КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ 2-ра част

• 72 625
  • 883
  •   1
Отговори
# 735
# 736
  • софия
Никой ли няма да се похвали Sad

Много критично са оценявали тази година. Има само една оценка 5,75; 1 оценка 5,68; една 5,61; две 5,57 и две 5,54
Само 7 оценки над 5,50 Sad

# 737
  • Sofia
Добър 3.68 е нашият резултат.

Предвид, че на пробния изпит изкара 4.70, не сме доволни от представянето му сега. Със сигурност не е приет на първото класиране, ще видим за второто - зависи какво ще решат представилите се много добре и отлично, дали ще се запишат в приложното, в художествената, във фотографското, в езикова гимназия или в частно училище... В крайна сметка до последно не знаем отличниците днес в колко още гимназии и училища са показали отличен резултат и всъщност са приети по бал или оценки на няколко места, но те ще си изберат само едно от тях, нали така? Първото му желание на моя син в Приложното е Пространствен дизайн, но от 77 посочили го като първо желание, той е едва на 51-во място, и то заедно с още две деца с точно същата оценка като неговата. Сега му остава вторник - да се яви и във Фотографското и да приключва с изпитите си вече. ... Синът ми и мъжът ми не искат дори да се пробва в Художествената, но аз все повече се замислям дали да не кандидатства и там за всеки случай. В крайна сметка няма лимит за никого. Ще видим какво ще стане. И все повече гледам 7-те училища с ИИ към МОН, сметнах му и бала за там - 329.50 точки е!

Хрисито и Елена от темата са невероятни дами и майки!!! БЛАГОДАРНА съм им и на двете от сърце за приятния и спокоен, и споделен от сърце цял предиобяд!!! Радвам се, че разменихме телефони и ще се държим в течение и занапред!!! А с Хрисито ще се видим и сега на 19-ти сутринта.

# 738
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Вихрогонче,  предвид общия резултат,  мисля че се е справило добре момчето ти!  Blush Дано се класира!

Чакаме и другите да се похвалят!  Simple Smile

# 739
  • в гората
To не е за хвалене хич... 3.75...Гледах снощи, броих, смятах и макар тази година общо да са ниски резултатите, това е доста назад сред оценките... може пък и да стане чудо и да се откажат толкова много деца, но едва ли.... Ами продължаваме напред - във вторник е изпита във Фотографското, ще видим там каква е хавата. После - Гимназията. Благодаря за списъците снощи на Aмели и министър Дидева!

# 740
  • София
Изчакайте да минат всички изпити, ще се нагласят по училищата децата. Изнервящо е, че ще се проточи, докато минат всички класирания.
Тази година са рязали яко.

# 741
Добро утро! Ние сме с 4,86. В Детски играчки сме и, като сметнах, влизаме. Но ще се боримe за Художествената. Продължаваме напред Simple Smile

# 742
  • София
Здравейте момичета! При нас оценката е 4.39. Доста съм разочарована, но това е положението. Дано да има късмет за художествената, че желанието и е за там. Стискам палци да можем всички да се похвалим, че децата са приети там където са искали!

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 08:36 от anya

# 743
  • в гората
Да, и синът ми беше доста втрещен... но комбинацията от неправилна самооценка и по-високи критерии на оценяващите тази година като цяло доведе до това. Ще стискаме палци колективно във вторник и другата събота и това е. Вярвам, че ще се наредят нещата по най-добрия начин за децата!

# 744
  • СОФИЯ
И ние сме втрещени от оценката...- доста ниска- няма да ни стигне и за първо класиране...Имаше очакване над 5...по негова преценка в неговата стая неговата рисунка е била от най-добрите...Знае ли някой, каква е процедурата да видим рисунката, да се убеди че е неговата..Влязло му е в акъла че са му разменили рисунката...Не е спал цяла вечер...съсипан е, нямало да барне повече молив и т.н

# 745
  • софия
Здравейте момичета! При нас оценката е 4.39. Доста съм разочарована, но това е положението. Дано да има късмет за художествената, че желанието и е за там. Стискам палци да можем всички да се похвалим, че децата са приети там където са искали!
Изобщо не трябва да си разочарована! Според мен тази година оценяването е било голяма резачка.

Но имайте впредвид, че при лесна постановка на изпит това е резултата! Още като споделихте, че децата са казали колко лесно е било, на мен ми стана ясно, че ще има масово средни и ниски резултати. Но и аз не очаквах чак толкова много двойки!
Знае ли някой, каква е процедурата да видим рисунката, да се убеди че е неговата..Влязло му е в акъла че са му разменили рисунката...Не е спал цяла вечер...съсипан е, нямало да барне повече молив и т.н
Ами с този гаф от вчера, човек какво ли не може да си помисли! Отидете и вижте, винаги е добре, най-малкото ще чуете мнението на хора от училището.

Изчакайте да минат всички изпити, ще се нагласят по училищата децата. Изнервящо е, че ще се проточи, докато минат всички класирания.
Тази година са рязали яко.
yovanka е много права Simple Smile въоръжете се с търпение, едва сега започва всичко!
Стискам палци!!!

# 746
Никой ли няма да се похвали Sad

Много критично са оценявали тази година. Има само една оценка 5,75; 1 оценка 5,68; една 5,61; две 5,57 и две 5,54
Само 7 оценки над 5,50 Sad
И ние сме малко разочаровани от оценката много добър 4.93, но все пак си е радост, особено като се има предвид какво чакане беше...

# 747
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
mama-sonya  Hug Наистина е добре да отидете и да видите рисунката, най-малкото младежът да се успокои. И го поощрете да продължи да рисува, това че на един изпит е изкарал ниска оценка не означава, че не може, а, че в даден момент не се справил според някакви конкретни изисквания, които на друго място може да са други и там да има отличен.

Тази година наистина много са рязали, много гадно, дано на другите изпити да са по-благосклонни, че на моето и 2 сигурно няма да искат да пишат, предвид подготовката му. И не ме е страх за нас, ние си очакваме 2, но ми е гадно за децата, които толкова са се готвили и накрая имат ниски оценки.  Tired

Ааа,  andibet, предвид средните резултати, според мен трябва да ударите дупе в тавана за оценка от почти 5!  Joy

# 748
  • софия
И ние сме втрещени от оценката...- доста ниска- няма да ни стигне и за първо класиране...Имаше очакване над 5...по негова преценка в неговата стая неговата рисунка е била от най-добрите...Знае ли някой, каква е процедурата да видим рисунката, да се убеди че е неговата..Влязло му е в акъла че са му разменили рисунката...Не е спал цяла вечер...съсипан е, нямало да барне повече молив и т.н
Не зная каква ви е оценката, но не трябва да я разглеждате като самостоятелна оценка, а да видите как стои на фона на общата ситуация.

Относно предположението за разменена рисунка, определено мисля, че училището си заслужава здрава критика. И това съобщение на сайта далеч не извинява и не обяснява гафа им! За мен е интересно, ако има тук от стоящите вчера пред сградата, да разкажат (ако е станало ясно) как гимназията са си видяли грешката!? Чудно ми е. Разликите между двата файла е умопомрачителна!!! Оценки от първия списък 4,82 се оказват всъщност 3,18 ; или пък 2,00 се оказва 3,86. По-гадния вариант е 4,68 се оказва 2,00....

Не знам, за мен е скандално положението!

# 749
mama-sonya  Hug Наистина е добре да отидете и да видите рисунката, най-малкото младежът да се успокои. И го поощрете да продължи да рисува, това че на един изпит е изкарал ниска оценка не означава, че не може, а, че в даден момент не се справил според някакви конкретни изисквания, които на друго място може да са други и там да има отличен.

Тази година наистина много са рязали, много гадно, дано на другите изпити да са по-благосклонни, че на моето и 2 сигурно няма да искат да пишат, предвид подготовката му. И не ме е страх за нас, ние си очакваме 2, но ми е гадно за децата, които толкова са се готвили и накрая имат ниски оценки.  Tired

Ааа,  andibet, предвид средните резултати, според мен трябва да ударите дупе в тавана за оценка от почти 5!  Joy
😂 трябва, но детето си е за 6 и много страда, скапаха им всичкото самочувствие!

Общи условия

Активация на акаунт