Операция на щитовидната жлеза -13

• 55 683
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
wantmenow, потърсете още едно мнение.Най-добре професор/доцент.С две ръце бих препоръчала професор Боян Лозанов от София,, евентуално синът му също би могъл да даде адекватно мнение по въпроса.
Друго лечение за съжаление няма да помогне.Щитовидната жлеза трудно се повлиява от билки и хомеопатия,аз бях опитала с тези двете заради хиперфункция.Ефект нямаше за съжаление.

# 601
Към  кой лекар ендокр. да се насоча от тези, които работят със ЗК?
София?

# 602
София?

Аз ходя при д-р Иванова, Медкрос.  Но не мога да кажа, че съм много доволна.

# 603
София?
Д-р Темелкова от Александровска болница работи със ЗК, отидох при нея по препоръка от приятели и съм доволна.

# 604
Глухарче, още не са готови лекарят е възпрепятстван нещо и още не са готови. В болнични е човека, но ще направят каквото могат да излязат по-бързо.

# 605
  • Варна
Глухарче, още не са готови лекарят е възпрепятстван нещо и още не са готови. В болнични е човека, но ще направят каквото могат да излязат по-бързо.

Ако ще те успокои и моите закъсняха. Трябваше да ги взема на 26 декември, а ги взех на 6 януари(рождения ми ден), познай каква коледа изкарах, каква нова година и рожден ден Confused

# 606
Напрежение си е. Каквото и да прави, все това се върти в главата на човек, не може да мисли за нищо друго. Чакането е изнервящо.

# 607
Здравейте момичета, изчетах цялата тема за да почерпя информация за това заболяване. Преди няколко седмици съвсем случайно ми откриха 3, 4 възела на щитовидната жлеза. Ходих при двама лекари и те са категорни, че съм за операция. Хормата ми TSH (извинявам се ако не съм го написала правилно) е в норма. Имам запазен час при Сечанов на 4. 09 . Много се притеснявам на моменти  а друг път си казвам каквото стане. Преживях рак на гърдата  и това ще преживея. Ще имам нужда от Вашата подкрепа 😀

# 608
  • Бургас
4ofana,стискам ти палци.

Фри,честит рожден ден!Да си жива и  здрава,дано няма повече болести!

# 609
  • Варна
Здравейте момичета, изчетах цялата тема за да почерпя информация за това заболяване. Преди няколко седмици съвсем случайно ми откриха 3, 4 възела на щитовидната жлеза. Ходих при двама лекари и те са категорни, че съм за операция. Хормата ми TSH (извинявам се ако не съм го написала правилно) е в норма. Имам запазен час при Сечанов на 4. 09 . Много се притеснявам на моменти  а друг път си казвам каквото стане. Преживях рак на гърдата  и това ще преживея. Ще имам нужда от Вашата подкрепа 😀

На среща сме, питай за всичко, което те притеснява.То май по-скоро ние трябва да почерпим смелост от теб Simple Smile

Фри, слънце, да си жива и здрава още мноооооого години. Праправнуци да отгледаш Heart

# 610
  • Варна
Здравейте! От известно време ви чета и се информирам за това, което ме интересува. Много сте ми полезни ! На 04.09. съм на операция при доц. Сечанов. Честно казано, много ме е страх! Куражът ми се е изпарил незнайно къде. Явно и това ще мине, но до тогава съм не на себе си...

# 611
Здравейте! От известно време ви чета и се информирам за това, което ме интересува. Много сте ми полезни ! На 04.09. съм на операция при доц. Сечанов. Честно казано, много ме е страх! Куражът ми се е изпарил незнайно къде. Явно и това ще мине, но до тогава съм не на себе си...
Може ли да ми кажете колко време след прегледа ви насрочи операция. Аз на 4 септември съм на преглед.

# 612
При Руми беше много трудно, всичко мериш до грам, сега е лесно, има няколко правила , но за всеки са различни. Жената коментира с тебе около два часа, пуска всички изследвания, гледа кр захар, инсулин, прави обременяване, чернодробни ензими, пикочна киселина, пълна кръвна картина , всички холестероли и какво ли още не. После сяда с тебе и казва правилата , това е, аз лично, не се напрягам , не броя всяка калория, но за 5 месеца 10 кг са факт. Има си кантар, мери мазнини, вода, кости, абе професионалист човек. А и на първо място ТСХ мери от там започва и ФТ4 . Та тъй.
Сиси, би ли ми казала за кой пишеш в поста, за лекар ли става въпрос. С него/нея ли си нормализира килограмите. Би ли ми дала координати и повече инфо. Благодаря ти.

# 613
  • Бургас
Vikit78,страшничко си е преди операцията. Напълно те разбирам,ако трябва си купи Валериан или нещо успокоително,аз от страх пиех по един Лексотан на ден преди операцията.
Поне бързо ще се възстановиш,аз съм оперирана на 07.07.2017,вече съм добре,нищо ми няма,дори вече мъкна и пазарски торби,като гледам да не са съвсем тежки.
Стискам ти палци,ще мине,то окачакването е по-страшно от самата операция.Не,че тя е приятна,но се изтърпява някак.

# 614
Мария, честит рожден ден и на теб, всичко най-прекрасно ти желая! Лошите неща и болестите да останат назад и да сме още по-здрави, добри, силни и обичани и страхотни Simple Smile
Глухарче, благодаря Flowers Hibiscus от твоите уста в божиите уши както се казва, и ти праправнуци да отгледаш.
Скабиелка, какво правят бебоците и ти как си? Мисля те и много ти се радвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт