КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ 2-ра част

• 72 536
  • 883
  •   1
Отговори
# 570
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

И с РИО се свързал. Дали му друг номер, на който да звънне. Там му казали, че такава информация не могат да му дадат … Българска му работа и оправия Sad

Е, нямам думи, просто! Това е абсурдно!  ooooh!

# 571
  • Sofia, Bulgaria
В 140 СУ не дават резултати по телефона, на телефона на РУО София никой не отговаря...

# 572
Пълен абсурд!Звънях и в Николай Райнов.Жената беше много любезна,каза,че още във вторник са предали резултатите и  мислеше,че вече са качени  при оценките от НВО.

# 573
  • София
Толкова се ядосах, цял ден го цъкам този глупав сайт(на миналата седмица пак проверявах).
И сега, когато сме в крайния срок за обявяване на оценките, става ясно, че не знам кога ще разберем колко сме получили.
Жал ми е за дечицата ни... Толкова дълго чакане.

Последна редакция: пн, 11 юни 2018, 16:27 от marissha

# 574
Толкова се ядосах, цял ден го цъкам този глупав сайт(на миналата седмица пак проверявах).
И сега, когато сме в крайния срок за обявяване на оценките, става ясно, че не знам кога ще разберем колко сме получили.
Жал ми е за дечицата ни...

Ей, за това съм бясна. Побърка се баща му да звъни насам натам и да го подбутват. Резултатите ще ги научим така или иначе в сряда като дадат бележките, ама до тогава … Той милия вече дори не се и надява. И без това много малка подготовка имаше за този изпит и не очаква кой знае колко, та се държи, но аз ще се побъркам направо ...

# 575
Звънях на централата на МОН,прехвърлиха ме на друг,на който никой не ми вдигна,включи се жената от централата и ми каза" Не ви отговарят,звъннете по-късно или утре сутринта"

# 576
В инструкцията на РУО-Габрово пише следното:
Резултатите от изпитите за проверка на способностите се обявяват от РУО, на територията на която е положен съответният изпит за проверка на способностите.
А в министерска заповед това:
ХХIV. Директорът на училището, в което се провежда изпит за проверка на способностите, ръководи, организира и контролира дейностите, подготовката и провеждането на изпитите, като:
12. Обявява резултатите от проведените изпити за проверка на способностите – до 11 юни 2018 г. включително.
13. Издава служебна бележка с резултатите от съответния изпит за проверка на способностите при заявено желание на ученика – от 12 юни до 24 юли 2018 г.

Проверете сайтовете, ако някой може - нека провери на място.

# 577
В 140 СУ не дават резултати по телефона, на телефона на РУО София никой не отговаря...
Значи ако кажат ,че на място ще дават резултат ще отидем,но от 51- во ми казаха,че те нямат протол и да търсим резултатите от училищата гнезда(или там къде сме подали дукумента,за да се явим на изпита по ИИ).

# 578
Резултатите от положените изпити по български език, математика и проверка на способностите в рамките на НВО 7 клас може да проверите с входящ номер и код за достъп от служебната бележка на http://priem.mon.bg

А това е от сайта на РУО - Кърджали.

# 579
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
В сайта на 3-то пише, че може да се запознаем с протокола и т.н. до 12.06.18
Цитат
Уважаеми кандидат-гимназисти!

Може да се запознаете с оценените работи от проведения изпит за проверка на способностите в присъствието на родител /настойник/, в периода от  08.06.2018 г. до 12.06.2018 г. по следния график от 9.00 ч. до 17.00 ч.

Не се разрешава по време на запознаване с изпитната работа изнасяне, копиране или преснимане на протокола на оценителите!

http://3coy.eu/wordpress/?p=2883

Егати мъглата!

# 580
В Пловдив например резултатите от изпита по музика са качени на сайта на училището, в което е проведен.

# 581
В Пловдив например резултатите от изпита по музика са качени на сайта на училището, в което е проведен.
Нямали право да изнасят списъци,защото в тях имало лична информация!

# 582
Пълен абсурд!Звънях и в Николай Райнов.Жената беше много любезна,каза,че още във вторник са предали резултатите и  мислеше,че вече са качени  при оценките от НВО.

А на мен казаха, че протоколите при директорката и сега заседава комисия ))) И имах чувство, че на нея много й се спи... едвам говорише )))

# 583
Децата вероятно имат и някакъв входящ номер.
Скрит текст:
В Пловдив са с имена и номера. Не давам директен линк, за да се види и датата, която отсъства в протокола. Скролнете малко надолу.

# 584
  • Sofia, Bulgaria
В София входящия номер си е един и същ за матурите и проверка на способностите, служебната бележка е една и съща, само в тази за проверка на спосоностите е добавен изпита и залата. Явно тук вече всяко училище различно процедира с резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт