубедено отношение към доц.Сечанов. А от много години той е най-голямото име в ендокринната хирургия и ние това не можем да го променим Simple Smile
Извинявай, не искам да те засегна, но защо да спрем да говорим по въпроса? Всички ние, които се включихме, казахме истината от наша гледна точка и изразихме учудването си от явяващата се от време на време некоректна информация за него. С нищо не подвеждаме и не объркваме бъдещите пациенти. Точно обратното!!! Правилно беше писал някой тук, че с тези приказки хората се плашат и объркват. Или да си мълчим, а ако някой напише нещо хубаво за друг хирург, само тогава да се радваме?! Ами не знам...
Имало усложнения и не знам какво. Ами то някакъв процент усложнения при всеки има и така е навсякъде по света. Но доц.Сечанов оперира много и все някой някога ще има някакво усложнение и ако го съобщи, то вземе, че се раздуха и едва ли не следва вече никой да не ходи при него. То така той щеше отдавна да е спрял да работи Laughing Ама знаете ли как няколко жени казаха в болницата, че Пандев ги изпратил на Сечанов, защото им били големи жлезите или напреднали карциномите. Уж да не го чакат дълго, но май за да може усложненията да са евентуално при друг хирург newsm78, нали така?

Явно големите професионалисти не са удобни на някои хора и трябва да бъдат изместени например. Конкуренцията не спи. Винаги е така в живота...

Нека всеки сам си преценява... Не искам да налагам мнение! Но наистина даваме пари за какви ли не глупости, но за здраве не можем. И аз съм против някакво изнудване и безумни такси, но пък и да не смесваме професионализма с парите. Който си го може, си може и това е Simple Smile А ако лекарите живееха само от заплатата си от 1000 лв.??? Това е срамота #2gunfire То затова май е по-добре големите хирурзи да са в частни болници. Който иска, официално си плаща там.

Приятен ден на всички!

Последна редакция: пн, 03 юли 2017, 15:55 от Bunny M

# 185
  • В свой си свят :))))
Да, всеки има право на мнение и не виждам какъв е проблемът, за това, че Глухарче суъщо е изказала нейното... Би трябвало тук да сме се събрали, за да можем да си помагаме една на друга и да се подкрепяме психически и емоционално. Аз също съм оперирана от доц. Сечанов, и той освен хирург ми е и наблюдаващ ендокринолог...но това пак си е лично мой избор, който не натрапвам на никого...личните ми впечатления от доктор Табаков никак не са добри...но това пак си е лично мое мнение...няма да го натрапвам на никого отново... Аз също съм ЗА, тази тема да се спре и не ми харесва усещането, което получавам в последно време влизайки във форума.

Глухарче, едвам дишам. Онзи ден, така бях оттекла, че съпругът ми се ужаси като не видя да имам глезени...сега след тази градушка поразхлади и се чувствам по-добре. Препоръчаха ми едни билкови таблетки за отводняване и мисля да ги пробвам, дано ми поолекне с тяхна помощ. Искам и аз моренцеее  Blush само ме притеснява как ще ми се отрази влажния въдух там по време на топлите дни...не ти ли пречи да дишаш?

# 186
Жабка Кикирица,

моля, кажете какви са тези билкови таблетки за отводняване. Аз днес бях с тройни пръсти, като кебапчета  Sad Защо така стана, нямам идея, но редовно съм си надута като балон. Това е откакто пия Метизола  Sad

Благодаря предварително.

# 187
Момичета, аз по принцип за отводняване съм ползвала таблетки Хидролес. Помагаше ми горе-долу. Ама не чак при такова подуване.

Жабка Кикирица, извинявай, но не знам с каква операция си, в смисъл цялата жлеза ли ти е махната? Защото отоците може да са от това и да не помогнат разни такива таблетки. Не съм сигурна.

А, и извинете ме, но само да кажа, че аз пък не виждам нищо неприятно в това, че няколко момичета казаха добри думи за лекаря си:) Да, всеки има право на свое мнение и избор, но пък защо да нямат право тук да кажат нещо хубаво и веднага да се прекратява въпросът. Нищо не се натрапва. То във взаимната подкрепа на такива форуми влиза и това да кажеш своята истина и опит. Нищо лошо няма Simple Smile Особено пък ако си благодарен на лекаря си.

Ох, а на мен ми е леко притеснено, защото скоро имам среща с хирурга си Embarassed, но поне няма да ходя сама Simple Smile пък да видим...

# 188
  • Варна
Жабка Кикирица много ми пречи, нощем се събуждам и въздух не мога да си поема.Краката ми се подуват вечер ако седя седнала по до-късно, ако се опъна хоризонтално нямам проблеми.Много задържах вода и се подувах и лице и ръце и всичко когато не пиех хормона заради скенера,  при хипо.Ужас беше очите едва държах отворени.
Идвай на моренце  sun

Пак не ме разбрахте правилно, няма лошо всеки да си каже от кой доктор е доволен, напротив това е целта.Лошото е ако продължаваме  темата, защото аз няма да кажа хубави работи, а така може да объркам някого.Като хирург е много добър и отношението му  е добро.Какво значи лъха враждебност.Аз лично няколко пъти молих да приключим темата точно поради тази причина.
Ако сега се появи някой и каже нямах пари, но въпреки всичко доцента не ме прехвърли на някой друг, оперираме и отношението му беше много добро, аз ще се извиня.

# 189
  • Варна
Надявай се !
Засегна се е тънка социална струна.Не само хората с възможности се разболяват от рак,и не само те искат да бъдат спасени от добър хирург.
Изобщо  цялата практика в световен мащаб ,скъпото лечение на онкоболните е мародерство....

# 190
А как се справяте с отоците?

Ако сега се появи някой и каже нямах пари, но въпреки всичко доцента не ме прехвърли на някой друг, оперираме и отношението му беше много добро, аз ще се извиня.
Глухарче, на мен ми се случи това нещо, но не в сферата на ендокринологията. Благославям докторката.

Някой по-назад писа за лоши мнения за д-р Сечанов и че се усещало неудобрение в темата. Аз такова нещо не съм видяла. Докторът е добър, никой не оспорва това. От години следя темата и не съм чела за засягане на гласни връзки при традиционния му метод на операция, с което малко хирурзи може да се похвалят. Просто някои хора недоволстваха за парите и си е тяхно право.
Най-обсъждани в темата като добри хирурзи са д-р Сечанов и д-р Пандев. Няма нужда от съревнования и отричане качествата на единия, на база :Този казал еди си какво, онзи казал друго. Двамата оперират по различни методи. Доволени и недоволни винаги ще има. Това са хора, не роботи. Хубаво  е, че недоволните са малко.

Аз самата преди години си бях позволила такива коментари в темата за доктор и съжалявам за което. Макар  коментарите ми да бяха по-скоро като цитати на негови пациенти, които също пишеха в темата. Тогава ме атакуваха в темата... и с право.
Не ми е работа. Чета и отсявам за себе си. Но да отричам качества на доктор, който не ме е оперирал, само на база мнения, не е удачно. Всеки може да пише каквото си иска, да преувеличава, а и защо не да излъже, макар да не печели нищо от това. Затова вече се въздържам от коментари, но пък черпя опит от преминали през това и си градя мненията за докторите именно от оперираните от тях, макар да не съм 100% сигурна в думите им и дали зад тях не стои реклама. Проблемът вече си е мой.

Няма нужда от дразги, наистина. Излишно е. Посочените доктори са добри и времето ги е отсяло.
Разбира се, има и други такива, просто не всички хора изпитват нужда да влязат в бг мама и да споделят. Далеч съм от мисълта, че само тези двамата правят успешни ендокринни операции в БГ. Аз също познавам хора оперирали се при гръдни хирурзи, които са добре, някои и без лекарства. Просто за някои се случва да изтеглят късата клечка. Живот! Не знаеш какво ще ти се случи.

Сетих се и за Мария, която ще се оперира в Бургас, доколкото разбрах при общ хирург или гръден такъв предполагам. Моля се всичко да приключи по най-добрия начин за нея и после да сподели колко е доволна от доктора си. Дай Боже повече доволни пациенти.

# 191
  • Варна
В началото някой влезе в темата умишлено завъртя вниманието ни към него и то точно когато сменя болница(случайно разбира се Simple Smile) и ние като големи бели птици се поддадохме.Това е 13-та тема, има още 12 в които се е обсъждало и се е дискотирало  достатъчно за  Пандев и Сечанов.

# 192
Видя се, да. Разбирам какво е подразнило. Звучеше малко: Той!!! Най-добрият! Равен няма! Експерт! Национален консултат!
Изказът беше един вид, всички други не стават  Laughing Просто някои хора с изказът си и хвалебствия, изглеждат крайни и предполагам това е подразнило... да не кажа, че отблъсква някои бъдещи пациенти. Защото на хората напоследък им е писнало от прехвалени и светила в медицината, от които нерядко остават недоволни.
Но факт - докторът е добър и не смятам, че някой се е изказвал лошо за него в темата, че да провокира такива мнения.

# 193
Този спор за доктори не помага на никого. Във всеки пост това се коментира. Ние, на които ни предстои операция се допитваме до вас които сте минали вече през това, а всеки сам преценява към кого да се обърне. Аз много ви благодаря за съветите, с които много ми помогнахте.А колкото до докторите от всеки един от тях има както доволни, така и недоволни.

# 194
Ще помоля ако някоя от вас може да ми каже по подробно за операцията и влиянието на пълната упойка. Повръща ли се и как влияе на организма. Има ли нещо като странични ефекти имам в предвид.

Общи условия

Активация на акаунт