Кукундрела я мързи, отпуската тя круи - бира с цаца ще лющи! - 84

• 40 090
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
Саму ас ям Цецу на компа..

И ас ям на компа  ...   праскуфки  Crazy

Ай, Нинжее, нЕма месту.... ooooh! идвам шси пубера багажити щот ша литим на гулемото пили до гулемия гьол Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha и са ми турили ограничиние на килограмти Naughty Thinking Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms аййй, шму съ нивиди.....са чудя как да пубера сичкуто важну .....за ина жена smile3516 smile3515 smile3506 smile3511 smile3514 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Нищу, запазвам си прауту за другия път  Flutter

# 181
  • Куциндрел
Саму ас ям Цецу на компа..

Идеш, ами.  hahaha hahaha hahaha

И пийш дажи.  hahaha hahaha hahaha

Нинжо, виждам, чи цяла реч ша изкараш за моята конскъ красутъ.  hahaha hahaha hahaha

Демо, както и да ги бруиш се са две.  hahaha hahaha hahaha

# 182
  • Once there was a Hushpuppy...
Куга съм пеш Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ооххх, ни моааа са хила....кат ората..шта метна на гръб и тагадък, тагадък и прау у големиО гьол Naughty

Ся имам ина дилема, кат са наплющях ми са иде слатко и испих идин нектар от кайсиики, мъ ми са дуяди и дудулет...ку го апна и него ко ша стани???????????????????мммммммммммммммм Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Цецку мъ  hahaha hahaha hahaha hahaha не бира, мъ саму нектар.
Довечера бира, вино - кот доди hahaha hahaha hahaha hahaha

# 183
Куга съм пеш Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ооххх, ни моааа са хила....кат ората..шта метна на гръб и тагадък, тагадък и прау у голимиО гьол Naughty

Ся имам ина дилема, кат са наплющях ми са иде слатко и испих идин нектар от кайсиики, мъ ми са дуяди и дудулет...ку го апна и него ко ша стани???????????????????мммммммммммммммм Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

hahaha hahaha hahaha
Айсниктар  bowuu

# 184
Нинжо, виждам, чи цяла реч ша изкараш за моята конскъ красутъ.  hahaha hahaha hahaha

Прилагам да прайм бизнес  Crazy Ти ши си рикламнуту лице, ас шъ бъда менажер пу прудажбити, т.е. ша прибирам пичалбата Peace Mr. Green

# 185
  • Once there was a Hushpuppy...
Нинже сигурна ли си Thinking newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Я пак си пумисли....

мъ нидей, зарижи, шъ пробвам - риших гу Naughty Naughty Naughty
посли шъ пиша ут двете нули ку моа Mr. Green Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 186
Саму ни качвай снимка  Naughty  Joy Joy Joy

# 187
  • тук, на мястото си

Прилагам да прайм бизнес  Crazy Ти ши си рикламнуту лице, ас шъ бъда менажер пу прудажбити, т.е. ша прибирам пичалбата Peace Mr. Green

Я се кандитирвъм за чистачкъ, шъ ви бършъ витринтъ, шъ лъщи, саму мъ зимети

hahaha hahaha hahaha

Нинжата иска да си довърши тена май

hahaha hahaha hahaha

# 188
  • Куциндрел
Хъше ма, ни моа хвана края на твоите еденита и питиета... Ко не си яла и пила кажи?  Joy Joy Joy

Ау, Алфе, ти си ришила синуптичния прублем.  Joy Joy Joy

# 189
Хъше ма, ни моа хвана края на твоите еденита и питиета... Ко не си яла и пила кажи?  Joy Joy Joy

Чакай малку, ас пуд наплющяла разбирам другу, а не чи съй намуала   Crazy
Посли пила никтар и са и са дуялу дудулет, затва придпуложих, чи ши стани айсниктар  Joy Joy Joy

Нинжата иска да си довърши тена май

hahaha hahaha hahaha

Пика са на части  hahaha hahaha hahaha

# 190
  • Куциндрел

Чакай малку, ас пуд наплющяла разбирам другу, а не чи съй намуала   Crazy
Посли пила никтар и са и са дуялу дудулет, затва придпуложих, чи ши стани айсниктар  Joy Joy Joy
Нинжо, у туй време как ти са мисли за другото значение на наплющяване, ни нам. Joy Joy Joy

# 191
Значи, за свои управдании ша кажа, чи Хъша каза, чий устаила дитету на селу, и ас си пумислих, чи съй възползвала ут мумента  Blush

Хъша да доди да даде пудробни убяснения кой праила, да ни стаат такива недоразумения  Naughty Joy Joy Joy Joy Joy
И да кажи какъв е резултатът ут иследванету  Mr. Green

Сиа ДУ  Hug Blush

Чакам ва

# 192
Нерата ни я търсети, тя е заета  Joy Joy Joy

Марки и тя ноу раута има  hahaha hahaha hahaha

Хъше, га заминаваш на гьола  newsm78 Да са путготвиш  Peace

Станке, как е вудътъ у басейна  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 05 юли 2017, 09:32 от Нинжи

# 193
  • тук, на мястото си
Дубру утру!
Днес черпя, внуците на баба имат рожден ден, живи и здрави да са ни!

# 194
  • Куциндрел
Станке, как е вудътъ у басейна  hahaha hahaha hahaha

Разхлаждаща.

Ха дубро утру.

Алфи, чиститу на внуците.  Hug Hug Hug Hug

Ей, тая Демъ. Да ни види нещу.  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт