Любители на кучета - 73

• 45 210
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Благодаря  Simple Smile
Да, унгарска визла, която след месец ще направи 2. Кога порасна това момиче, не знам.

Мокра русалка от миналата година. Много я обичам когато е мокра, много хубаво мирише. Странно, но другите породи, които съм гледала смърдяха ужасно когато се намокреха.

http://www.img-share.eu/f/images/388/20160703_124153u7O1DM8_sredna.jpg

# 421
Благодаря  Simple Smile
Да, унгарска визла, която след месец ще направи 2. Кога порасна това момиче, не знам.

Мокра русалка от миналата година. Много я обичам когато е мокра, много хубаво мирише. Странно, но другите породи, които съм гледала смърдяха ужасно когато се намокреха.

Къде живеете? Лора търси ли си кавалер? И аз имам Simple Smile Моят стана на 4 преди няколко дни.

# 422
Голяма красавица е Лора  Heart Eyes Heart Eyes
Днес с едната принцеса отиваме на планина. Ще спим в хижа и съм и обещала голяма разходка сред природата.

# 423
Лора на първата снимка все едно си прави селфи Simple Smile

# 424
О колко сладка Лора!
Джина прави големи гадости... От както ме няма пишка и ака у дома, а мама я извежда... Аз когато съм у дома никога не прави така освен онзи инцидент

# 425
Леле, Лора ми е от любимките. Каква красота Heartbeat

# 426
  • Sofia
Истинска красавица е Лора  Heart Eyes

Имам въпрос - от коя ваксина се брои една година за поставянето на годишната оттук нататък? От първата или от третата? Притеснявам се да не изпусна някакъв срок  newsm78

# 427
От първата, но сроковете не са толкова стриктни. Ако закъснееш с един-два месеца,  няма особено значение.

# 428
  • Rock & Roll feeling ...
Чук-чук ! Влизам за мъничко при вас, за да попитам за мнение относно хапчето NexGard,което е срещу външни паразити  Thinking 
Напоследък попадам на доста позитивни коментари,но те са основно на базата,че стопаните не са намирали по кучето бълхи или кърлежи.  Чувала съм обаче,че перорални препарати за външни паразити могат да донесат излишна интоксикация и други стопани ги избягват,за да не товарят излишно организма.
Чувствам се разколебана, та ще се радвам на мнения  Hug

# 429
  • София
Благодаря  Simple Smile

Къде живеете? Лора търси ли си кавалер? И аз имам Simple Smile Моят стана на 4 преди няколко дни.
И ти ли си с унг. визла  Simple Smile Супер! Участваш ли във фб групата ни, на стопаните на визли? Лора я кастрирахме, че ни е първо женско куче и ни беше малко трудно. Мъчно ми е, че няма да имаме деца от нея, но каквото такова.

Момичета, благодаря, много сте мили  bouquet  Hug

# 430
Цитат
И ти ли си с унг. визла  Simple Smile Супер! Участваш ли във фб групата ни, на стопаните на визли? Лора я кастрирахме, че ни е първо женско куче и ни беше малко трудно. Мъчно ми е, че няма да имаме деца от нея, но каквото такова.

Момичета, благодаря, много сте мили  bouquet  Hug
Да, и с ваймаранер. Визлата определено ми е най-голямата слабост. Някак е прекалено добър. А ваймаранерката е оправна и не се нуждае от мен.
Твоята Лора е от красивите визли. А от снимката доста ми прилича на моя маймун.  Blush И той обожава вода, затова ги водим всяка седмица да плуват.
Преди бях в групата, сега не ползвам фейсбук от известно време. Май е по-добре да се кастрират, аз се чудя още..  newsm78
Ето ги на рождения му ден:
http://www.img-share.eu/main/image_view/IMG_20170709_115813H0T3ilx.jpg.htm

Последна редакция: нд, 09 юли 2017, 12:20 от Dogsy

# 431
  • София
Dogsy, разкошни кучета, пупу  Heart Eyes
Ние се двоумяхме между ваймаранер, визла и пойнтер, но визлата ми е любимата порода и се спряхме на нея  Simple Smile Аз съм от кучкарите, които не харесват всички породи. Освен тези трите, харесвам още само 2-3. Ваймаранерите специално са ми голяма слабост. Можеш ли като стопанин на двете да кажеш как ги намираш като прилики/разлики в характерите? 

# 432
Момичета, един въпрос, възможно ли е Джина да се напишка и наака от тъга по мен?

# 433
И аз съм с ваймаранер,прекрасно същество. Heart Eyes Предполагам,че всяко животно си има индивидуални особености,нашия е почти на годинка и е много доверчиво и добро животинче.И малко своенравен Simple Smile

# 434
За Джина-мисля, че може. А може и напук или от страх, но вие си я познавате.

Аз също се двоумях, но не успях да намеря ваймаранер и беше ясно, че първото ще е визла. Сега ще ви ги опиша, но може би и полът има значение.

Визлата е момче - много нежен, добър, сякаш е емоционално по-близко до хората, особено чувствителен. Ако леко го настъпиш, ще изреве като ударен от кола. ConfusedСтрахлив е. Залепен за мен, иска винаги да се докосваме. Да го пазя и защитавам. Много е ревнив, вкъщи не може да се гушкаме и целуваме, ако не е част от това щастие, бута се и реве с глас докато не получи и той. Joy Обича да лежи на меко, почти никога не ляга на земята. Странно е че хем е нежен, хем малко джаста-праста, нежен към хората, но събаря постоянно някакви неща. Като слон в стъкларски магазин.  hahaha Освен това е изключително чист, но това важи за всички визли. Ближе се и много се пази навън, почти няма нужда от къпане. Обожава да плува, за разлика от ваймаранерката. Тя влиза само след топка, а той си плува просто така, за удоволствие.

Ваймаранерката е в другата крайност. Много самостоятелна, търси помощ само като е пробвала всички възможни начини. Цялата е в рани, всеки ден нова и ако не ги забележа, няма да покаже. #Cussing out Много смела, не търси внимание, играе сама. Не е по галенето и гушкането, намира си с какво да се занимава и сякаш не изпитва нужда. Самодостатъчна си е. Тя много пази другите, не бута, взима нежно от ръка, ако й дадеш храна. Напоследък иска и да спи до мен, което е новост и тепърва свикваме. Също така, тя няма проблем да лежи на земята и където и да е другаде. Някак е повече куче, докато визлата е като човек. Тя обича да гледа телевизия, може с часове да си гледа в телевизора, с някакви малки почивки.  #Crazy
И двамата са умни, но тя сякаш от смелостта си, се справя по добре в живота и прави впечатление на по-умна(отваря врати, муши се навсякъде и скача в реката за топката, бърка в раницата за играчка и мн. други) . Но той е емоционално интелигентен, ако сте имали такова куче, веднага ще се сетите. Знам, че много от визлите са така. Гледа те в очите и всичко разбира. Все едно е бил човек в минал живот.  Thinking
От друга страна, той се пази от коли и умее да пресича сам. Тя все още не ги различава от останалата среда, което много ме притеснява.  Sad
Вашите визла Лора и ваймаранерът на Трапезица приличат ли на тях?

Последна редакция: нд, 09 юли 2017, 20:30 от Dogsy

Общи условия

Активация на акаунт