Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 237

• 108 580
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Момичета  Hug назъртам за кратко - гледам няма сн, нито озет. Sad
Но пък има сн на Корхан и Джахиде. Дори сега да е сложена, не вярвам да се спаси Корхан, нали и добрите трябва да дадат жертви.  Mr. Green
А него всички го обичаха и така страдат всички... Rolling Eyes
Направо им завиждам за морето! А и те съвсем искрено се  забавляват!  Laughing

Изчезвам пак до късния следобед!  Laughing

# 61

Канти Hug Линка Hug

нов клип от днес-Cesur & Sühan ❖ My Love

https://youtu.be/dSYBBr-tYGo

# 62
Привет Hug

озета

Скрит текст:
Цитат
Rıza’nın son oyunu herkese büyük bir sürpriz olur. Rıza tarafından kaçırılan Sühan, tüm gücüyle kaçmaya çalışırken, Cesur onu kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlıdır. Korhan’ın hayatını kaybetmesi tüm Korludağ’ı yasa boğar. Sonunda mutluluğu bulmuşken, hayatının aşkından ayrılmak zorunda kalan Cahide, bu acıyla baş etmenin yolunu ararken hiç beklemediği bir teklif onu tekrar hayata döndürür. En büyük düşmanının elinde oğlunu kaybeden Tahsin Korludağ’ın, kızını da kaybetmeye hiç niyeti yoktur. Sühan’ı esaretten kurtarmaya giden yolda, eski düşmanlar Cesur ve Tahsin iş birliği yaparlar. Fakat bu serüvenin sonu ikisini de dehşete düşürecektir. Korludağ’da tüm taşlar yerinden oynamış, sonunda dostla düşman yer değiştirmiştir. Sühan hayatı için mücadele ederken kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Cesur, Rıza’yı cezalandırmak için onun planına ortak olmayı seçer. Fakat bu zor savaşı kazanması için büyük bir mucizeye ihtiyacı vardır.

# 63
Вичи Hug,за озета! Hug Снимките,които пуснаха са от фрагмана вчера,нищо ново! Peace Дано по-късно пуснат други! Peace

# 64
  Здравейте! wavey

Мат Леви си пусна в туитър снимка на павилиончето на НАТПЕ в Будапеща, ама с четирите очи скивах вляво на Еччо Райт лява стена с ДиК и Фи. Понеже нашите ТВ пазаруват май не по-далече от изложението в Будапеща, то имат предлагането на сериала, ако решат да го купуват. Но.. Laughing може да предпочетат "Наранена любов" (поне така си го превеждам  newsm78)- https://issuu.com/revistasenal/docs/senal137/1?ff=true - Туба или Онур? Grinning

Джесур на последните снимачни дни много е траурен. За нечие погребение? Thinking

# 65
Цитат
Краткое содержание 32 серии

Последняя игра Рызы стала для всех большим сюрпризом. Пока похищенная Рызой Сюхан изо всех сил пытается сбежать, Джесур делает всё возможное, чтобы спасти её.

Смерть Корхана сокрушила весь Корлудаг. Нашедшая наконец свое счастье Джахиде вынуждена проститься с любовью всей своей жизни. Пытаясь справиться со своей болью, она получает совершенно неожиданное предложение, которое возвращает её к жизни.

Тахсин Корлудаг, потерявший от рук врага сына, не намерен терять и дочь. Пытаясь спасти из плена Сюхан, он идет на сотрудничество со старым врагом Джесуром. Однако конец этого приключения потрясет их обоих.

В Корлудаге все камни сдвинулись с места, наконец друг и враг поменялись местами. Пока Сюхан борется за свою жизнь, Джесур, которому уже нечего терять, чтобы наказать Рызу, выбирает партнера для своего плана. Но чтобы выиграть в этой трудной войне, необходимо чудо.
https://vk.com/eatb_haber

# 66
Привет Hug

превод на озета
Цитат
Краткое содержание 32 серии

Последняя игра Рызы стала для всех большим сюрпризом. Пока похищенная Рызой Сюхан изо всех сил пытается сбежать, Джесур делает всё возможное, чтобы спасти её.

Смерть Корхана сокрушила весь Корлудаг. Нашедшая наконец свое счастье Джахиде вынуждена проститься с любовью всей своей жизни. Пытаясь справиться со своей болью, она получает совершенно неожиданное предложение, которое возвращает её к жизни.

Тахсин Корлудаг, потерявший от рук врага сына, не намерен терять и дочь. Пытаясь спасти из плена Сюхан, он идет на сотрудничество со старым врагом Джесуром. Однако конец этого приключения потрясет их обоих.

В Корлудаге все камни сдвинулись с места, наконец друг и враг поменялись местами. Пока Сюхан борется за свою жизнь, Джесур, которому уже нечего терять, чтобы наказать Рызу, выбирает партнера для своего плана. Но чтобы выиграть в этой трудной войне, необходимо чудо.

Цитат
Александра Александровна
Конченые сценаристки Эдже и Элиф испаганили историю, которая могла развиться в выиграшном сюжете, нет, у одной вместо мозгов ботокс и климакс у второй помоложе замашки маньячки и живодёрки, додуматься до такого гнилья как : смерть падение из клетки полностью обвязаное тело Фюге, удушье Адалет, ножевые ранения Таха прислугой, удушье бабки в начале сериала ( исполнитель Салих), убийство через укол ( исполнитель Адалет), отравление беременной, удушье подушкой на больничной койке , убийство оружием в упор при беременной 😞 с добиванием насмерть.
Турецких сценаристок - женщин необходимо полностью дисквалифицировать и отстранить от работы, прописав 40 дней Поста и ежедневные молитвы.
Cesur ve Güzel//TuKi

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 19:28 от vdleri Вичона

# 67

Линка HugВичи Hug,благодаря за преведения озет на руски ез.! bouquet bouquet

Цитат

Явно ще дадат погребението на Корхан!Саби Hugе пуснала снимка на Джесур! Peace

# 68

Цитат
Ради Тубы, делают благое дело!
5 июля, Тубе Бюйюкюстюн исполнится 35 лет. К этому дню, ее поклонники со всего мира подготовили большой сюрприз. Они организовали большую благотворительную компанию, для детей всего мира. В фонд Юнисеф все желающие могут отправить СМС с именем Тубы, тем самым вырученные средства, пойдут на помощь детям, пострадавших от войны в Сирии. СМС которые поступают почти на всех языках мира, на английском, испанском , арабском взорвали все соц сети.https://vk.com/feed?z=photo-143398602_456247021%2Falbum-143398602_00%2Frev

# 69
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Благодаря ви за инфото и коментарите  bouquet
От фрагмана, снимките и резюмето все едно и също се разбира, но снимката на Корхан и Джахиде, ако наистина е нова... буди размисъл.  Thinking
В дизитата често се случват чудеса и някой, който уж умира все пак оживява Канти  Hug рекламират си възможностите да спасяват и отписани дори, де да ставаше така и в действителност обаче...  Sad

Но...има и някакъв шанс все пак да се инсценира смъртта на Корхан - за всички да е мъртъв и с погребение дори, та да могат да убедят Ръза в успеха на деянието му и така да се почувства още по-велик и... току допусне грешка най-после.

Другият вариант за поява на Корхан, макар и мъртъв е...  Wink след толкова сънища и мечти, може пък и това да се окаже  newsm78

Друго, което обезателно ми се иска да отразя е мнението на Александра, което Вичи  Hug ни донесе -
Цитат
Александра Александровна
Конченые сценаристки Эдже и Элиф испаганили историю, которая могла развиться в выиграшном сюжете, нет, у одной вместо мозгов ботокс и климакс у второй помоложе замашки маньячки и живодёрки, додуматься до такого гнилья как : смерть падение из клетки полностью обвязаное тело Фюге, удушье Адалет, ножевые ранения Таха прислугой, удушье бабки в начале сериала ( исполнитель Салих), убийство через укол ( исполнитель Адалет), отравление беременной, удушье подушкой на больничной койке , убийство оружием в упор при беременной 😞 с добиванием насмерть.
Турецких сценаристок - женщин необходимо полностью дисквалифицировать и отстранить от работы, прописав 40 дней Поста и ежедневные молитвы.
Cesur ve Güzel//TuKi

Та... точно, като нея мисля и аз. Тези моменти, които се изброяват ме отдалечиха толкова от сериала  Peace
Липсата на любов и романтика я изстрадах и бях готова да си гледам нормален сериал, но... тази жестокост  Naughty не можах да понеса и сега с последните серии, малко привикнах и ще си го довърша, ама... за съжаление това е единственият сериал на Туба, който не ми допадна като цяло и не ми се повтаря хич.  Peace

# 70
Здравейте отново, дружки wavey

Ден вторник- време за снимки и резюме за предстоящия епизод Peace И днес сме получили новите снимки финалния  32 еп, както и резюмето- Вичи Hug, Злати Hug, Линка Hug мерсаж. Мисля, че снимките можеха спокойно да си ги спестят. bowuu  Няма нищо повече от това, което видяхме вчера в трея.
Поне от резюмето разбираме, че Тахсинбей и Джес ще започнат взаимно сътрудничество - нещо, което подозирахме, че може би ще се случи накрая в ДК  yes Защото враждата между двамата трябваше по някакъв начин да я премахнат. И какъв по- подходящ повод от това да действат заедно за спасяването на човека, когото и двамата обичат - Сюханче smile3521. Интересно ми е кога в серията аджеба ще се оттървем от Ръза? newsm78 Надявам се само да не е чак в последните минути на епизода Praynig

Цвети Peace съгласна съм с  Александра, че двете СЦ имат нужда от консултация със специалист. Толкова извратено въобръжение за убийства и насилие... Ама като искат да се борят се рейтинг мислят, че с тези похвати ще привлекат вниманието на зрителската аудитория в Турция и рейтинга ще се покачи. Но фактите показаха точно обратното yes
Сабинка Hug да се надяваме нашите да имат очи и за ДК  в Будапеща Praynig

Нова снимка от зад каър - Туба и Киво в гримьорната Heart Eyes

Нещо за настроение от мен Heart Eyes

# 71
Нещо не сме весели...
Скрит текст:
оказалось, что " новая тайная любовь Тубы Бюйюкюстюн" практически женат, обручился в марте, а ещё чудненько, что до сегодняшнего дня он был подписан в твиттере на жену Кыванча Башак, но сегодня с перепугу отписался от неё... что же случилось то?
...
я не верила 😐Но, в инсте фанка из Бразилии обвинила башак ,что этот журналист из hurriyyet Исмаил Т. друг башмак. Это она заказала статью, фактов , фотографий нет. Только тонны грязи на Тубу в неделю финала сериала. Фанка говорит что это все из за Киво
Да... Thinking

Лека нощ!  Hug

# 72

Нова зад кадър Peace И отново - Ръза smile3511
Нещо не сме весели...
Скрит текст:
оказалось, что " новая тайная любовь Тубы Бюйюкюстюн" практически женат, обручился в марте, а ещё чудненько, что до сегодняшнего дня он был подписан в твиттере на жену Кыванча Башак, но сегодня с перепугу отписался от неё... что же случилось то?
...
я не верила 😐Но, в инсте фанка из Бразилии обвинила башак ,что этот журналист из hurriyyet Исмаил Т. друг башмак. Это она заказала статью, фактов , фотографий нет. Только тонны грязи на Тубу в неделю финала сериала. Фанка говорит что это все из за Киво
Да... Thinking

Скрит текст:

Лека нощ!  Hug

Линка  Peace Нещо много дирижирана тази акция срещу момичето ни Cry Thinking
Може би и акцията на феновете за смс-и като дарение за Уницеф за РД също да е изиграла роля Thinking Знаем, че Туба е както много обичана от едни, така и много мразена от други yes

ПП. Тази вечер започна акция в ТТ в подкрепа на Туба. Предполагам, че снимката зад кадър от 31 еп провокира феновете да я започнат Rolling Eyes
хаштага е Hepyanındayız TubaBüyüküstün
#tubabüyüküstün @TubaBustun
Доколкото разбрах с Гуги означава нещо такова:  "Всички сме с теб, Туба" Peace

Вече мога да ви пожелая лека нощ!

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 01:31 от kanti

# 73
Добро утро в най-големия ден на 2017 г.!

Реших, че няма да проспя днешния голям ден и станах с първите слънчеви лъчи. Толкова години съм на този свят, полага ми се да изкарам будна един най-дълъг ден в годината, защото не съм го правила досега. Sunglasses
ПП. Тази вечер започна акция в ТТ в подкрепа на Туба. Предполагам, че снимката зад кадър от 31 еп провокира феновете да я започнат Rolling Eyes
хаштага е Hepyanındayız TubaBüyüküstün
#tubabüyüküstün @TubaBustun
Доколкото разбрах с Гуги означава нещо такова:  "Всички сме с теб, Туба" Peace
Не се включих в акцията, защото се подготвях да будувам днешния ден, но като отворих тази сутрин ТТ видях, че са се справили и без мен. Mr. Green
Много хора я подкрепят, но това няма да измени тъпия ни балкански манталитет да нападаме беззащитни и да гледаме сеир.   #Cussing out
Отношението към жената, и особено разведена или вдовица,  и без мъж до нея, е отвратително не само в Турция, но особено силно там. #Cussing out Не си заслужава да се коментира. Надявам се Туба да хване пътя и да не се връща до нов проект!  Crossing Arms
За да си оправим малко настроението, един комикс, посветен на Сюхан, главната героиня на нашия филм.
Ще ви сложа руски превод в скрити, за такива като мен, които трудно се справят с английския.

Скрит текст:
#джесурокомиксы в переводе Катерины Грик

Как Сюхан осознала, что ей нужен перерыв
"Покорение Марса"

Отец.

- Мой шелкопряд, я умираю!.. просто шучу, я пытался привлечь твое внимание 😆
-Сюхан, выходи из машины! Я обрезал тормоза...Упс! 😨
- Маленькая ошибка, Джесур похитил тебя, ты точно должна порвать с этим ужасным мужиком 😠
- Шучу, это был я! Кстати, я также убил его дедушку и бабушку, и отнял у него состояние.
- Маленький червячок, днем я встретил отца твоей лучшей подруги..
- Ой, я убил его тоже... Извинииии...
https://vk.com/tuba_bustun

Скрит текст:
Мамы.
Нурхан:
- Дорогая дочка, теперь ты понимаешь меня, твой отец просто ужасный человек..
Всю свою жизнь ты полностью меня недооценивала, но сейчас уже слишком поздно.. Я мертва.

Фюген:
- Дорогая девочка, ты такая добрая.. ты говоришь на французском и поешь такие замечательные песни.. Я буду лучшей мачехой для тебя.
... не буду. Мертва. Возможно убита твоим ужасным отцом.

Адалет:
- Хей, у меня кое-какие новости! Я больше не любовница, я твоя новая мама!
Нужен аспирин?

Скрит текст:
Джесур.

- Я так рад, что спас тебя. Я тебя люблю ❤
- .. но я также хочу использовать тебя, чтобы добраться до твоего отца.. заставить его страдать, например :/
- Оу, но ты не грусти.. вот тебе стишок, который поднимет тебе настроение:
"Счастливой любви не существует. Мы все умрем как больные голуби. Я убью твоего отца, так что ты не волнуйся.."

- Моя любовь, сейчас я готов стать отцом. Я могу себя полностью контролировать. Я забуду все о Тахсине и Рызе.. Тах.. Рыз...
- Извини, я не смогу. Прощай.

Скрит текст:
Оплодотворённая яйцеклетка.

- Привет! Сюрприз!
- Хей, ты уверена, что хочешь, чтобы я развивалась и родилась в таком хаосе?
- Ты уверена??
- Что, если мой отец убьёт моего дедушку и затем сядет в тюрьму? Плюс дедушка убил моих прадедушку и прабабушку.. и что, если твои заклятые враги захотят меня убить... столько убийств повсюду..
- Подумай об этом..
- Днём и ночью..
- Просто подумай. Об этом.

Скрит текст:
Заклятые враги.

Бюлент:
- Значит, ты бросаешь меня? Не волнуйся, все ок..
- ... Я лишь превращу твою жизнь в сущий ад!

Джахиде:
- О, моя дорогая золовка. Ты едешь кататься верхом на Назлы?
- .. позволь мне помочь тебе с седлом!

Рыза:
- Привет! Я твой любимый психопат!
- "Сущий ад" звучит слишком мило в сравнении с тем, что я уготовил для тебя и Джесура..
- Пожалуйста, отправь мне фото. Хо-хо.

Май и Туба трябва да отиде на Марс за да не я тормозят... Confused
Оказва се, че Туба е снимала 10 игрални филма.
Един от тях е шедьовър и е винаги на първите места в класациите за най-добър турски филм за всички времена. Знаете ли кой? Grinning

Хубав ден ви желая!  Hug

# 74
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Снимките ,си ги спестиха,явно Ръза  е скрил Сю някъде,
затова няма снимки  на Сю. Joy Joy

"Вярата прави всичко възможно, надеждата прави всичко да работи, любовта прави нещата красиви.
Научи се да имаш и трите."

ТОТ, КТО ПЫТАЕТСЯ ТЕБЯ УНИЗИТЬ — УЖЕ НИЖЕ ТЕБЯ!

Нещо ,което подозирахме,че Тбей и Джес , е факт,ще си сътрудничат за намирането на Сю,трябваше тази вражда да се премахне между двамата.Дано не ни покажат в последните 5 минути преди края,  как спасяват Сю от психопата Ръза, иначе ще стане, последната серия  като подарък-  бенефис на ГГ РЪЗА.

Никой не обича успелите хора,а камо ли да е жена,в случая Туба,много обичана и много мразена.Много дирижирана тази кампания срещу Туба,може би и тази акция за Рожденния и ден от феновете и за смс дарения за Уницеф.Много лоши фенски настроения на бивши партньори,което не ми е обяснимо,просто искат да я сринат и с каква цел, но във цялата кампания срещу Туба злобата и завистта са доминиращи.Жалко.

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 07:56 от vdleri Вичона

Общи условия

Активация на акаунт